Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnygigsa wrote:A jak on powie, że teraz już mi nie da ?
Ale to kuwa mega stresAsha, mik82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
gigsa wrote:A ja się kuwa dziś boje
Jak się uda to całą ciążę będę w stresie czy wszystko ok. Tak bym chciała żeby to tsh szybko spadłonie lam sie. I czesc tego strachu zabieraja hormony ktore zgabczaja mozg zeby kobieta nie pamietala ciazowych przyjemnosci
Asha, mik82 lubią tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:a czemu mialby nie dac GIGSA no nie ma innej opcji sam zaproponowal, a ty najwyzej wrocisz i pwoiesz ze przemyslalas sprawe i jednak dla swojego bezpeiczenstwa chcesz zwolnienei
No wlasnie...Gigsa nie rob problemow ktorych nie ma...bedzie git -
gigsa wrote:A jak on powie, że teraz już mi nie da ?
Ale to kuwa mega stresAsha, Sylwia87, Redhotka lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:To pójdziesz do takiego co Ci da. Kochana oni łaski nie robią...mówisz że masz pracę na nocki, stresującą i nie ma tematu w ogóle...kurde gdzie Ty mieszkasz...mój gin to się ze mną kłócił jak nie chciałam zwolnienia
Znowu trzeba tluc do lba hahahahahaCwalinka lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:O! Sniadanie tez mozesz zrobic hahahahah
GIGSA!!! KAWA, ŚNIADANIE....!!!Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mik82 wrote:Kochanie Ty nas tu po nóżkach całuj że Ty te wyniki zrobiłaś, jakbyś nie wiedziała o tym tsh to byłby problem, a teraz jak jesteś na leku to wszystko jest git i niczym się nie martw
Żyła bym dalej w niepewności i ....
Endo wczoraj pow, że dobrze, że teraz tak wcześnie to wyszło, a nie za miesiąc np. bo mam większe szanse na utrzymanie. Ale chyba sam wie, że to fifty fifty temu tyle lutki dostałam -
nick nieaktualny
-
mik82 wrote:Noooo....hahaha.....Asha ona udaje że nas nie słyszy
GIGSA!!! KAWA, ŚNIADANIE....!!!
Pnooooooo....ona nic nie slyszy kurwa...gigsa ten fasol to napewno w brzuchu u ciebie?? Czy w uszach moze??? Hahahah
Do cholery !!!!!mik82, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Znowu trzeba tluc do lba hahahahaha
Asha, Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:Noooo....hahaha.....Asha ona udaje że nas nie słyszy
GIGSA!!! KAWA, ŚNIADANIE....!!!stronę do tylu jestem
-
Iza75 wrote:wrrrrr..jak ja chce dziś się poopierdalac to oczywiście nie nie..spotkanie wydziałowe się nie odbylo..będzie po południu..a teraz muusze w krzaki isc..kurwa..buziaki dziewczynki
..
Jebana ta twoja robota hahahahhaIza75, mik82 lubią tę wiadomość