Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Nedzie bedzie...dzisiaj czy jutro to juz nie ma takiego znaczenia hahaha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2014, 07:27
Asha, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iza75 wrote:czesc kochana
no wykresik nie najgorszy, owu mialam roumiesz?hahah to jeszcze cos tam sie dzieje
tylko mi owu przesunal system z 21 na 23dc
Hahaha a to mowilam ci przeciez ze tak bedziei ze mam racje zawsze
hahahaha nic nie sluchasz hahahah
Ale najwazniejsze ze owuleczka pieknotka byla hahahaa cudownieIza75 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Hahaha a to mowilam ci przeciez ze tak bedzie
i ze mam racje zawsze
hahahaha nic nie sluchasz hahahah
Ale najwazniejsze ze owuleczka pieknotka byla hahahaa cudowniepoki co to mnie zajebiscie cieszy i wystarcza
a Ty jak? wyspałas sie, pewnie gówno?25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:no wlasnie nie wiem co ja z tymi smutami wyjezdzalam jak Ty mi powiedzialas, ze tak bedzie
poki co to mnie zajebiscie cieszy i wystarcza
a Ty jak? wyspałas sie, pewnie gówno?
Sie tak srednio wyspala...troche sie walam bo brzuch mnie bolal jak cholera, tyle tylko ze walalam sie dluzej niz zwykle bo do 6to niby troche tak jakbym sie niby troche bardziej wyspala hahaha
A ty kurna tez dupa blada , coIza75, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
hhahaha no, to sie dłużej wyspałas
ja tez..młodemu cos sie w nocy snilo i budzil sie z placzem chyba z 4 razy...a ja myslalam wtedy..o kurwa, zebym tylko dala rade temp normalnie zmierzyc...zryta bania jak nic
25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:hhahaha no, to sie dłużej wyspałas
ja tez..młodemu cos sie w nocy snilo i budzil sie z placzem chyba z 4 razy...a ja myslalam wtedy..o kurwa, zebym tylko dala rade temp normalnie zmierzyc...zryta bania jak nic
Jahahahah no tak juz bedziesz miala teraz hahahahah nic nie jest wazne tylko termo w piczy o 4:30 punkt hahahaaIza75, Redhotka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość