Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:mądrzy w tym temacie każą sprawdzać wieczorem i ta wpisywac. ja tez sprawdzalam o rożnych porach dnia, ale zawsze wpisuje wieczorna, bo faktycznie co grzebanko to byla w innym położeniu
-
amelia04072006 wrote:laski, czy wiecie cos o suplemencie, ktory nazywa sie infolic ?
Amelia ja mam podejrzenie pco i lekarz zalecił mi inofoloc, bo podobno wspomaga owulację w jakiś tam sposób. Ten cykl zaczęłam z inofolic'iem i brałam też wiesiołka. Udało się, ale czy to zasługa tego preparatu to nie wiem. Najtaniej znalazłam w bliskaapteka, a mogłam zamówić odbiór do osiedlowej apteki, więc nie płaciłam nawet za przesyłkę myślę, że warto spróbować. -
bianka wrote:Amelia ja mam podejrzenie pco i lekarz zalecił mi inofoloc, bo podobno wspomaga owulację w jakiś tam sposób. Ten cykl zaczęłam z inofolic'iem i brałam też wiesiołka. Udało się, ale czy to zasługa tego preparatu to nie wiem. Najtaniej znalazłam w bliskaapteka, a mogłam zamówić odbiór do osiedlowej apteki, więc nie płaciłam nawet za przesyłkę myślę, że warto spróbować.
bianka lubi tę wiadomość
-
bianka wrote:Amelia ja mam podejrzenie pco i lekarz zalecił mi inofoloc, bo podobno wspomaga owulację w jakiś tam sposób. Ten cykl zaczęłam z inofolic'iem i brałam też wiesiołka. Udało się, ale czy to zasługa tego preparatu to nie wiem. Najtaniej znalazłam w bliskaapteka, a mogłam zamówić odbiór do osiedlowej apteki, więc nie płaciłam nawet za przesyłkę myślę, że warto spróbować.
-
To moze faktycznie ja tez zamowie cholera czemu ja nie wiedzialam o tym wczesniej -
amelia04072006 wrote:ale 1 czy 2 szszetki? caly cykl?
Dostałam przykaz 1 saszetkę dziennie. Nawet na ulotce jest napisane, że większa dawka tylko na wyraźne zalecenie lekarza. Piłam od pierwszego dnia cyklu aż do zielonej kropki, a teraz przerzuciłam się na zwykły kwas foliowy, choć czytałam w necie, że nie które kobitki piły dłużej. Zaczekam co mi lekarz powie, bo pół opakowania mi zostało. mnie mdli po kwasie, więc zawsze starałam się wieczorem pić.
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
gigsa wrote:Bianka, a jak Ty się czujesz?
Dziękuję, dobrze:) moje małe cycuszki nabierają pełnych kształtów, bolą w nocy tak, że się budzę jak na którąś się położę:] ciągle się wq... a i ciągle łapię zawiasy i stany amnezyjne:D współczuje mojemu m!