Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
ja muszę dłużej jutro pospać, bo znów mam nocki, a w dzień mi nie wyjdzie, więc mus wyspać się na zapasIza75 wrote:to chyba jednak sie nie stresujesz
ja bym siknela odrazu po tempce 

chyba, że wstanę o tej 6 i sik mnie tak przyciśnie, że nie doczekam jeszcze tych 2 godzin
Iza75 lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:o to nie fajnie...a zatyczki do uszu takie seksowne próbowałaś ?

Kochana..czy ja probowalam ??? Ja z tym od 7 lat spie hahaha ale jak on na tronie zasiadzie ...a mamy kibel przy sypialni...to nie ma bata zeby mnie z wyra nie zerwalo....tynk zwala ze scian hahaha
Iza75 lubi tę wiadomość
-
no chyba żegigsa wrote:ja muszę dłużej jutro pospać, bo znów mam nocki, a w dzień mi nie wyjdzie, więc mus wyspać się na zapas

chyba, że wstanę o tej 6 i sik mnie tak przyciśnie, że nie doczekam jeszcze tych 2 godzin
....ale...ja i tak bym siknela odrazu
Asha lubi tę wiadomość
-
o ja pier....Asha wrote:Kochana..czy ja probowalam ??? Ja z tym od 7 lat spie hahaha ale jak on na tronie zasiadzie ...a mamy kibel przy sypialni...to nie ma bata zeby mnie z wyra nie zerwalo....tynk zwala ze scian hahaha

Asha lubi tę wiadomość
-
hahahahahahahhahahaahh...oj ja tez mogłabym powiesc napisac na temat ..ten ktorego nie powinnysmy przy dotik poruszacAsha wrote:Kochana..czy ja probowalam ??? Ja z tym od 7 lat spie hahaha ale jak on na tronie zasiadzie ...a mamy kibel przy sypialni...to nie ma bata zeby mnie z wyra nie zerwalo....tynk zwala ze scian hahaha
Asha, gigsa, dotik lubią tę wiadomość
-
bo jak siknę o 6 to czy będzie jedna czy dwie kreski to juz nie zasnę potem, a w pracy ciężko mi potemAsha wrote:Ja tak samo...ona cos nie teges jest

Iza75 lubi tę wiadomość