Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
shimmer_lip wrote:Hej.
Dziekito juz calkiem jestem zadowolony czlowiek
To co? Chyba sie szykuje ten zryty watek na fioletowe stronie
Czekam na dziewczyny -
nick nieaktualnygigsa wrote:Tak, wiem, że trzeba na czczo. Tylko potem po minimum pół godziny trzeba zjeść chyba i nawet nie wiem czy z kawą tez musze się po zażyciu tabletki wstrzymać min, te pół godziny. Dziś jeszcze nic nie jadłam i nie piłam, tylko ta tabletka. A to trzeba brać o stałej porze ? Bo ja różnie wstaje i teraz problem czy budzik nastawiać czy nie
z kawa bym sie chyba wstrzymala,
gigsa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:bedzie, bo zaplodnione niektore beda jeszcze w pazdzienriku a potem nasmarkaja i nakichaja na nasze wykjresy i my tez sie w koncu zazielenimy
Mowisz??? No chyba ze....charac mi tam laski na to moje jajo tera hahahahhaCwalinka, gigsa, Redhotka lubią tę wiadomość
-
Katjaa wrote:Kochana bo dorwalam druga pracę dorywcza i ciągle jak beduin pracuje no ale muszę bo córka w maju komunię ma i trochę kasy trzeba mieć bo na jej ojca liczyć nie mogę... przychodzę padnieta, odbrabiam lekcje z młodą i nie mam sił na nic już...
Ty wiesz o co chodzi
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Witam sie z rana
GIGSA GRATULUJE!!!!!!!!! Ale sie ciesze...zajebiscie, pieknie pojechalas....ale teraz wypoczywaci tu bedziesz swiatlo zapalac i gasic, my ci tu robote znajdziemy :-
Sylwia wykres. Co do ogrodka.....moze kup cos pnacego, do tego te kratki itd, bedzie mialo po czym rosnac...to jest o tyle lande ze sie ladnie przebarwia w ciagu roku
Iza!!!!!!! No wykres normalnie szal!!!!! Same zielone!!!!!
Mik....kurwa jego mac!!!!! Zeby inaczej nie powiedziec bo nic mi sie tu nie nasuwa odpowiedniegobędziemy krzyczeć jak beta wyjdzie
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:nie wiem czy os talej bo ja o stalych nie biore ale zawsze min 30 minut przed jedzeniem a u mnie z reguly wychodzi kolo godzinki, bo biroe tabletke zaczynam sie szykowac do pracy i dopiero w pracy jem sniadanko
z kawa bym sie chyba wstrzymala,Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:To musicie na mnie poczekac, bo ja ten zalozylam to pewnie ostatnia zajde
to i nowy zaloze
Asha, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:a to ty jeszcze nie zapolemnikowana? a myslalam ze tez czekasz na rozwiazanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 08:43
Cwalinka lubi tę wiadomość