Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry moje drogie
..się nie przywitałam z bydłowozu bo mi znowu cos telefon odpierdala i nie chce mnie zalogowac...ale wybaczcie...na chwilke tylko bo koleżanka razem ze mna dotarła i musze isc tam do niej zdac relacje z wyskoków naszej...pi..pi...pi..jebanej...bo koleżanka na L4 była i już się boi...wróce za ok. godzine...buzi
Sylwia87, Asha, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIza75 wrote:Dzień dobry moje drogie
..się nie przywitałam z bydłowozu bo mi znowu cos telefon odpierdala i nie chce mnie zalogowac...ale wybaczcie...na chwilke tylko bo koleżanka razem ze mna dotarła i musze isc tam do niej zdac relacje z wyskoków naszej...pi..pi...pi..jebanej...bo koleżanka na L4 była i już się boi...wróce za ok. godzine...buzi 
Hej ho
Iza75 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iza75 wrote:Dzień dobry moje drogie
No! Co to do cholery!!!!! Bez takich telefonicznych wyskokow
telefon prosze wymoenic 
Czekam godzine
odmierzam hahahaha
Iza75 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:no co rpzychodze do pracy wyciagam sniadanko i wtryniam

nie potrafie rano nie zjesc, a ze w domu nie chce mi sie 30 minut wczesniej wstwac wcinam zaraz po przyjsciu do pracy
Ja to nie moge nic wcisnac co najmniej do 10 nawet pozniej...szacun
mik82 lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

zasluzyla wkoncu sobie