Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:ja sprawdzilam okolo pol godziny po siknieciu. dlatego nie wierzylam w pierwszy tes. nastpny byl juz bardziej wiarygodny
objawow to ja tez nie mialam
sprawdz szyjke
jestem mikunia tylko nie zawsze sie udzielam
Ja wiem że u mnie to albo ciąża albo nie hahaha są dwa wyjścia...tylko Twoją kreskę było widać a moją ledwo co...z lupą hahahaamelia04072006, Cwalinka, 25staraczka25, Iza75, dotik lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:Ty masz się udzilać, masz przychodzić, mam Cię widzieć i czuć, bo to że Ty w ciąży jesteś to nie znaczy że Ci L4 na ofa przysługuje, więc sobie nie myśl!
Ja wiem że u mnie to albo ciąża albo nie hahaha są dwa wyjścia...tylko Twoją kreskę było widać a moją ledwo co...z lupą hahaha
macnij se szyje25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:koniecznie, sikaj albo beta
wczoraj mnie zatkalo jak zobaczylam twoj wykresik
a szyję mam albo średnio albo wysoko i średnią lub miękką, cały czas zamkniętąamelia04072006, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymik82 wrote:Siemanko
Obiad gotuję więc zajrzałam na chwilkę. Gigsa ja dziś rano obstawiałam u Ciebie negatyw bo Ty wczoraj miałaś zagnieżdżenie więc dopiero jutro masz pozytywny test i kropkaJa tam czekam na Twoje dalsze sikańce...
Coś Wam powiem bo głupia jestem trochę...Zrobiłam ten test dzisiaj i go olałam bo wiadomo było co jest, zerknęłam na niego zobaczyłam że jedna krecha i poszłam spać dalej. Jak już Wam napisałam że negatyw to stary mnie woła i mówi że jest delikatny cień to polazłam pooglądałam no i faktycznie jest i tylko się wkurzyłam bo teraz cholera wie co jest. Nie nakręcam się bo wiem, że po czasie to se można...Izka też po czasie miała i dupa. Tylko złą jestem na siebie że nawet się nie przyjrzałam temu głupiemu testowiI teraz nerwa mam, że jutro znów muszę się stresować a i tak pewno dupa z tego będzie. Nagadałam się to idę dalej gotować...pamiętajcie że Was Kocham
Będę później...paMi się chyba nigdy nie zdarzyło , że jak miałam negatyw to żeby po czasie pokazała się druga kreska więc uważam że nadzieja jest i to nawet duża
... Czekam do jutra z niecierpliwością
mik82 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:postaram sie tylko jakos mam problem z mysleniem i za nim pomysle co napiszac to was juz nie ma albo jest zmiana tematu
macnij se szyjeamelia04072006, 25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:nie pierwszy mój taki piękny wykres z lutką i pewno nie ostatni hahaha
a szyję mam albo średnio albo wysoko i średnią lub miękką, cały czas zamkniętą
nie, ten wykres jest inny25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
Ufff ifff .. mik tylko nas nie trzymaj w niepwenosci jak Amelia ;P kazala nam czekac do srody
25staraczka25, amelia04072006, mik82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja nabralam optymizmu jedna z dziewczyn na forum od nas z biipsji jader
wczoraj dowiedziala sie ze maja plemniki
jeee
matko kocham takie info
amelia04072006, 25staraczka25, Cwalinka, Iza75, dotik lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:a co jest na okolo szyi ?
nie, ten wykres jest innyjest rozpulchnione ale w poprzednim cyklu też było
-
amelia04072006 wrote:poczekaj, zara sama dostaniez idiotycznego zaćmienia umyslu
Ania_84, amelia04072006, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Ufff ifff .. mik tylko nas nie trzymaj w niepwenosci jak Amelia ;P kazala nam czekac do srody
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:A ja nabralam optymizmu jedna z dziewczyn na forum od nas z biipsji jader
jeee
matko kocham takie info
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:A ja nabralam optymizmu jedna z dziewczyn na forum od nas z biipsji jader
jeee
matko kocham takie info
Ania_84, amelia04072006, mik82 lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:no to super wieści...i ogromna nadzieja dla Was
ale sa plemniki jest nadziejaamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:A ja nabralam optymizmu jedna z dziewczyn na forum od nas z biipsji jader
jeee
matko kocham takie info
-
mik82 wrote:nie no aniu zrobię jutro test i jak będzie jakiś ślad to pójdę od razu na betę pierwszą i ostatnią
mik82 lubi tę wiadomość