Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyojj to tak jak ja ale maz na mnie krzywo patrzy i juz krzycyz jak znowu chce cos poprzestawiac
a najchetniej to odnowilabym pokoik ktory teraz sluzy jako gosciny wywalila wszystkie te ciemne meble powstawiala jasne i na mily przytulny kolorek pomalowalaAsha lubi tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:ojj to tak jak ja ale maz na mnie krzywo patrzy i juz krzycyz jak znowu chce cos poprzestawiac
a najchetniej to odnowilabym pokoik ktory teraz sluzy jako gosciny wywalila wszystkie te ciemne meble powstawiala jasne i na mily przytulny kolorek pomalowala
Moj sie stresowal na poczatku ale juz sie pogodzil z tym teraz...juz tylko sie smieje
No mnie ciemne tez by meczylywiec sie nie dziwie, zreszta daja wrazenie ze pokoj jest mniejszy niz jest
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Moj sie stresowal na poczatku ale juz sie pogodzil z tym teraz...juz tylko sie smieje
No mnie ciemne tez by meczylywiec sie nie dziwie, zreszta daja wrazenie ze pokoj jest mniejszy niz jest
, obok Jowinia ma swoj pokoik i po prostu mam dosc patrzenia na ten pusty w sensie nie zamieszkany
poki co zrobilam po swojemu kuchnie i firnaki, na reszte kasy brak a tyle jeszcze przed nami -
Cwalinka wrote:wiesz do domu wprowadzilismy sie 1,5 roku temu, wszystkei meble byly, a ten pokoj wnerwia mnie ze nie jest uzywany
, obok Jowinia ma swoj pokoik i po prostu mam dosc patrzenia na ten pusty w sensie nie zamieszkany
poki co zrobilam po swojemu kuchnie i firnaki, na reszte kasy brak a tyle jeszcze przed nami
No no...a garderoby nie mozesz sobie tam zrobic?? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny