Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymiedzy mna a bratem jesy 9 lat roznicy, ciezko sie godac, miedzy mna a siostra 5 lat reoznicy jakos ujdzie ale bez rewelacji a miedzy mna a starszym bratem 7 lat roznicy tez bez rewelacji, a miedzy najmlodszym a nasarzym 16 lat i dosc dobrze ie dogaduja
-
Cwalinka wrote:miedzy mna a bratem jesy 9 lat roznicy, ciezko sie godac, miedzy mna a siostra 5 lat reoznicy jakos ujdzie ale bez rewelacji a miedzy mna a starszym bratem 7 lat roznicy tez bez rewelacji, a miedzy najmlodszym a nasarzym 16 lat i dosc dobrze ie dogaduja
Bo to nie lata na to wplywaja -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:Amelcia fajnie ze sie corcia cieszy, i mama ndzieje ze bedzie wielka pomoca dla Ciebie
ja sie boje ze moja to mal egoistka bedzie
dzielic sie nie lubi i pewno bedzie nie raz granda. najbardziej sie boje po jakim czasie mala zrozumie ze bedzie trzeba sie dzielic mama. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:bo jest jedynaczka i moja jest podobna. cieszy sie bo nie wie z czym to sie je
dzielic sie nie lubi i pewno bedzie nie raz granda. najbardziej sie boje po jakim czasie mala zrozumie ze bedzie trzeba sie dzielic mama.amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny