Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
No no...mnie też się cieszy bo już w ubiegłym miesiącu takimi smutami tu waliło że aż żal... No ale teraz to się piknie dziejeAsha wrote:Kurna nie daje rady nie krzyczec
geba mi sie cieszy to jak mam nie krzyczec 
Sylwia87, gigsa, Cwalinka, Katjaa lubią tę wiadomość
-
A ja się kuwa dziś bojeAsha wrote:Kurna nie daje rady nie krzyczec
geba mi sie cieszy to jak mam nie krzyczec 

Jak się uda to całą ciążę będę w stresie czy wszystko ok. Tak bym chciała żeby to tsh szybko spadło -
Jestem jestem...wszystko gra...wjechałam do pracy, pogadałam z laskami, kawkę zrobiłam i już jestem z WamiAsha wrote:Mikus kochanie....wszystko ok? Odezwij sie slonce

Cwalinka, Asha, Sylwia87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No to okropne uczucie. Dziś rano budzik zadzwonił i zastanawiałam się czy mi się to nie śniłoAsha wrote:I tak do zajebania...najpierw sie czlowiek boi ze nie zajdzie a potem ze straci mozna kurwicy dostac

-
nick nieaktualny
-
Kochanie Ty nas tu po nóżkach całuj że Ty te wyniki zrobiłaś, jakbyś nie wiedziała o tym tsh to byłby problem, a teraz jak jesteś na leku to wszystko jest git i niczym się nie martwgigsa wrote:A ja się kuwa dziś boje

Jak się uda to całą ciążę będę w stresie czy wszystko ok. Tak bym chciała żeby to tsh szybko spadło
Asha, Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygigsa wrote:A ja się kuwa dziś boje

Jak się uda to całą ciążę będę w stresie czy wszystko ok. Tak bym chciała żeby to tsh szybko spadło
Myśl pozytywnie, bo jakieś nieszczęście jeszcze ściągniesz na siebie. Będie wszystko dobrze. Masz dobrego lekarza, tsh szybko spadnie więc na pewno będzie dobrze

koniec jednego koszmaru...poczatek nastepnego