Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIza75 wrote:hhahaha no, to sie dłużej wyspałas
ja tez..młodemu cos sie w nocy snilo i budzil sie z placzem chyba z 4 razy...a ja myslalam wtedy..o kurwa, zebym tylko dala rade temp normalnie zmierzyc...zryta bania jak nic
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Masakra, nie hahahaha termo termo termo, a nie daj Boze zeby mu sie cos stalo to caly swiat ci sie zawali hahahaha
25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:ha a ja mam nowiutki nie śmigany jeszcze, specjalnie na nowy cykl zamówiony to sie nie boje na razie o termo
Ja juz ze trzy mam...stary sie smieje, ze juz moge zaczac kolekcjonowac hahahaIza75, Redhotka, mik82 lubią tę wiadomość
-
mi głupiej sie wydawało ze jak bede budzik sobie terazw weekend nastawiqc na 4.30 to jeszcze nie daj boze przysne zanim zmierzy (choc to w sumie kilkanascie sekun..)..ale mam oczy szeroko otwarte i w zasadzie to mogłabym juz wstac..
Redhotka lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:mi głupiej sie wydawało ze jak bede budzik sobie terazw weekend nastawiqc na 4.30 to jeszcze nie daj boze przysne zanim zmierzy (choc to w sumie kilkanascie sekun..)..ale mam oczy szeroko otwarte i w zasadzie to mogłabym juz wstac..
Noooo i tak juz do @@@ hahahha im lepsza temp tym gorzej hahahahIza75, Redhotka lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Ja tam nie ma czas zeby sie zastanawiac czy mi przykro bo mierze , jak nie mierze to paczam na wykres hahahaha
..niestety trzeba jeszcze czasem śniadanie jakies zjesc i inne nikomu niepotrzebne rzeczy zrobic
hahaha
25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny