Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:Ja bym chciała być z Wami ale nie mogę
dalej się bujam z zadaniem na sobotę i jeszcze muszę napisać konspekt prezentacji a jeszcze nawet tematu nie wymyśliłam (temat dowolny ale prezentacja min 20 min)
a w międzyczasie u dentysty byłam i od końca lutego dwie dziuryjedną zrobiłam a drugą w przyszłym miesiącu bo 175 zł piechotą nie chodzi
oj nie mam humoru ale całuję Was mocno -
shimmer_lip wrote:Ja bym chciała być z Wami ale nie mogę
dalej się bujam z zadaniem na sobotę i jeszcze muszę napisać konspekt prezentacji a jeszcze nawet tematu nie wymyśliłam (temat dowolny ale prezentacja min 20 min)
a w międzyczasie u dentysty byłam i od końca lutego dwie dziuryjedną zrobiłam a drugą w przyszłym miesiącu bo 175 zł piechotą nie chodzi
oj nie mam humoru ale całuję Was mocno
jak mat-fiz to dawajdotik lubi tę wiadomość
-
a jak cos owulkowego zwiazanego z cyklem to razem napiszemy poeamt
dotik, shimmer_lip lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dotik mi dong 2x1 nie wystarczył na ciążę więc żebym w listopadzie w niej była to będę brała 3x1
zaczynam gdzieś od 30-31.10 nowy cykl to pewnie koło 4-5.11 startuję z dongiem to Ty już po owu będziesz odliczała
-
nick nieaktualnymik82 wrote:dotik mi dong 2x1 nie wystarczył na ciążę więc żebym w listopadzie w niej była to będę brała 3x1
zaczynam gdzieś od 30-31.10 nowy cykl to pewnie koło 4-5.11 startuję z dongiem to Ty już po owu będziesz odliczała
dotik lubi tę wiadomość
-
no to mamy prezentacje pełna geba
jak obliczyc statystycznie mozliwosc zajscia w ciaze i w jakich pozycjach najszycbciej ( mat- fiz) . opis biol jak wyglada sluz plodny i nie tylko
markteting..jak promujemy rodzineim wiecej nas tym lepiej
mik82, dotik lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:dotik mi dong 2x1 nie wystarczył na ciążę więc żebym w listopadzie w niej była to będę brała 3x1
to też może spróbuję 3 dziennie. u mnie owu ostatnio była w 25dc, więc i tak możesz być szybszajestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
Ania_84 wrote:no to mamy prezentacje pełna geba
jak obliczyc statystycznie mozliwosc zajscia w ciaze i w jakich pozycjach najszycbciej ( mat- fiz) . opis biol jak wyglada sluz plodny i nie tylko
markteting..jak promujemy rodzineim wiecej nas tym lepiej
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:całkiem nieźle to wymyśliłaś
a prezentacja moze byc szokujaca ..bo na zywo -
dotik wrote:to też może spróbuję 3 dziennie. u mnie owu ostatnio była w 25dc, więc i tak możesz być szybsza
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:mik ale ty jescze daleko do @