Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:jakie masz zadanie
jak mat-fiz to dawaj
A prezentacja byłaby czadciekawe co na to moi panowie bo w grupie są prawie sami panowie
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
shimmer_lip wrote:Zadanie informatyczne z baz danych konkretnie a jeszcze konkretniej o diagramy Chena się rozchodzi.
A prezentacja byłaby czadciekawe co na to moi panowie bo w grupie są prawie sami panowie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
shimmer_lip wrote:Mam wyrzuty sumienia, ze Was zaniedbuję
ale jak po całym dniu wstaję od tego kompa to nie czuję kręgosłupa i dupy
więc na przyjemności nie mam siły
sorry
-
nick nieaktualny
-
mik82 wrote:dotik mi dong 2x1 nie wystarczył na ciążę więc żebym w listopadzie w niej była to będę brała 3x1
zaczynam gdzieś od 30-31.10 nowy cykl to pewnie koło 4-5.11 startuję z dongiem to Ty już po owu będziesz odliczała
-
shimmer_lip wrote:Zadanie informatyczne z baz danych konkretnie a jeszcze konkretniej o diagramy Chena się rozchodzi.
-
dotik wrote:Amelia :*
czyli lepiej 3x1 czy może 2x2 ?
1 dzien - 1 rano i jak sie bedziesz dobrze czuc to po poludniu 2
2 dzien -2 rano i jak sie po tym nic nie bedzie dziac to popoludniu tak samo i tak do skoku:)
ja juz jechalam na maksa bo nie chcialam kolejnego cyklu. mi nic nie bylo, duzo pilam pilnowalam zeby ostatnia nie byla za pozno.
efekt taki ze sluzu tyle ze nie mialam takiego nigdy i tempki gites, i ciazaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 18:02
Cwalinka, dotik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny