Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia87 wrote:Proszę
https://ovufriend.pl/baza-wiedzy/pytania-i-odpowiedzi/wykres-i-jego-funkcjonalnosci/czy-moge-samodzielnie-zaznaczyc-owulacje-na-moim-wykresie-wylaczyc-funkcje-zaawansowanego-wykrywania-owulacji,51.html
-
Dobry
Sylwia trzymam kciuki za wynikitez jestem ciekawa tego progesteronu u Ciebie, bo tempka pikna
U mnie dziś na teście od razu bladzioch wyszedł. Jestem strasznie ciekawa tej bety.
Po 8 dzwonię do rodzinnego, poierdole robotę. Najwyżej mnie zwolnia w pierwszej kolejności. Wczoraj ledwo wytrzymałam do 2
Plecy strasznie mnie bolały, do tego wstałam wczoraj o 6 i potem już nie spałam, a dla mnie to za mało snu jak chodzę na nocki.
Wczoraj gadałam z koleżanką ( ale tylko o wizycie u endo, bo czekała na relacje) i powiedziała, że ponoć na lepszego lekarza nie mogłam u nas trafić. Ponoć też w Wawie pracuje. Szamatowicz zajmuje się też ponoć bezplodnoscia i in vitro itp.
Mik gdzie jesteś ?Iza75, Sylwia87, Rudzia, 25staraczka25, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIza75 wrote:eee kurwa do dupy ten system jest..zmieniłam sobie na 21dc to mi w ogole plusa nie wstawil tylko jakas pionowa przerywana linie i to czarna...nie podoba mie się to wiec olalam..niech już zostanie jak jest
Bo tak to wyglądaIza75 lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:Hej Kochane
U mnie minus i odstawiam lutkę w końcu więc pewnie w czwartek mnie zaleje
Rudzia wiedziałam że rodzice zrozumieją...cieszę się
Gigsa niech beta będzie mega wysoka i wal po zwolnienie
Staraczka zaciskam kciuki za test
Pozostałym dobrego dnia życzę
Buźka
Hej miki
nie rozumiemi ściskam mocno
Trzymaj się kochanamik82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
gigsa wrote:Dobry
Sylwia trzymam kciuki za wynikitez jestem ciekawa tego progesteronu u Ciebie, bo tempka pikna
U mnie dziś na teście od razu bladzioch wyszedł. Jestem strasznie ciekawa tej bety.
Po 8 dzwonię do rodzinnego, poierdole robotę. Najwyżej mnie zwolnia w pierwszej kolejności. Wczoraj ledwo wytrzymałam do 2
Plecy strasznie mnie bolały, do tego wstałam wczoraj o 6 i potem już nie spałam, a dla mnie to za mało snu jak chodzę na nocki.
Wczoraj gadałam z koleżanką ( ale tylko o wizycie u endo, bo czekała na relacje) i powiedziała, że ponoć na lepszego lekarza nie mogłam u nas trafić. Ponoć też w Wawie pracuje. Szamatowicz zajmuje się też ponoć bezplodnoscia i in vitro itp.
Mik gdzie jesteś ?
ojojoj jest fasolkabeta będzie łądna, odpowiednia
..po zwolnienie biegusiem i masz racje - pierdolic robote bo ważniejsza fasolka jest..musisz wypoczywać, leniuchować, jeść
Cwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
Iza75 wrote:eee kurwa do dupy ten system jest..zmieniłam sobie na 21dc to mi w ogole plusa nie wstawil tylko jakas pionowa przerywana linie i to czarna...nie podoba mie się to wiec olalam..niech już zostanie jak jest
Iza75, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygigsa wrote:Dobry
Mik gdzie jesteś ?
Same dobre wieściNiestety musisz iść na zwolnienie. Nie masz lekkiej pracy więc nie warto ryykować.
-
gigsa wrote:Ja też taką linie miała jak mi gin potwierdził w sierpniu, że owu było i sama sobie zaznaczylam na wykresie. Of się z ginem nie zgadzał i wyznaczał 4 dni później
..uciekam na troszke
Sylwia87, gigsa, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymik82 wrote:Hej Kochane
U mnie minus i odstawiam lutkę w końcu więc pewnie w czwartek mnie zaleje
Rudzia wiedziałam że rodzice zrozumieją...cieszę się
Gigsa niech beta będzie mega wysoka i wal po zwolnienie
Staraczka zaciskam kciuki za test
Pozostałym dobrego dnia życzę
Buźka
Mik przykro mi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny za się któraś z Was na ogrodach? Mam przesmyk z ziemią między płotem a kostką ok 20cm i szukam jakiejś roślinki raczej wysokiej żeby tam posadzić. Raczej nic kwitnącego, bo będzie latało pełno pszczół, a ja za nimi nie przepadam
Myślałam o słonecznikach, ale szybko mi przeszło
Może trawy ozdobne? Ktoś coś mi poradzi?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 07:32