Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
woda się gotuje...a jeszcze tez się zastanawiam czy ta dzisiejsza w ktoras strone się nie pojebala...spalam 4 godziny tylko bo zanim usnelam to się Glutek obudzil i odstawial manniane do 0.30...i stresa i wnerwa przy tej okazji tez złapałam..
-
Iza75 wrote:woda się gotuje...a jeszcze tez się zastanawiam czy ta dzisiejsza w ktoras strone się nie pojebala...spalam 4 godziny tylko bo zanim usnelam to się Glutek obudzil i odstawial manniane do 0.30...i stresa i wnerwa przy tej okazji tez złapałam..
Jutro zobaczymyIza75 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Tez mnie to zastanawia..na cholere tam poszlas???
a tak mi sie spac nie chcialo
koty lazily i rozrabialy mloda nad ranem sie darla jak poszlam do kibla ehhh
a jeszcze dzisiaj dentysta na przymiarke koronki a ja zapomnialam wziasc szczoteczki i pasty do zebow -
Iza75 wrote:woda się gotuje...a jeszcze tez się zastanawiam czy ta dzisiejsza w ktoras strone się nie pojebala...spalam 4 godziny tylko bo zanim usnelam to się Glutek obudzil i odstawial manniane do 0.30...i stresa i wnerwa przy tej okazji tez złapałam..
Nie zaszkodziloby gdybys bzyknela jeszczeCwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Jutro zobaczymy
bo zawsze albo mi sie siusiu zachce albo do mlodej musze isc albo kot mnie wkurwi nad ranem i musze go zniesc na dol bo spac nie daje
-
Cwalinka wrote:no wlasnie nie wiem
a tak mi sie spac nie chcialo
koty lazily i rozrabialy mloda nad ranem sie darla jak poszlam do kibla ehhh
a jeszcze dzisiaj dentysta na przymiarke koronki a ja zapomnialam wziasc szczoteczki i pasty do zebow
Podejrzewam ze on nie takie rzeczy widzialIza75 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Nie zaszkodziloby gdybys bzyknela jeszcze
ale nie wiem jeszcze jakie szanse dziś z moim...pewnie marne..raczej mysle, ze jak jutro by temp skoczyla to na niego wskoczę o 4.30..zdechne chyba ale wskoczę
Cwalinka, Asha, dotik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny