Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:siedlismy i pogadalismy i uslyszlam to czego sie obawialam wiec juz nie bede rozmawiac dopóki on nie przyjdzie do mnie. jak nie przyjdzie to bedzie trzeba pomyslec o innym rozwiazaniu
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:przykre to jest bardzo , jeszcze w takiej sytuacji
przed kazda owu gadalam zeby sie upewnic bo mogl w miedzyczasie zmienic zdanie, zawsze mowil ze chce drugie dziecko wiec bylam spokojna ze nic na sile nie robie a tu chuj -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:no wlasnie
przed kazda owu gadalam zeby sie upewnic bo mogl w miedzyczasie zmienic zdanie, zawsze mowil ze chce drugie dziecko wiec bylam spokojna ze nic na sile nie robie a tu chujmoże liczył że nigdy się już nie uda . Chujowe to no nie wiem co Ci nawet napisać bo na język cisną się słowa których wolałabym tu nie używać ....
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
oki kobitki ide uczyc matołów :p wiem to nie pedagogiczne
ale tak mi sie nie chce ze mam nadzieje ze sa na tyle inteligentni i zwieja
-
mik82 wrote:noż ku..a nie mam wyjścia jak powtórzyć test z rańca
Mik....chcesz nam tu wcisnac kit ze dopiero jutro powtorzysz???i co myslisz ze ja uwierze w to ze dzisiaj nie zrobisz przynajmniej jeszcze jednego?? Hahaha chyba nie wiesz z kim gadasz hahaha dawaj tu fote zaraz !!!!
-
nick nieaktualny
-
Aniu super wieści, oby to był dobry znak
Mik coś czułam, że u Ciebie nie możliwe żeby nic nie wyszło.
Po jakim czasie sprawdziła test drugi raz?
Ja po ponad godzinie tez widziałam bladziocha, ale nie nastawiam się na nic, bo w sierpniu tez tak było, że po kilku godzinach na tescie pokazała się bardzo bladziutka 2 kreska, a potem była @. Teraz pewnie mam powtórkę z rozrywki.
Ale skoro u Ciebie w szybszym tempie bladzioszek się pojawił to raczej coś jest na rzeczy i mocno trzymam kciuki żeby jutro druga kreseczka była ciemniejsza -
Asha wrote:Mik....chcesz nam tu wcisnac kit ze dopiero jutro powtorzysz???
i co myslisz ze ja uwierze w to ze dzisiaj nie zrobisz przynajmniej jeszcze jednego?? Hahaha chyba nie wiesz z kim gadasz hahaha dawaj tu fote zaraz !!!!
-
gigsa wrote:Aniu super wieści, oby to był dobry znak
Mik coś czułam, że u Ciebie nie możliwe żeby nic nie wyszło.
Po jakim czasie sprawdziła test drugi raz?
Ja po ponad godzinie tez widziałam bladziocha, ale nie nastawiam się na nic, bo w sierpniu tez tak było, że po kilku godzinach na tescie pokazała się bardzo bladziutka 2 kreska, a potem była @. Teraz pewnie mam powtórkę z rozrywki.
Ale skoro u Ciebie w szybszym tempie bladzioszek się pojawił to raczej coś jest na rzeczy i mocno trzymam kciuki żeby jutro druga kreseczka była ciemniejsza
-
Asha wrote:Troszku przemeblowalismy chate
bo nam sie szafa rozjebala i musielismy druga zamowic
sie styralam