Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:no wlasnie
przed kazda owu gadalam zeby sie upewnic bo mogl w miedzyczasie zmienic zdanie, zawsze mowil ze chce drugie dziecko wiec bylam spokojna ze nic na sile nie robie a tu chuj -
gigsa wrote:Aniu super wieści, oby to był dobry znak
Mik coś czułam, że u Ciebie nie możliwe żeby nic nie wyszło.
Po jakim czasie sprawdziła test drugi raz?
Ja po ponad godzinie tez widziałam bladziocha, ale nie nastawiam się na nic, bo w sierpniu tez tak było, że po kilku godzinach na tescie pokazała się bardzo bladziutka 2 kreska, a potem była @. Teraz pewnie mam powtórkę z rozrywki.
Ale skoro u Ciebie w szybszym tempie bladzioszek się pojawił to raczej coś jest na rzeczy i mocno trzymam kciuki żeby jutro druga kreseczka była ciemniejsza
Ty mi nerwa ruszasz kobieto....bladziocha mials???mik82, dotik, Iza75 lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:Ja też widziałam dopiero po ponad godzinie bo wcześniej miałam go z leksza w dupie ha ha ha
-
Asha wrote:Taaaaa.dwie fasolki tu sie szykuja
aaaaaaaaaaaa
Testy tez mam z allegro płytkowe
Poza tym u mnie sama nie wiem kiedy ta owu konkretnie w tym cyklu była, wiec nawet jak jutro jeszcze @ nie będzie to się nie zdziwię -
gigsa wrote:Jedna może tak, ale ja naprawdę już miałam taką sytuację w sierpniu i potem mnie zalalo i była mega bolesna @, że nie miałam wątpliwości, że to nie są tylko plamienia
Testy tez mam z allegro płytkowe
Poza tym u mnie sama nie wiem kiedy ta owu konkretnie w tym cyklu była, wiec nawet jak jutro jeszcze @ nie będzie to się nie zdziwię
Sikaj jutro ...tylko paczaj na tego testa