Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
gigsa wrote:mój mówi, że to go odpręża .... zawsze idzie tam z gazetą lub sudoku, a sranie to prawie jak rytuał u niego i zawsze minimum 15 minut tam siedzi, a potem wychodzi z bananem na buzi i opowiada jaka kupa była ... masakra
myślałam, że tylko mój tak ma, ale koleżanka mówiła, że jej też tak robigigsa lubi tę wiadomość
-
gigsa wrote:mój mówi, że to go odpręża .... zawsze idzie tam z gazetą lub sudoku, a sranie to prawie jak rytuał u niego i zawsze minimum 15 minut tam siedzi, a potem wychodzi z bananem na buzi i opowiada jaka kupa była ... masakra
myślałam, że tylko mój tak ma, ale koleżanka mówiła, że jej też tak robi
Moj idzie z tabletem i sapie jakby kurwa biegal conajmniej po tej lazience i zmeczony wychodziIza75, dotik, gigsa lubią tę wiadomość
-
myślałam, że tylko mój tak ma, ale koleżanka mówiła, że jej też tak robi
identyko! oni we lbach coś mają nie tak.Ania_84 lubi tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
dotik wrote:no i za to ich kochamy, za kupę!
Iza75, Asha, dotik, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
gigsa wrote:nie, ja już powiedziałam ostatnio, że nie chcę wiedzieć czy ciężko było czy poszło łatwo, jaka była konsystencja i jaki kolor i czy była biedronka (czytaj rozbryzg nastąpił) czy lody włoskie czy potoczny klocek
..jaki poeta
Asha, dotik lubią tę wiadomość
-
gigsa wrote:nie, ja już powiedziałam ostatnio, że nie chcę wiedzieć czy ciężko było czy poszło łatwo, jaka była konsystencja i jaki kolor i czy była biedronka (czytaj rozbryzg nastąpił) czy lody włoskie czy potoczny klocek
Biedronoa hahahahahahahahahahahahahahIza75, dotik lubią tę wiadomość