Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
mik82 wrote:Jeeeesuuuu ale się cieszę...super wieści...no niech nam się tu zazieleni jak na wiosnę....ja mocno potrzebuję takich pozytywów
Mi endogin też dał eutyrox 25 na 7 dni po pół tabletki a potem już po całej. Uważa że to kosmetyka przy moim tsh 2,419 ale też jest zdania że przy staraniach za wysokie i mam zbadać prolaktynę z obciążeniem bo może jest po obciązeniu zła skoro mam mlekotok i ciągle progesteron do bani...dawka wydaje sie bardzo sensowna bo faktycznie to głownie chodzi o starania...ja startowalam chyba z 3,5 i tez od 25 zaczynałam...i ciekawa jestem tej prolaktyny..może w tym rzecz, byłoby dobrze w końcu jakies konkrety poznac..
-
Gigas super info
ja dopieor siadlam moj maz wrocil z pracy i nie siadl do Xboxa
podszzedl do mnie i mowi...kochanie wiesz co wiem ze ostatnio duzo siedzialem przed xboxemm wiesz moze bym ci pomogl i bysmy razem ogarneli dom. ja pozmywam .. myslalam ze se jaja robia tez wziasl sie i sprzatal 2 h
teraz siedze bo Asha dzieki TObie teraz mam jeden cel kupic slowcooceri szukam
Iza75, mik82, Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Gigas super info
ja dopieor siadlam moj maz wrocil z pracy i nie siadl do Xboxa
podszzedl do mnie i mowi...kochanie wiesz co wiem ze ostatnio duzo siedzialem przed xboxemm wiesz moze bym ci pomogl i bysmy razem ogarneli dom. ja pozmywam .. myslalam ze se jaja robia tez wziasl sie i sprzatal 2 h
teraz siedze bo Asha dzieki TObie teraz mam jeden cel kupic slowcooceri szukam
niezły egzemplarz, naprawde
..Twój mąż znaczy sie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 21:01
Ania_84, mik82, Redhotka lubią tę wiadomość
-
Iza75 wrote:czyli w sumie dobre wieści
..dawka wydaje sie bardzo sensowna bo faktycznie to głownie chodzi o starania...ja startowalam chyba z 3,5 i tez od 25 zaczynałam...i ciekawa jestem tej prolaktyny..może w tym rzecz, byłoby dobrze w końcu jakies konkrety poznac..
Byłam pierwszy raz u niego od 7 lat ale mnie poznał i potwierdził moje obawy...nie wpieprzył mi końskiej dawki hormonów, mówił sensownie więc zobaczymy co z tego będzie.
Też bym chciała do końca wiedzieć na czym stoję więc chyba wizyta u endo to był dobry krok....i za to Wam dziękujęIza75, Redhotka lubią tę wiadomość
-
Iza75 wrote:
niezły egzemplarz, naprawde
..Twój mąż znaczy sie
ze siedzi przed xboxem
a ze mialam wczoraj chcice a niemozemy .. to mu sie oberwalo podwojnie ;PIza75, Redhotka lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:no zobaczymy....znam tego endogina bo to był mój pierwszy ginekolog jak jeszcze naście lat miałam i mi hormony buzowały tak że bez sexu nie mogłam do ślubu czekać hahaha
Byłam pierwszy raz u niego od 7 lat ale mnie poznał i potwierdził moje obawy...nie wpieprzył mi końskiej dawki hormonów, mówił sensownie więc zobaczymy co z tego będzie.
Też bym chciała do końca wiedzieć na czym stoję więc chyba wizyta u endo to był dobry krok....i za to Wam dziękuję
ciesze się, że Ty sie cieszysz -
Ania_84 wrote:taaa bo wczoraj mu zrobilam awanture
ze siedzi przed xboxem
a ze mialam wczoraj chcice a niemozemy .. to mu sie oberwalo podwojnie ;PIza75, Ania_84, Redhotka lubią tę wiadomość
-
Iza75 wrote:czyli słucha się troche
albo boi
ale wazne ze dziala
Iza75, mik82, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mik82 wrote:mój jak ma chcicę a mi się nie chce to jest foch ale jak ja mam chcicę a on coś niedomaga to petardy walą na kilometr
moj mi nawet kiedys przemowe na ten temat walnal jak ja go traktuje, jemu sie tak samo moze nie chciec jak mi..tartatataa..no to se pogadal
mik82, Redhotka lubią tę wiadomość
-
Iza75 wrote:ciesze się, że Ty sie cieszysz
Iza75, Redhotka lubią tę wiadomość
-
Iza75 wrote:hahaha cos w tym jest
moj mi nawet kiedys przemowe na ten temat walnal jak ja go traktuje, jemu sie tak samo moze nie chciec jak mi..tartatataa..no to se pogadal
-
mik82 wrote:ja też się cieszę, że na tym naszym forum coś się rusza i marzy mi się zaciążony cały nasz wątek.....rany jaka ja bym była szczęśliwa wtedy...jeszcze troszkę cierpliwości i wierzę że tak będzie
mik82 lubi tę wiadomość
-
nie no musial sie w koncu za cos wziasc
ja calego domu sama ne ma zamairu ogarniac
bo co posprzatam na dole to na gorze brud jak na gorze posprztam to na dole jest burdel
a ze tez mam na niego sposob ;P zeby sie wzial za mcie i ogolnie za sprzatanie to grzecznie sprzata