X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja moge tylko pozniej powiedziec cyz ladnie, na roslinkach totalnie sie nie znam, robie wszystko na oslep

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    ja moge tylko pozniej powiedziec cyz ladnie, na roslinkach totalnie sie nie znam, robie wszystko na oslep

No ja też :P Z kwitnących mam mieczyki abisyńskie, ale w tym roku ostatni raz wsadzałam je do ziemi, w przyszłym chcę je mieć w donicy jednej lub w dwóch. Mam też dwie róże pnące i frezje, które też zlądują przyszłym roku w donicy.

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mik przykro mi :( tulam :*

Gigsa a Ty to na zwolnienie od razu bo lepiej nie ryzykowac.. ja za 3 tyg tez ide na zwolnienie juz :)

A w niedziele jade z rodzicami kupic komode na unranka dzieciatka :) i w poniedzialek mam usg <3 i mama idzie ze mna :) tak sie strasznie balam a wszystko jest dobrze :) hihi

Bede pozniej :) lece jeszcze spac :*

Cwalinka, Sylwia87, dotik, 25staraczka25, Redhotka lubią tę wiadomość

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no widzisz to ja nawet nie wiem jak co sie nazywa :P
    wiem ze mam dalie
    i troche rozchodnikow i smagliczki chyba i forsycje i bez :P i irysy

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    no widzisz to ja nawet nie wiem jak co sie nazywa :P
    wiem ze mam dalie
    i troche rozchodnikow i smagliczki chyba i forsycje i bez :P i irysy

Z tego co wymieniłaś znam tylko dalie, bez i irysy :P Reszta to czarna magia. Znam nazwę mieczyków z opakowania i w życiu nie powiedziałabym, że to mieczyk ;)
    Frezje uwielbiam, dlatego je mam.

gigsa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    Mik przykro mi :( tulam :*

Gigsa a Ty to na zwolnienie od razu bo lepiej nie ryzykowac.. ja za 3 tyg tez ide na zwolnienie juz :)

A w niedziele jade z rodzicami kupic komode na unranka dzieciatka :) i w poniedzialek mam usg <3 i mama idzie ze mna :) tak sie strasznie balam a wszystko jest dobrze :) hihi

Bede pozniej :) lece jeszcze spac :*

Świetnie! :) Na prawdę cieszę się, że wszystko się ułożyło :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hihi :D
    ja dopiero zaczynam przygode z ogrodem, zaczynam go robic po swojemu bo wczesniej byl po tesciowemu :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    hihi :D
    ja dopiero zaczynam przygode z ogrodem, zaczynam go robic po swojemu bo wczesniej byl po tesciowemu :P

Ja mam mały ogródek :) Taka kiszka. 3m z hakiem na 10-12m. I rododendrona mam, ale wywalę go chyba... Same kłopoty z nim, bo strasznie gubi liście i kwitnie tylko na wiosnę. I jeszcze mam jedną tuję i bukszpan :P To po poprzedniej właścicielce mieszkania :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo ja mam jeszcze hortensje :D
    a ogordek nawet nie wiem ile mam :D, a tui to mam w cholere a wyrzucilam chyba z 10 krzakow a to tylkop 1/3 byla

Katjaa lubi tę wiadomość

• gigsa Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia87 wrote:
    Świetnie! :) Na prawdę cieszę się, że wszystko się ułożyło :)
    Ja też :) wreszcie Rudzia może odetchnąć z ulgą :)

Sylwia87 lubi tę wiadomość

Dominik i Michał <3 <3 NASZE DWA SKARBY <3 <3
    6 maja 2015, 30t4d, ciąża dwukosmówkowa dwuowodniowa, Dominik 1460 g, Michał 1300 g
    zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Kochane! :)

gigsa, Sylwia87, dotik, mik82 lubią tę wiadomość

• gigsa Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia ja na kwiatach się nie znam, ale trawy ozdobne baaardzo mi się podobają.

Sylwia87 lubi tę wiadomość

6 maja 2015, 30t4d, ciąża dwukosmówkowa dwuowodniowa, Dominik 1460 g, Michał 1300 g
    zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • Iza75 Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia87 wrote:
    Dziewczyny za się któraś z Was na ogrodach? Mam przesmyk z ziemią między płotem a kostką ok 20cm i szukam jakiejś roślinki raczej wysokiej żeby tam posadzić. Raczej nic kwitnącego, bo będzie latało pełno pszczół, a ja za nimi nie przepadam :P Myślałam o słonecznikach, ale szybko mi przeszło :P Może trawy ozdobne? Ktoś coś mi poradzi?

na taki wąski pasek to może coś płożącego..no ale to niskie...trawy są ok..jeszcze pomyśle i dam Ci znać..a jaka tam ziemia? piasek?

niestety stara z jakims zebraniem wydziałowym nam tu wyjeżdza wiec nie wiem ile to potrwa..:-(

Asha, Sylwia87 lubią tę wiadomość

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • gigsa Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Dzień dobry Kochane! :)
    Bry :)
    Co u Ciebie ? Znikasz i znaku życia nie dajesz

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 08:15

zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • Asha Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie z rana :-D

GIGSA GRATULUJE!!!!!!!!! Ale sie ciesze...zajebiscie, pieknie pojechalas....ale teraz wypoczywac :-D i tu bedziesz swiatlo zapalac i gasic, my ci tu robote znajdziemy :-

Sylwia wykres :-D. Co do ogrodka.....moze kup cos pnacego, do tego te kratki itd, bedzie mialo po czym rosnac...to jest o tyle lande ze sie ladnie przebarwia w ciagu roku :-D

Iza!!!!!!! No wykres normalnie szal!!!!! Same zielone!!!!!

Mik....kurwa jego mac!!!!! Zeby inaczej nie powiedziec bo nic mi sie tu nie nasuwa odpowiedniego :-/

Sylwia87, Iza75, Redhotka lubią tę wiadomość

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aż się rozplakalam... Gigsa gratuluję to Ty mi się snilas że będziesz w ciąży! Rudzia mówiłam ze bedzie dobrze tak się cieszę!!! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza75 wrote:
    na taki wąski pasek to może coś płożącego..no ale to niskie...trawy są ok..jeszcze pomyśle i dam Ci znać..a jaka tam ziemia? piasek?

niestety stara z jakims zebraniem wydziałowym nam tu wyjeżdza wiec nie wiem ile to potrwa..:-(

Z nieba mi spadłaś. Ziemia normalna, czarna :D Ale moge coś dosypać, wymienić, pomyśl proszę :) Trawy chyba najbardziej by mnie interesowały. Niektóre gatutnki też chyba fajnie się wybarwiają, co? Nie znam się ;)
    Kurwa jak mogłam zapomnieć, że Ty zielenią się zajmujesz?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 08:22

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc Katjaa

Katjaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Witam sie z rana :-D

GIGSA GRATULUJE!!!!!!!!! Ale sie ciesze...zajebiscie, pieknie pojechalas....ale teraz wypoczywac :-D i tu bedziesz swiatlo zapalac i gasic, my ci tu robote znajdziemy :-

Sylwia wykres :-D. Co do ogrodka.....moze kup cos pnacego, do tego te kratki itd, bedzie mialo po czym rosnac...to jest o tyle lande ze sie ladnie przebarwia w ciagu roku :-D

Iza!!!!!!! No wykres normalnie szal!!!!! Same zielone!!!!!

Mik....kurwa jego mac!!!!! Zeby inaczej nie powiedziec bo nic mi sie tu nie nasuwa odpowiedniego :-/

Ale krzyczysz z rańca ;)

Cwalinka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gigsa wrote:
    Bry :)
    Co u Ciebie ? Znikasz i znaku życia nie dajesz
    Kochana bo dorwalam druga pracę dorywcza i ciągle jak beduin pracuje no ale muszę bo córka w maju komunię ma i trochę kasy trzeba mieć bo na jej ojca liczyć nie mogę... przychodzę padnieta, odbrabiam lekcje z młodą i nie mam sił na nic już...

‹‹ 2156 2157 2158 2159 2160 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ