Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej Izunia
No negatywa se siknęłamKurna trza testy zmienić. W listopadzie sikam na te pozytywne
Jadę do pracy....do potem
Miłego dzionka wszystkim życzę i czekam na test gigsy
Redhotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mik82 wrote:Hej Izunia
No negatywa se siknęłamKurna trza testy zmienić. W listopadzie sikam na te pozytywne
Miłego dzionka wszystkim życzę i czekam na test gigsybaaardzo nie lubie
ja już w robocie ale później zajrze musze cos ogarnąć zanim menda się pojawi -
Hej Kochane
jak tam z rana ?
Po zmierzeniu tempki sik mnie tak przycisnął, że nie dałam rady zasnąć, wiec siknęłam iiiiiiiiiiiìi po 5 minutach pojawił się taki dosłowny cień cienia, widoczny tak jak wczoraj na tym po ponad godzinie. Próbowałam zrobić fote, ale na zdjęciu nic nie widać
Gołym okiem widzę i nawet nie musze pod kątem patrzeć. Nie wiem czy to to, bo kreseczka jest naprawdę bladziutka i jutro pewnie zniknie, wiec nie cieszyć mi się tu.Iza75, Cwalinka, mik82, Redhotka lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:Hej Izunia
Miłego dzionka wszystkim życzę i czekam na test gigsy -
nick nieaktualny
-
gigsa wrote:Hej Kochane
jak tam z rana ?
Po zmierzeniu tempki sik mnie tak przycisnął, że nie dałam rady zasnąć, wiec siknęłam iiiiiiiiiiiìi po 5 minutach pojawił się taki dosłowny cień cienia, widoczny tak jak wczoraj na tym po ponad godzinie. Próbowałam zrobić fote, ale na zdjęciu nic nie widać
Gołym okiem widzę i nawet nie musze pod kątem patrzeć. Nie wiem czy to to, bo kreseczka jest naprawdę bladziutka i jutro pewnie zniknie, wiec nie cieszyć mi się tu.ja nic nie mówie ale mówie
..nie no musze leciec
Cwalinka, Asha, mik82 lubią tę wiadomość
-
gigsa wrote:Hej Kochane
jak tam z rana ?
Gołym okiem widzę i nawet nie musze pod kątem patrzeć. Nie wiem czy to to, bo kreseczka jest naprawdę bladziutka i jutro pewnie zniknie, wiec nie cieszyć mi się tu.
Sprobuj ta fote wstawic, bo nie wyczekam
Mik do choler przykro miale @ nie ma?
Iza, cwalinka
Mi sie cos pochrzanilo chyba...leci ze mnie jak ze swini, bilo mnie wszystko, ze spac nie moge...juz dawno nie miala, takiego @ cos mi sie pozmienialo w tym cyklu, tylko nie wiem co za bardzoale nie lubie
-
nick nieaktualny