X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • Iza75 Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia87 wrote:
    Proszę :) https://ovufriend.pl/baza-wiedzy/pytania-i-odpowiedzi/wykres-i-jego-funkcjonalnosci/czy-moge-samodzielnie-zaznaczyc-owulacje-na-moim-wykresie-wylaczyc-funkcje-zaawansowanego-wykrywania-owulacji,51.html
    eee kurwa do dupy ten system jest..zmieniłam sobie na 21dc to mi w ogole plusa nie wstawil tylko jakas pionowa przerywana linie i to czarna...nie podoba mie się to wiec olalam..niech już zostanie jak jest ;-)

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • gigsa Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry :)
    Sylwia trzymam kciuki za wyniki :) tez jestem ciekawa tego progesteronu u Ciebie, bo tempka pikna :)

U mnie dziś na teście od razu bladzioch wyszedł. Jestem strasznie ciekawa tej bety.
    Po 8 dzwonię do rodzinnego, poierdole robotę. Najwyżej mnie zwolnia w pierwszej kolejności. Wczoraj ledwo wytrzymałam do 2 :(
    Plecy strasznie mnie bolały, do tego wstałam wczoraj o 6 i potem już nie spałam, a dla mnie to za mało snu jak chodzę na nocki.
    Wczoraj gadałam z koleżanką ( ale tylko o wizycie u endo, bo czekała na relacje) i powiedziała, że ponoć na lepszego lekarza nie mogłam u nas trafić. Ponoć też w Wawie pracuje. Szamatowicz zajmuje się też ponoć bezplodnoscia i in vitro itp.

Mik gdzie jesteś ?

Iza75, Sylwia87, Rudzia, 25staraczka25, Redhotka lubią tę wiadomość

Dominik i Michał <3 <3 NASZE DWA SKARBY <3 <3
    6 maja 2015, 30t4d, ciąża dwukosmówkowa dwuowodniowa, Dominik 1460 g, Michał 1300 g
    zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza75 wrote:
    eee kurwa do dupy ten system jest..zmieniłam sobie na 21dc to mi w ogole plusa nie wstawil tylko jakas pionowa przerywana linie i to czarna...nie podoba mie się to wiec olalam..niech już zostanie jak jest ;-)

Bo tak to wygląda ;)

Iza75 lubi tę wiadomość

• Iza75 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mik82 wrote:
    Hej Kochane
    U mnie minus i odstawiam lutkę w końcu więc pewnie w czwartek mnie zaleje
    Rudzia wiedziałam że rodzice zrozumieją...cieszę się
    Gigsa niech beta będzie mega wysoka i wal po zwolnienie
    Staraczka zaciskam kciuki za test
    Pozostałym dobrego dnia życzę
    Buźka

Hej miki :-)
    nie rozumiem :-( i ściskam mocno
    Trzymaj się kochana :-)

mik82 lubi tę wiadomość

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam sie drugi raz z pracy
    Sylwia trzymam kciuki za wyniki

Sylwia87 lubi tę wiadomość

• Iza75 Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gigsa wrote:
    Sylwia trzymam kciuki za wyniki :) tez jestem ciekawa tego progesteronu u Ciebie, bo tempka pikna :)

U mnie dziś na teście od razu bladzioch wyszedł. Jestem strasznie ciekawa tej bety.
    Po 8 dzwonię do rodzinnego, poierdole robotę. Najwyżej mnie zwolnia w pierwszej kolejności. Wczoraj ledwo wytrzymałam do 2 :(
    Plecy strasznie mnie bolały, do tego wstałam wczoraj o 6 i potem już nie spałam, a dla mnie to za mało snu jak chodzę na nocki.
    Wczoraj gadałam z koleżanką ( ale tylko o wizycie u endo, bo czekała na relacje) i powiedziała, że ponoć na lepszego lekarza nie mogłam u nas trafić. Ponoć też w Wawie pracuje. Szamatowicz zajmuje się też ponoć bezplodnoscia i in vitro itp.

Mik gdzie jesteś ?

ojojoj jest fasolka :-D beta będzie łądna, odpowiednia :-)..po zwolnienie biegusiem i masz racje - pierdolic robote bo ważniejsza fasolka jest..musisz wypoczywać, leniuchować, jeść :-) ;-)

Cwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • Iza75 Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia87 wrote:
    Bo tak to wygląda ;)
    to nie podoba mi się ;-)

Sylwia87 lubi tę wiadomość

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • gigsa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza75 wrote:
    Ja też taką linie miała jak mi gin potwierdził w sierpniu, że owu było i sama sobie zaznaczylam na wykresie. Of się z ginem nie zgadzał i wyznaczał 4 dni później

Iza75, 25staraczka25 lubią tę wiadomość

6 maja 2015, 30t4d, ciąża dwukosmówkowa dwuowodniowa, Dominik 1460 g, Michał 1300 g
    zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • Iza75 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewuszki ide do koleżanki na kawe na dół, będę niebawem..

Sylwia87, gigsa lubią tę wiadomość

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mik nie rozumiem twoich testow tak nie moze byc, buziaki

Gigsa obowiazkowo zwolnienie skoro endo kazal. i super ze bladzioch od razu wyszedl

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gigsa wrote:

Mik gdzie jesteś ?

Same dobre wieści :) Niestety musisz iść na zwolnienie. Nie masz lekkiej pracy więc nie warto ryykować.

• Iza75 Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gigsa wrote:
    Ja też taką linie miała jak mi gin potwierdził w sierpniu, że owu było i sama sobie zaznaczylam na wykresie. Of się z ginem nie zgadzał i wyznaczał 4 dni później
    ja się wole napawać widokiem tego ciągłego czerwonego plusa a swoje i tak wiem :-)..uciekam na troszke

Sylwia87, gigsa, 25staraczka25 lubią tę wiadomość

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mik82 wrote:
    Hej Kochane
    U mnie minus i odstawiam lutkę w końcu więc pewnie w czwartek mnie zaleje
    Rudzia wiedziałam że rodzice zrozumieją...cieszę się
    Gigsa niech beta będzie mega wysoka i wal po zwolnienie
    Staraczka zaciskam kciuki za test
    Pozostałym dobrego dnia życzę
    Buźka

Mik przykro mi :(

• gigsa Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia87 wrote:
    Mik przykro mi :(
    Mi też, ale nadal nie wierzę :(

zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • gigsa Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kimne się jeszcze na godzinę. Będę potem

Sylwia87, mik82 lubią tę wiadomość

zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gigsa wrote:
    Kimne się jeszcze na godzinę. Będę potem

Śpij :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gigsa wrote:
    Mi też, ale nadal nie wierzę :(

Ja też nie wierzę :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gigsa to odespij troszke

a na mnie czekaja papiery, srednio mi sie chce ale muszem

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i wszystkie poznikaly a jak kawke w samotnosci wypilam

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny za się któraś z Was na ogrodach? Mam przesmyk z ziemią między płotem a kostką ok 20cm i szukam jakiejś roślinki raczej wysokiej żeby tam posadzić. Raczej nic kwitnącego, bo będzie latało pełno pszczół, a ja za nimi nie przepadam :P Myślałam o słonecznikach, ale szybko mi przeszło :P Może trawy ozdobne? Ktoś coś mi poradzi?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 07:32

‹‹ 2155 2156 2157 2158 2159 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ