Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:ale wyprowadzila go definitywnie czy nadal chce zeby do niej wrocil ?
Wyprowadzila go...wywiozlysmy wszystko na policje, ale jakby nie to, ze policja jej powiedziala, ze wzabiora jej syna jak go wpusci do domu to pewnie by go wziela spowrotemproblem w tym ze koles przez 7 miesiecy byl do rany przyloz a wczoraj mu odjebalo na maksa i sie do nich rzucil
i wszystkie plany wziely w wleb i wszystko
...ona go kocha nadal i yle...trudno sie dziwic..koles sie zmienil w jednej sekundzie w kogos zupelnie innego
-
Asha wrote:Wyprowadzila go...wywiozlysmy wszystko na policje, ale jakby nie to, ze policja jej powiedziala, ze wzabiora jej syna jak go wpusci do domu to pewnie by go wziela spowrotem
problem w tym ze koles przez 7 miesiecy byl do rany przyloz a wczoraj mu odjebalo na maksa i sie do nich rzucil
i wszystkie plany wziely w wleb i wszystko
...ona go kocha nadal i yle...trudno sie dziwic..koles sie zmienil w jednej sekundzie w kogos zupelnie innego
robili mu badania jakies? -
amelia04072006 wrote:moze ma jakies problemy albo sie nacpał albo zmieszal narkotyki z alko i mu nie weszło ?
robili mu badania jakies?
On ja uprzedzal ze to sie stanie....bo on probowal sie zmienic dla niej i dlatego z nia czoraj skonczyl zeby ja przed tym ochronic, ale wrocil najebany i mu poscilo...i juz nie musial udawac , starac sie i wyszlo kim jest naprawde -
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:ja obstawiam tak:
1 dzien - 1 rano i jak sie bedziesz dobrze czuc to po poludniu 2
2 dzien -2 rano i jak sie po tym nic nie bedzie dziac to popoludniu tak samo i tak do skoku:)
ja juz jechalam na maksa bo nie chcialam kolejnego cyklu. mi nic nie bylo, duzo pilam pilnowalam zeby ostatnia nie byla za pozno.
efekt taki ze sluzu tyle ze nie mialam takiego nigdy i tempki gites, i ciaza
idealna receptaamelia04072006 lubi tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualnyAsha wrote:On ja uprzedzal ze to sie stanie....bo on probowal sie zmienic dla niej i dlatego z nia czoraj skonczyl zeby ja przed tym ochronic, ale wrocil najebany i mu poscilo...i juz nie musial udawac , starac sie i wyszlo kim jest naprawde
Asha lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:On ja uprzedzal ze to sie stanie....bo on probowal sie zmienic dla niej i dlatego z nia czoraj skonczyl zeby ja przed tym ochronic, ale wrocil najebany i mu poscilo...i juz nie musial udawac , starac sie i wyszlo kim jest naprawde
jaks nie wierze ze facet by sie przyznal do tego ze jest agresywnym kretynem. cos mi smierdzi, ale tez nie znam calej sytuacji. dlugo byli ze soba? -
amelia04072006 wrote:o matko, wcale sie nie dziwie sie ze ona chce jego powrotu. jesli zawsze bylo dobrze nagle cos sie spaprało to kurna sama bym nie wierzyla
jaks nie wierze ze facet by sie przyznal do tego ze jest agresywnym kretynem. cos mi smierdzi, ale tez nie znam calej sytuacji. dlugo byli ze soba?
7 miesiecykoles wszystko na chacie robil...wszystko kurwa...ksiaze z bajki normalnie
za piekne bylo
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Tylko sie za bardzo nie rozpedzaj
bigos se na swieta juz ugotowalam, pewno z czasem bedzie gorzej wiec wtedy bede siedziec
dzisiaj w nocy nie spalam cholera snilo mi sie ze zaczelam krwawic i poronilam i nawet do szpitala nie dojechalam . -
amelia04072006 wrote:jakby co dotik to za nim wezmiesz to pamietaj najpozniej do 16-17 druga dawka bo mozesz przez to miec problem ze spaniem
jechalam hardcorowo ale chcialam bezpiecznie
no ja ze spaniem to nie mam żadnych problemów, nawet lepiej
takich snów mi proszę nie pamiętać!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 18:48
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.