Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry moje drogie
..się nie przywitałam z bydłowozu bo mi znowu cos telefon odpierdala i nie chce mnie zalogowac...ale wybaczcie...na chwilke tylko bo koleżanka razem ze mna dotarła i musze isc tam do niej zdac relacje z wyskoków naszej...pi..pi...pi..jebanej...bo koleżanka na L4 była i już się boi...wróce za ok. godzine...buzi
Sylwia87, Asha, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIza75 wrote:Dzień dobry moje drogie
..się nie przywitałam z bydłowozu bo mi znowu cos telefon odpierdala i nie chce mnie zalogowac...ale wybaczcie...na chwilke tylko bo koleżanka razem ze mna dotarła i musze isc tam do niej zdac relacje z wyskoków naszej...pi..pi...pi..jebanej...bo koleżanka na L4 była i już się boi...wróce za ok. godzine...buzi
Hej hoIza75 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iza75 wrote:Dzień dobry moje drogie
No! Co to do cholery!!!!! Bez takich telefonicznych wyskokowtelefon prosze wymoenic
Czekam godzineodmierzam hahahaha
Iza75 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:no co rpzychodze do pracy wyciagam sniadanko i wtryniam
nie potrafie rano nie zjesc, a ze w domu nie chce mi sie 30 minut wczesniej wstwac wcinam zaraz po przyjsciu do pracy
Ja to nie moge nic wcisnac co najmniej do 10 nawet pozniej...szacunmik82 lubi tę wiadomość