Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurde dziewczyny, nie wypowiadam się, bo ja nie mam dzieci.. Mogę jedynie powiedzieć, że mam siostrzenice, 4 lata skończy w grudniu, jest jedynaczką, ale nie typową. Zawsze wszystkim się dzieli, czy to zabawkami czy słodyczami, z tym nie ma problemu. Kiedyś nawet była taka sytuacja - Mała była na działce ze swoją prababcią i z wujkiem [moim bratem] i na stole w sadzie stało ciasto na talerzyku. I na to ciasto usiadła mucha, mój brat mówi do niej: 'Jedz ciasto, bo zaraz mucha Ci zje' a ona do niego: 'muszka niech sobie zje.. pewnie jest głodna i w brzuszku jej burczy'... Jak to usłyszałam to aż łzy mi w oczach stanęły, bo ona to z takim smutkiem w głosie powiedziała... Dobre serduszko ma dziewczynka....
dotik lubi tę wiadomość
-
Sylwia87 wrote:Kurde dziewczyny, nie wypowiadam się, bo ja nie mam dzieci.. Mogę jedynie powiedzieć, że mam siostrzenice, 4 lata skończy w grudniu, jest jedynaczką, ale nie typową. Zawsze wszystkim się dzieli, czy to zabawkami czy słodyczami, z tym nie ma problemu. Kiedyś nawet była taka sytuacja - Mała była na działce ze swoją prababcią i z wujkiem [moim bratem] i na stole w sadzie stało ciasto na talerzyku. I na to ciasto usiadła mucha, mój brat mówi do niej: 'Jedz ciasto, bo zaraz mucha Ci zje' a ona do niego: 'muszka niech sobie zje.. pewnie jest głodna i w brzuszku jej burczy'... Jak to usłyszałam to aż łzy mi w oczach stanęły, bo ona to z takim smutkiem w głosie powiedziała... Dobre serduszko ma dziewczynka....
Oooooo
A gdzie twoj suwak???? -
Sylwia87 wrote:Kurde dziewczyny, nie wypowiadam się, bo ja nie mam dzieci.. Mogę jedynie powiedzieć, że mam siostrzenice, 4 lata skończy w grudniu, jest jedynaczką, ale nie typową. Zawsze wszystkim się dzieli, czy to zabawkami czy słodyczami, z tym nie ma problemu. Kiedyś nawet była taka sytuacja - Mała była na działce ze swoją prababcią i z wujkiem [moim bratem] i na stole w sadzie stało ciasto na talerzyku. I na to ciasto usiadła mucha, mój brat mówi do niej: 'Jedz ciasto, bo zaraz mucha Ci zje' a ona do niego: 'muszka niech sobie zje.. pewnie jest głodna i w brzuszku jej burczy'... Jak to usłyszałam to aż łzy mi w oczach stanęły, bo ona to z takim smutkiem w głosie powiedziała... Dobre serduszko ma dziewczynka....
Sylwia87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny