Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iza75 wrote:musze z nim pogadac...póki co to jest tak, ze on bzyka bo wie, ze "trzeba"...tak mi sie wydaje..i ze sie boi ze go beda bardziej bolaly..no błedne kolo normalnie...rozkarze mu sie bzykac
Nie mow mu kochana czy plodne czy nie plodne...poprostu bzykajcie..on ma cisnienie i tak i tak...pogadajcie ze musicie dac z siebie wszystko przez nastepne miesiace bo ...nie ma innej opcji poprostu i tyle...ale nie mow mu kiedy...on ma parcie po tych prochachi tak mowie ci regularnie zeby go nie bolalo 3/5 albo 2/4 zeby sie produkcja przyzwyczaila
Iza75 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Nie mow mu kochana czy plodne czy nie plodne...poprostu bzykajcie..on ma cisnienie i tak i tak...pogadajcie ze musicie dac z siebie wszystko przez nastepne miesiace bo ...nie ma innej opcji poprostu i tyle...ale nie mow mu kiedy...on ma parcie po tych prochach
i tak mowie ci regularnie zeby go nie bolalo 3/5 albo 2/4 zeby sie produkcja przyzwyczaila
Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:nie gadaj dzialaj i nicjuj gwalc
Cwalinka, Iza75 lubią tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:moze bys sie zdziwila
moze akurt marzy mu sie dominacja
Wlasniepowiem wam ze kurwa ja sie nie spodziewalam ze sex moze byc jeszcze lepszy...ale to teraz wyszlo
takze Iza wszystko przed toba...wyladuj to wszystko w lozku...mowie ci
Iza75 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iza75 wrote:ok, wiem ze masz racje..pogadam z nim
Ja co powiem tak....ja powiedzialam raz...pare miesiecy temu w maju dokladnie, po hsg...ze teraz mamy najwieksza szanse i trzeba ja wykorzystac i bzykac i to co bylo do tej pory to sciema byla nie bzykanie itd...i poszlo..i weicej nie musialam mowicIza75, Cwalinka lubią tę wiadomość