Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:moj jeszcze dzielnie walczy. az zal patrzec jak ciezko mu przychodzi pogodzic sie z rzeczywistością
A nie ..no tak...walczyc to on chce...ale z gory juz wiadomo jaki wynik tej walki...ale ostro kurwa sie upiera przy swoim, ze moze i na koniec jak juz praktycznie wyzionie ducha i polegnie jek ten zbity pies..to sie przyzna ze jednak ...no ...nie...zenada na maksa...ale wyrywny jest jak najbardziejmik82, bianka lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:Tylko Castagnus, zresztą w badaniach prolaktyna jest ok ale nie badałam z obciązeniem:-) Jeśli progesteron będę znów miała niski w tym cyklu to idę wcześniej do gina
To jak w porządku to trzeba wziąć na luz i w odpowiednim momencie do dzieła;) z tym wysiękiem to może organizm czasu potrzebuje i tyle. Przecież karmiące kobiety też zachodzą w ciążę, więc praca gruczołów nie powinna przeszkodzić.mik82 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Ja nie wiem czemu facetom tak sie przstawia w glowach
kiedys facet zajmowal sie wszstkim a zona zajmowala sie praca w domu i wychowywala dzieci.
teraz jest gospodynia domawa, wychowuje dzieci, jest kierowca, chodzi do pracy, ksiegowa, remontuje dom, jest prostytutka i maz nazeka ze zle robi loda. ogolnie uprawia wszystkie zawody swiata. teraz prawdziwym facetem jest babaAsha lubi tę wiadomość
-
gigsa wrote:no właśnie, a jak to jest we wczesnej ciąży z seksem? Jak wszystko ok to można do woli czy nie?
-
bianka wrote:To jak w porządku to trzeba wziąć na luz i w odpowiednim momencie do dzieła;) z tym wysiękiem to może organizm czasu potrzebuje i tyle. Przecież karmiące kobiety też zachodzą w ciążę, więc praca gruczołów nie powinna przeszkodzić.
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:no wiec mam wlasna teorie:
kiedys facet zajmowal sie wszstkim a zona zajmowala sie praca w domu i wychowywala dzieci.
teraz jest gospodynia domawa, wychowuje dzieci, jest kierowca, chodzi do pracy, ksiegowa, remontuje dom, jest prostytutka i maz nazeka ze zle robi loda. ogolnie uprawia wszystkie zawody swiata. teraz prawdziwym facetem jest baba
Aaaa to dlatego oni nie chca z nami spac ...bo to jakby z facetami spali hahaha kurwaamelia04072006, mik82 lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:A nie ..no tak...walczyc to on chce...ale z gory juz wiadomo jaki wynik tej walki...ale ostro kurwa sie upiera przy swoim, ze moze i na koniec jak juz praktycznie wyzionie ducha i polegnie jek ten zbity pies..to sie przyzna ze jednak ...no ...nie...zenada na maksa...ale wyrywny jest jak najbardziej
Asha lubi tę wiadomość
-
bianka wrote:To jak w porządku to trzeba wziąć na luz i w odpowiednim momencie do dzieła;) z tym wysiękiem to może organizm czasu potrzebuje i tyle. Przecież karmiące kobiety też zachodzą w ciążę, więc praca gruczołów nie powinna przeszkodzić.
-
amelia04072006 wrote:ja bralam bromergon. nie mialam zadnych skutkow ubocznych. zjadlam 1 opakowanie i po problemie
No wlasnie nie zachodza przez podniesiona prolaktyne
Sorry amelia to nie do ciebie, tylko do BiankiWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 21:09
amelia04072006 lubi tę wiadomość