Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja wymyslilam, ze skoro to ostatni cykl teraz to sprobuje pozytywnie podejsc do tematu i wezme inocudo...zobaczymy co z tego wyjdzie...pewnie to co zawsze, ale....ostatnia szansa to zawsze szansa...trzymajcie kciuki
Cwalinka, amelia04072006, dotik, Iza75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Ja wymyslilam, ze skoro to ostatni cykl teraz to sprobuje pozytywnie podejsc do tematu i wezme inocudo...zobaczymy co z tego wyjdzie...pewnie to co zawsze, ale....ostatnia szansa to zawsze szansa...trzymajcie kciuki
ja jezeli mi w tym cyklu sie nie uda na nastepny tez chce zainwestowac w inocudo i zastanawiam sie nad dongiem, ale to chyba musialabym znac stosunek fsh do LH -
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:moze faktycznie warto sprobowac
ja jezeli mi w tym cyklu sie nie uda na nastepny tez chce zainwestowac w inocudo i zastanawiam sie nad dongiem, ale to chyba musialabym znac stosunek fsh do LH
Nie wiem kochana...ja co do donga sie nie znam i dla mnie to on chyba sie nie nadaje...ale mam nadzieje ze tobie pomoze -
Cwalinka wrote:Asha przepraszam od razu za takie ptyanie
ale czy to znaczy ze w nastepnych cyklach bedziecie sie chcieli zabezpieczac/ cyz po prostu przestaniesz mierzyc i obserwowac?
Nie...potem bedzie albo iui albo ivf jak nie wyjdzie to ja spirale prawdopodobnie zaloze -
Asha wrote:Ja wymyslilam, ze skoro to ostatni cykl teraz to sprobuje pozytywnie podejsc do tematu i wezme inocudo...zobaczymy co z tego wyjdzie...pewnie to co zawsze, ale....ostatnia szansa to zawsze szansa...trzymajcie kciuki
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:moze faktycznie warto sprobowac
ja jezeli mi w tym cyklu sie nie uda na nastepny tez chce zainwestowac w inocudo i zastanawiam sie nad dongiem, ale to chyba musialabym znac stosunek fsh do LH -
Ja własnie wysłałam mojej szanownej pindzie wezwanie do zapłaty ju z razem z artykułem o odsetkach ;/ kasa mi jest potrzebna ..a ta mi bedzie sie opozniac juz ponad meisiac ;/
-
nick nieaktualnyAsha wrote:No tak...a po co sie spirale zaklada
tylko chcialam dokaldnie zrozumiec
mnie tez czasem przez glowe przeszlo ze jesli do jakiegos czasu sie nie uda to trzeba bedzie zastsosowac antykoncepcjeAsha lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:matko , ale kto to ta pinda
?
w ktorej ucze.. wozi sie audicami coreczka minimorisem a 1300 zl jej szkoda zaplaici to bedzie miala odsetki ;/
ostatnio we wrzesniu dostalam za czerwiec kase -
nick nieaktualny