Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Redhotka wrote:Noo, powinien Was wtedy pochwalić!
poglaskac palka do usg i powiedziec grzecznie dzialacie piknie
Redhotka, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:moj tez generalnie lubi sprzatac ale nie raz ma lenia ktore go trzeba ostro wykopac
a dwa jemu najlpeij sie sprzata jak mnie nie ma w domu stad dosc czesto niespodzianka ze posprzatal chalupe
ja sie ciesze bo nie jestem z tych co uwielbiaja sprzatac.. na szczescie jedyny plus z wojska to to ze moj maz sam umie prac, gotowac, szyc, sprzatac -
nick nieaktualny
-
chyba tak
ja wlasnie siedze i szukam tych wolnowarow ..ale generalnie jest ich malo
trafilam na str producnta ale chce koles za 5,7 l 429 zl ;/
http://crockpot.pl/sklep/pl/15-zestaw-promocyjny-crock-pot-57l-skybar-gratis.html -
Asha wrote:Dalej Ania szukasz????
ale ten kurde drogi
po 129 zl sa 3,5 lWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 21:31
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:chyba tak
ja wlasnie siedze i szukam tych wolnowarow ..ale generalnie jest ich malo
trafilam na str producnta ale chce koles za 5,7 l 429 zl ;/
http://crockpot.pl/sklep/pl/15-zestaw-promocyjny-crock-pot-57l-skybar-gratis.html -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jejkuu Gigsa gratuluje!! A tak sie martwilas tymi wynikami a tu taka niespodzianka!
super ! :*
Za wszystkie trzymam mocno kciuki!!mnie tu ostatnio nie bylo bo mialam stresy.. ale powiedzialam juz tacie!!!! O dziwo! Przyjal to na spokojnie! Pomoga mi
mama juz sie cieszy ze bedzie babcia!!
i moge mieszkac z Nimi !! Az chce sie zyc wiedzac ze moge liczyc na Nich
Iza75, Sylwia87, Cwalinka, dotik, Katjaa, Redhotka lubią tę wiadomość
-
A ja zapala na chwilę żeby Wam życzyć kolorowych snów
Staraczka, Mik zaciskam mocno kciuki.
Jutro wstaję o 6.30 na mierzenie tempki to już pewnie nie zasnę później. Rano zadzwonię do lekarza rodzinnego i się umowie na 15 lub 16 i jak beta potwierdzi groszka to walę po zwolnienie. Tylko ciekawe czy mi daIza75, Redhotka lubią tę wiadomość
-
Jejku Rudzia
widzisz jak się super ułożyło
baaaardzo się cieszę, że Twój tato przyjął to na spokojnie i że mama już ochlonęła i cieszy się, że babcia zostanie