Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Tu juz nie ma nowe....tu juz jest tylko co miesisac to samo gowno
Asha, Redhotka, dotik lubią tę wiadomość
-
Asha wiem co czujesz ...i wiem co znaczy ten moment kiedy boisz sie ze dalej nie ma juz nic..
ale pamietaj ze jestesmy tu i kazda z nas cie wspiera
wiec jak trzeba to
Redhotka lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Widze ze malo sie znamy
tak Ania zycie mi dopierdala na bierzaco, ale chcesz mi ty tez dokopac to bardzo cie prosze
wiec mi tu nie przekrecaj zdan :p -
mik82 wrote:Asha pisz ile chcesz dziś, wyrzuć to z siebie kochana ile Ci potrzeba ale potem jest tu i teraz i zabraniam myśleć o spotkaniu o ivf o tym co będzie za 3 tygodnie, bo to nie będzie koniec. Ty nie chcesz ivf i dobrze bo Ty masz problem męski ale masz plemniki i przy tym problemie akurat możesz załatwić wszystko iui. Ty to wiesz, nie wierzysz, nie masz złudzeń, nadzieji, ale logicznie wiesz że mam rację. Wypłacz się ale wbij do głowy że dla Ciebie wyjściem jest iui. Nie tam to w PL. Wiem...będziesz negować...wiem...ale to nie koniec....jesteście za młodzi na koniec!!!
Tak tylko nawet to cholerne iui...jak juz nam dadza to znowu da mi nadzieje, a ja znowu na pysk jebne...ja juz nie mam na to sily zrozum -
Asha wrote:Ale ja nie weszlam tu po to zeby wam zasmucac...chcialam tylko wyjasnic co sie dzieje i ze jest zle...jak znikne..to znaczy ze mnie rozjebalo znowu i rycze...ale wroce
Wiec pogadajmy o czyms normalnym do cholery
Ide po piwko zarazbo juz kurwa mam dosyc tego dnia
Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Tak tylko nawet to cholerne iui...jak juz nam dadza to znowu da mi nadzieje, a ja znowu na pysk jebne...ja juz nie mam na to sily zrozum
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:Wyspałam się za wszystkie czasy ciesze się ze jesteście :-*
-
nick nieaktualny