Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:To moze bedzie nastepny u mnie na liscie do wyprobowania hahaha
-
ja w tym cyklu biorę pierwszy raz wiesiołka i już widzę, że działa
ciekawa tylko jestem czy podziała tez na ilość śluzu płodnego -
amelia04072006 wrote:wraz z selenem inozytol działa regulująco na tarczycę przy niedoczynności i chorobach autoimmunologicznych... a wraz z kwasem foliowym (i czasem melatoniną) jest stosowany żeby poprawić jakść jajeczek (np przed in vitro)
A no to mi dadza i tak -
Asha wrote:Moja juz byla otwatra i gotowa jak do owu wiec sie nie dziw
wczoraj w dzień to pierwszy raz ją ledwo dotknęłam -
Asha wrote:A moze poczekaj na clo i nie mieszaj juz
-
Asha wrote:A jaka roznice zauwazylas?
-
nick nieaktualny
-
Ogólnie jakoś lekceważąco podchodzę do starań w tym cyklu, nie wiem czemu.
Może przez to, że jedziemy za 2 tyg. do Turcji i koleżanka mi naopowiadała, że tam po przyjeździe często dostaje się ostrej biegunki i że jak nawet uda mi się zaskoczyć to pewnie i tak przez ten klimat i to wszystko w dupę pójdzie -
amelia04072006 wrote:mi po @ poszla bardzo szybko w gore. a w poprzednim cyklu jak mialas?
-
gigsa wrote:Ogólnie jakoś lekceważąco podchodzę do starań w tym cyklu, nie wiem czemu.
Może przez to, że jedziemy za 2 tyg. do Turcji i koleżanka mi naopowiadała, że tam po przyjeździe często dostaje się ostrej biegunki i że jak nawet uda mi się zaskoczyć to pewnie i tak przez ten klimat i to wszystko w dupę pójdzieAsha lubi tę wiadomość
-
gigsa wrote:no właśnie była niżej, prawie cały czas średnio. Teraz od początku @ jest bardzo wysoko i bardzo miękka. W tym cyklu staram się sprawdzać ją ok.18 i tylko ten pomiar wpisuję na wykresie, bo w tamtym miesiącu ciągle wędrowała w ciągu dnia i sama juz nie wiedziałam co wpisywać