Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:ja moge tylko pozniej powiedziec cyz ladnie, na roslinkach totalnie sie nie znam, robie wszystko na oslep
No ja teżZ kwitnących mam mieczyki abisyńskie, ale w tym roku ostatni raz wsadzałam je do ziemi, w przyszłym chcę je mieć w donicy jednej lub w dwóch. Mam też dwie róże pnące i frezje, które też zlądują przyszłym roku w donicy.
-
Mik przykro mi
tulam :*
Gigsa a Ty to na zwolnienie od razu bo lepiej nie ryzykowac.. ja za 3 tyg tez ide na zwolnienie juz
A w niedziele jade z rodzicami kupic komode na unranka dzieciatkai w poniedzialek mam usg
i mama idzie ze mna
tak sie strasznie balam a wszystko jest dobrze
hihi
Bede pozniejlece jeszcze spac :*
Cwalinka, Sylwia87, dotik, 25staraczka25, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:no widzisz to ja nawet nie wiem jak co sie nazywa
wiem ze mam dalie
i troche rozchodnikow i smagliczki chyba i forsycje i bezi irysy
Z tego co wymieniłaś znam tylko dalie, bez i irysyReszta to czarna magia. Znam nazwę mieczyków z opakowania i w życiu nie powiedziałabym, że to mieczyk
Frezje uwielbiam, dlatego je mam.gigsa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:Mik przykro mi
tulam :*
Gigsa a Ty to na zwolnienie od razu bo lepiej nie ryzykowac.. ja za 3 tyg tez ide na zwolnienie juz
A w niedziele jade z rodzicami kupic komode na unranka dzieciatkai w poniedzialek mam usg
i mama idzie ze mna
tak sie strasznie balam a wszystko jest dobrze
hihi
Bede pozniejlece jeszcze spac :*
Świetnie!Na prawdę cieszę się, że wszystko się ułożyło
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:hihi
ja dopiero zaczynam przygode z ogrodem, zaczynam go robic po swojemu bo wczesniej byl po tesciowemu
Ja mam mały ogródekTaka kiszka. 3m z hakiem na 10-12m. I rododendrona mam, ale wywalę go chyba... Same kłopoty z nim, bo strasznie gubi liście i kwitnie tylko na wiosnę. I jeszcze mam jedną tuję i bukszpan
To po poprzedniej właścicielce mieszkania
-
nick nieaktualny
-
Sylwia87 wrote:Świetnie!
Na prawdę cieszę się, że wszystko się ułożyło
wreszcie Rudzia może odetchnąć z ulgą
Sylwia87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sylwia87 wrote:Dziewczyny za się któraś z Was na ogrodach? Mam przesmyk z ziemią między płotem a kostką ok 20cm i szukam jakiejś roślinki raczej wysokiej żeby tam posadzić. Raczej nic kwitnącego, bo będzie latało pełno pszczół, a ja za nimi nie przepadam
Myślałam o słonecznikach, ale szybko mi przeszło
Może trawy ozdobne? Ktoś coś mi poradzi?
na taki wąski pasek to może coś płożącego..no ale to niskie...trawy są ok..jeszcze pomyśle i dam Ci znać..a jaka tam ziemia? piasek?
niestety stara z jakims zebraniem wydziałowym nam tu wyjeżdza wiec nie wiem ile to potrwa..Asha, Sylwia87 lubią tę wiadomość
-
Katjaa wrote:Dzień dobry Kochane!
Co u Ciebie ? Znikasz i znaku życia nie dajeszWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 08:15
-
Witam sie z rana
GIGSA GRATULUJE!!!!!!!!! Ale sie ciesze...zajebiscie, pieknie pojechalas....ale teraz wypoczywaci tu bedziesz swiatlo zapalac i gasic, my ci tu robote znajdziemy :-
Sylwia wykres. Co do ogrodka.....moze kup cos pnacego, do tego te kratki itd, bedzie mialo po czym rosnac...to jest o tyle lande ze sie ladnie przebarwia w ciagu roku
Iza!!!!!!! No wykres normalnie szal!!!!! Same zielone!!!!!
Mik....kurwa jego mac!!!!! Zeby inaczej nie powiedziec bo nic mi sie tu nie nasuwa odpowiedniegoSylwia87, Iza75, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIza75 wrote:na taki wąski pasek to może coś płożącego..no ale to niskie...trawy są ok..jeszcze pomyśle i dam Ci znać..a jaka tam ziemia? piasek?
niestety stara z jakims zebraniem wydziałowym nam tu wyjeżdza wiec nie wiem ile to potrwa..
Z nieba mi spadłaś. Ziemia normalna, czarnaAle moge coś dosypać, wymienić, pomyśl proszę
Trawy chyba najbardziej by mnie interesowały. Niektóre gatutnki też chyba fajnie się wybarwiają, co? Nie znam się
Kurwa jak mogłam zapomnieć, że Ty zielenią się zajmujesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 08:22
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Witam sie z rana
GIGSA GRATULUJE!!!!!!!!! Ale sie ciesze...zajebiscie, pieknie pojechalas....ale teraz wypoczywaci tu bedziesz swiatlo zapalac i gasic, my ci tu robote znajdziemy :-
Sylwia wykres. Co do ogrodka.....moze kup cos pnacego, do tego te kratki itd, bedzie mialo po czym rosnac...to jest o tyle lande ze sie ladnie przebarwia w ciagu roku
Iza!!!!!!! No wykres normalnie szal!!!!! Same zielone!!!!!
Mik....kurwa jego mac!!!!! Zeby inaczej nie powiedziec bo nic mi sie tu nie nasuwa odpowiedniego
Ale krzyczysz z rańcaCwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnygigsa wrote:Bry
Co u Ciebie ? Znikasz i znaku życia nie dajesz