Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Iza75 wrote:sie nie smiej bo ja w robocie drukuje zebym se mogla popatrzec jak nie moge wejsc przez stara
Hahahahahaha no to osiagnelas nastepny etap hahahahaha przykro mi masz zryte hahahahah
nick nieaktualny, mik82, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bry

Kofam Was baaaardzo, ale nie mam dobrych wiadomości, bo tylko jedna kreska. A ta jebana szyja nadal spuchnieta i nisko, a ze mam przodozgiecie to przez to wszystko wygląda jakby mi w brzuch wrastala.
Jeśli owu miałam tak jak na wykresie to test musiał dziś coś pkazac. Tzn. pokazał, że to nie fasol.
Mik i Ciebie wykres pikny, ale wynik testu bardzo mi się nie podoba
-
nick nieaktualny
-
gigsa wrote:Bry

Kofam Was baaaardzo, ale nie mam dobrych wiadomości, bo tylko jedna kreska. A ta jebana szyja nadal spuchnieta i nisko, a ze mam przodozgiecie to przez to wszystko wygląda jakby mi w brzuch wrastala.
Jeśli owu miałam tak jak na wykresie to test musiał dziś coś pkazac. Tzn. pokazał, że to nie fasol.
Mik i Ciebie wykres pikny, ale wynik testu bardzo mi się nie podoba
Wyjdzie...jeszcze jest za wczesnie i tyle
dopiero sie zagniezdzilo wczoraj
dotik, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mik82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Może za wczesnie, ale pewnie nic z tego. Trudno, może w kolejnych cyklach się uda. Zawsze to do końca roku jeszcze 2 cykle mi zostały

Mam tylko nadzieje i trzymajcie za mnie kciuki żeby jutro endo miał dla mnie tylko dobre wiadomości
mik82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMożesz na nas liczyć!gigsa wrote:Może za wczesnie, ale pewnie nic z tego. Trudno, może w kolejnych cyklach się uda. Zawsze to do końca roku jeszcze 2 cykle mi zostały

Mam tylko nadzieje i trzymajcie za mnie kciuki żeby jutro endo miał dla mnie tylko dobre wiadomości

na dobrym watku jestes hahaha