Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
gigsa wrote:ja tez nie umiem przy nim, albo idę do łazienki, albo wstrzymuję
ale ile by miał radochy żeby mi coś z tyłka wyleciałoAsha lubi tę wiadomość
-
raz ponoć słyszał, że pryknęłam (on tak to nazywa) w nocy jak spałam to 2 tygodnie się nabijał ze mnie
Iza75, dotik, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
gigsa wrote:raz ponoć słyszał, że pryknęłam (on tak to nazywa) w nocy jak spałam to 2 tygodnie się nabijał ze mnie
Kochana jak ty masz problem z piernieciem...to ja nie wiem jak ty bedziesz rodzic z mezem jak przy porodzie wogole nie masz kontroli nad swoim cialem...zreszta juz w ciazy w zasadzie...moze lepiej po malu zacznij cos wprowadzac bo koles szoku doznaIza75, gigsa lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Kochana jak ty masz problem z piernieciem...to ja nie wiem jak ty bedziesz rodzic z mezem jak przy porodzie wogole nie masz kontroli nad swoim cialem...zreszta juz w ciazy w zasadzie...moze lepiej po malu zacznij cos wprowadzac bo koles szoku dozna
Asha lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Kochana jak ty masz problem z piernieciem...to ja nie wiem jak ty bedziesz rodzic z mezem jak przy porodzie wogole nie masz kontroli nad swoim cialem...zreszta juz w ciazy w zasadzie...moze lepiej po malu zacznij cos wprowadzac bo koles szoku dozna
-
Asha wrote:Poza tym ...to niezdrowo...bo sie gazy zbieraja i jelita rozciagaja...a w ciazy takiego bolu to juz wogole nie mozna
-
Asha wrote:Poza tym ...to niezdrowo...bo sie gazy zbieraja i jelita rozciagaja...a w ciazy takiego bolu to juz wogole nie mozna
Asha, dotik, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Powaznie ci mowie...tez to przeszlam i potem mialam problemy
-
Iza75 wrote:zgadzam się...widzicie jak to dobrze sobie o sraniu pogadac? ważne sprawy omawiamy teraz
Iza75, Asha lubią tę wiadomość
-
gigsa wrote:ja tez nie umiem przy nim, albo idę do łazienki, albo wstrzymuję
ale ile by miał radochy żeby mi coś z tyłka wyleciało
ehehe u mnie wszystko idzie na psaa ja wychodzę na damę srajaca teczą
gigsa, Asha, Iza75, Cwalinka lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
gigsa wrote:nie, no ja wierzę, ale juz 3 lata razem mieszkamy i nie mogę sie przemóc
Raz sie przelamiesz i pojdzie....bo to cholerne wychowanie nasze.....on moze to i ty mozsz i tyle!!!! To o twoje zdrowie tu chodzi...wyluzuj to tylko pierd hahahaIza75 lubi tę wiadomość