Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:nie łudź sie
amelia04072006, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymik82 wrote:dobra dobra...wkręcę się i na mordę polecę jeszcze bardziej niż kilka dni temu...a tak poważnie to naprawdę jestem nastawiona na kolejny cykl ale poczekam sobie...przecie uwielbiam czekać nie?
a jak padamy na mordę to też wszystkie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2014, 13:11
Ania_84, amelia04072006, Iza75 lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:takie informacje dawaja kopa , moze i u was jeszcze sie wszystko dobrze ulozy
.. kasa i reszta jakos sie znajdzie
włąsnie dzis gadalam z mezem stwierdzilismy ze jak znajda sie plemniki . to wezmiemy nawet kreydtdziecko bedziemy splacac na raty dobrze ze w akcie ur nie bedzie adnotacji jak przy leasingu ze jestczesciowo banku
amelia04072006, dotik lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:dobra dobra...wkręcę się i na mordę polecę jeszcze bardziej niż kilka dni temu...a tak poważnie to naprawdę jestem nastawiona na kolejny cykl ale poczekam sobie...przecie uwielbiam czekać nie?
mik82 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:niech tylko sie znajda plemniki ..
włąsnie dzis gadalam z mezem stwierdzilismy ze jak znajda sie plemniki . to wezmiemy nawet kreydtdziecko bedziemy splacac na raty dobrze ze w akcie ur nie bedzie adnotacji jak przy leasingu ze jestczesciowo banku
25staraczka25, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:niech tylko sie znajda plemniki ..
fajnie że potraficie sobie żartować
a nie na sztywno i w nerwach
a prawda najważniejsze plemniki kasa to tylko kasa znajdzie się
Ania_84, mik82 lubią tę wiadomość
-
Super że jesteście...uwielbiam Was i Kocham i w ogóle wszystko ale dziecko patrzy na mnie oczami shreka bo chce komputer i nie mam sumienia odmóić a pisanie na telefonie mnie wkurza więc idę skończyć robić obiad bo mnie uduszą w domu zanim kolejnego testa walnę
Ania_84, 25staraczka25, Iza75, amelia04072006, dotik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kiedy trzeba poryczymy ale z reguly podchodzimy do tego z pewna doza smiechu
smiejemy sie ze moje komoreczki i meza plemniczki beda uprawiac dziki sex na szkiełku25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymik82 wrote:Super że jesteście...uwielbiam Was i Kocham i w ogóle wszystko ale dziecko patrzy na mnie oczami shreka bo chce komputer i nie mam sumienia odmóić a pisanie na telefonie mnie wkurza więc idę skończyć robić obiad bo mnie uduszą w domu zanim kolejnego testa walnę
: )
-
mik82 wrote:Super że jesteście...uwielbiam Was i Kocham i w ogóle wszystko ale dziecko patrzy na mnie oczami shreka bo chce komputer i nie mam sumienia odmóić a pisanie na telefonie mnie wkurza więc idę skończyć robić obiad bo mnie uduszą w domu zanim kolejnego testa walnę
wiec poswiecaj teraz ile mozesz
amelia04072006, mik82 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:niech tylko sie znajda plemniki ..
Ania_84, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:kiedy trzeba poryczymy ale z reguly podchodzimy do tego z pewna doza smiechu
smiejemy sie ze moje komoreczki i meza plemniczki beda uprawiac dziki sex na szkiełkutakie pary jak wy mnie motywują , bo ja często wychodziłam z siebie aferując o wszystko
teraz mi to wszystko łatwiej przechodzi
nauczyłam się rozmawiać z mężem
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
25staraczka25 wrote:Amelia a u Ciebie jak w domku ?? lepiej ?? Bo nawet jeśli coś pisałaś to jestem kilkadziesiąt stron do tyłu
także przepraszam że wracam w temat
-
amelia04072006 wrote:za miast na studia bedziecie placic za inna przyjemnosc, ale liczy sie cel
maz juz wygrywa w lotka zaklada firme i jak bedzie chlopak to przekaze mu zaklad stolarski a jak dziewczynka to znajdzie jej meza stolarza a ona bedzie liczyla kase
25staraczka25, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:u mnie juz dobrze chyba nie bedzie. albo ja przyjmuje to inaczej a malz sie nie zmienila albo jego stan sie pogorszyl