Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Redhotka wrote:Zimno, to fakt - ręce mi dziś na rowerze skostniały. Czas na rękawiczki! A ja się już po woli cieszę na ten biały puch i piękną atmosferę...
amelia - a miałaś już jakąś rozmowę...? :>
teraz z robi ze mnie inwalide
popatrze sobie, poczekam az sie troche wyciszy sytuacja i pogadam z nim. tylko malude musze z domu gdzies na godzine eksmitowacWiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 18:09
dotik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Naczytalam się na of o tsh i nie wiem czy warto się teraz starać bo niektórym dziewczynom endo zalecał zaprzestania starań do momentu poprawy wyników. Czekam do tej wizyty jak na szpilkach
-
nick nieaktualnygigsa wrote:Naczytalam się na of o tsh i nie wiem czy warto się teraz starać bo niektórym dziewczynom endo zalecał zaprzestania starań do momentu poprawy wyników. Czekam do tej wizyty jak na szpilkach
-
nick nieaktualnyNa rozluźnienie, dla korpo-pracowników...
Kadrowe wykresy - jak cię widzą współpracownicy?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 18:13
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
gigsa wrote:Naczytalam się na of o tsh i nie wiem czy warto się teraz starać bo niektórym dziewczynom endo zalecał zaprzestania starań do momentu poprawy wyników. Czekam do tej wizyty jak na szpilkach
jesli jest to zwykla niedoczynnosc to mozna sie starac i zbijac wynik -
Cwalinka wrote:mi endo nic nie mowila o zaprzetaniu staran na czas poprawy wynikow, mowilam zeby nei czytac do poniedzialku nie daleko i wszystkeigo na wizycie sie dowiesz
Tam na wątku martwią się jak mają tsh 2 lub 3, a ja z moja 5 widzę jak zachodze
Ale dobra czekam do poniedziałku -
gigsa wrote:Już się naczytalam, że jeśli jakiś cud się stanie i zajde to i tak na 99% nie donosze
Tam na wątku martwią się jak mają tsh 2 lub 3, a ja z moja 5 widzę jak zachodze
Ale dobra czekam do poniedziałku -
nick nieaktualny