X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2014, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza75 wrote:
    Hej :-) rozumiem, że nie zdążyłam..?
    staraczka hahahha no ja nie mogę, oby to było to :-) oni pewnie takie normy mają bo nie uznają ciązy do 12tygodnia :-/..nie wiem..
    i nie myśl odrazu o najgorszym proszę, a czy kolposkopie można w ciązy robic? pewnie to sie wszystko zweryfikuje jak beta urośnie...bo powtarzasz tak?...trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze i żeby szybko się wyjaśniło bo domyślam sie jak sie stresujesz...jeszcze ta baba znieczulica :-/
    Hej słońce . Tak powtarzam za 3 dni , muszę ... Nie wiem czy robia szczerze nie dowiedziałam się , bo jak zapytałam o ciąże to mi powiedziała że badanie muszę zrobić a wynik nic nie znaczy to co pisałam już wyżej . Ogólnie już mi przechodzi po mału . wygadałam się mamie i mężowi i lepiej ale czerwona jak burak siedzę nie wiem chyba ciśnienie ;/ czasem mam ochotę wrócić do domu . Może nie jest kolorowo ale trochę inaczej ...

A Ty jak tam ?? Jak minął dzień :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z/W idę nadzorować małżę w kuchni... :D i wrócę na tablecie (i znowu nie będę nadążać)... :/

Iza75 lubi tę wiadomość

• Iza75 Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    Hej słońce . Tak powtarzam za 3 dni , muszę ... Nie wiem czy robia szczerze nie dowiedziałam się , bo jak zapytałam o ciąże to mi powiedziała że badanie muszę zrobić a wynik nic nie znaczy to co pisałam już wyżej . Ogólnie już mi przechodzi po mału . wygadałam się mamie i mężowi i lepiej ale czerwona jak burak siedzę nie wiem chyba ciśnienie ;/ czasem mam ochotę wrócić do domu . Może nie jest kolorowo ale trochę inaczej ...

A Ty jak tam ?? Jak minął dzień :)
    co za babol durny..jaka znieczulica zesz w morde :-/..wynik nic nie znaczy ze niby jeszcze nie wiadomo czy sie utrzyma??? bo nie ogarniam...
    no nic..spokoj spokój...najpierw beta i dalej zobaczymy...zawsze możesz isc do innego gina, to nawet wskazane skonsultowac sie innym w takiej sytuacji jesli sie beda upierali przy kolposkopii w ciąży..no zobaczymy, póki co spróbuj sie wyciszyc..dobrze że mężus wspiera i rodzinka :-)

a u mnie co? CZEKAM co dalej ;-)

Redhotka lubi tę wiadomość

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2014, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza75 wrote:
    co za babol durny..jaka znieczulica zesz w morde :-/..wynik nic nie znaczy ze niby jeszcze nie wiadomo czy sie utrzyma??? bo nie ogarniam...
    no nic..spokoj spokój...najpierw beta i dalej zobaczymy...zawsze możesz isc do innego gina, to nawet wskazane skonsultowac sie innym w takiej sytuacji jesli sie beda upierali przy kolposkopii w ciąży..no zobaczymy, póki co spróbuj sie wyciszyc..dobrze że mężus wspiera i rodzinka :-)

a u mnie co? CZEKAM co dalej ;-)

staram się ;)

A widzę twój wykres co raz piękniejszy :P tempka fajnie się trzyma oby tak zostało ... :* :* czekam z Tobą :P

Ja uciekam tak zaglądlam do Was jeszcze ...Przepraszam bardzo od jutra już jestem normalnie . dzisiaj musze się totalnie uciszyć co by wam nie narzekać nie lubię tego

Spokojnej i milej nocy <3 jestem rano z kawą :* :*

Iza75 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2014, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja siedze w kuchni
    Jowi spi
    staraczka nie wiem czy bym wytrzymala dwa dni z beta :) no ale bedziemy musialt cierpiwie z toba czekac i cie wspierac

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2014, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    a ja siedze w kuchni
    Jowi spi
    staraczka nie wiem czy bym wytrzymala dwa dni z beta :) no ale bedziemy musialt cierpiwie z toba czekac i cie wspierac
    dam radę ale pewnie z rana jutro sikne na test bo nie wytrzymam ja taka kurna jestem cierpliwa zajebiście .... :/ dobrej nocy Cwalinka :* :*

Iza75, Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość

• Iza75 Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    staram się ;)

A widzę twój wykres co raz piękniejszy :P tempka fajnie się trzyma oby tak zostało ... :* :* czekam z Tobą :P

Ja uciekam tak zaglądlam do Was jeszcze ...Przepraszam bardzo od jutra już jestem normalnie . dzisiaj musze się totalnie uciszyć co by wam nie narzekać nie lubię tego

Spokojnej i milej nocy <3 jestem rano z kawą :* :*

Oj kochana narzekaj jak Ci źle, każda czasem musi...
    tulam mocno :-) śpij spokojnie i do jutra

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • Iza75 Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    dam radę ale pewnie z rana jutro sikne na test bo nie wytrzymam ja taka kurna jestem cierpliwa zajebiście .... :/ dobrej nocy Cwalinka :* :*
    też mi nowina ;-) bo my tu wszystkie zajebiście cierpliwe niby? ;-) to czekam na testa rano..papatki cmok

Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    j atam moge sluchac narzekania, jak ma komus pomoc

Iza75, Redhotka lubią tę wiadomość

• Iza75 Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to ja ide w kojo...zmęczył mnie ten dzien a rano trzeba wstac i tempke zmierzyc hahaha :-)..dobrej nocki cwalinka :-)

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • mik82 Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane
    Jestem...weszłam dopiero do domu po pracy i endoginie i jestem zwłoki więc błagam niech ktoś napisze dzisiejszy skrót, bo nie dam rady już...co z wizytą gigsy u jej endogina, bo bęty wynik ma jutro tak?
    Doczytałam tylko o staraczce...Kochanie zaciskam kciuki za wzrost bety.

wrzesień 2008 - Mikołaj <3
    Starania od 12.2012
    maj 2014 - córeczka 16 tc [*]
    maj 2015 - cb
    grudzień 2016 - cb
    201709292743.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2014, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobrej nocy dziewczyny

ja pewnoe pojde spac w okolicy 22 -23 bo pewnie jescze maz bedzie za mna chodzil

Iza75 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2014, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gigsa podobno ma kropka wg endo gina :D

Iza75, mik82, Sylwia87 lubią tę wiadomość

• Iza75 Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mik82 wrote:
    Hej Kochane
    Jestem...weszłam dopiero do domu po pracy i endoginie i jestem zwłoki więc błagam niech ktoś napisze dzisiejszy skrót, bo nie dam rady już...co z wizytą gigsy u jej endogina, bo bęty wynik ma jutro tak?
    Doczytałam tylko o staraczce...Kochanie zaciskam kciuki za wzrost bety.
    oo a juz sie mialam wylaczyc...skrota dobrego Ci nie dam bo tez wszystkiego nie czytalam..ale gigse tak..ma brac eutyrox 50, luteine 50 chyba 3 razy dziennie i na usg gin widział kropke ipowiedzial ze to raczej dzidzia :-D

Cwalinka, mik82 lubią tę wiadomość

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • Iza75 Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko L4 nie wziela bo nie ma pewnosci :-/ a lekarz powiedzial, ze praca na zmiany to wieksze ryzyko poronienia..wiec ja grzecznie zbeształysmy co by po zwolnienie ruszała

Cwalinka, mik82 lubią tę wiadomość

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • Iza75 Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miki a ja Twoja wizyta u endogina????..

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • mik82 Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeeeesuuuu ale się cieszę...super wieści...no niech nam się tu zazieleni jak na wiosnę....ja mocno potrzebuję takich pozytywów
    Mi endogin też dał eutyrox 25 na 7 dni po pół tabletki a potem już po całej. Uważa że to kosmetyka przy moim tsh 2,419 ale też jest zdania że przy staraniach za wysokie i mam zbadać prolaktynę z obciążeniem bo może jest po obciązeniu zła skoro mam mlekotok i ciągle progesteron do bani.

Iza75 lubi tę wiadomość

Starania od 12.2012
    maj 2015 - cb
    grudzień 2016 - cb
    201709292743.png
  • Iza75 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    dobrej nocy dziewczyny

ja pewnoe pojde spac w okolicy 22 -23 bo pewnie jescze maz bedzie za mna chodzil
    nie za dobrze Ty masz czasem? ;-)

mik82, Redhotka lubią tę wiadomość

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    Hej moje kochane :-* wróciłam w końcu do domu :-/ tak to jest jak się idzie bez terminu . Mam dobre i złe wieści dla samej siebie . Dobra jest taka ze progesteron wynosi 32.15ng/ml, prolaktyna 124mIu/l no i beta 8.46 - dla nich norma jest od 10 kazali powtórzyć po 72 godzinach :-/ wytrzymam . Przeraziłam się że każą mi robić kolposkopie . Po badaniu baba rysowała mi na kartce jak wygląda moja szyjka macicy a jak powinna wyglądać :-( miałam robiona juz kiedyś kolposkopie i wszystko było okej a teraz coś jest nie tak?! Termin mam na 24 listopada . Jak zapytalam co jeśli będę w ciąży?! Powiedziała mi że musze zrobić badanie?!!!!! Przyślą mi do domu wyniki cytologi do 2 tygodni!!!! I co ja mam myśleć o tym?! Ryczę wkurwiam się i nie wiem co robić modlić się żeby beta wzrosła czy nie . Kurwa nie nawidze tego :-/ poszłam po coś zupełnie innego ale wspomniałam ze ostatnio podczas seksu i po bolało mnie podbrzusze . I teraz jeszcze te 2 dniowe plamienie i zaczęli mnie badać! Zrobili mi nawet testy na wszystkie intymne infekcje i pobrali krew kurwa na HIV i inne syfy debile :-/ oooooo

Trzymam kciuki za przyrost :* Sama z sie nie byłaby tak wysoka, tak myślę ;)

Gigsa trzymam kciuki za bete :* <3

• mik82 Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza75 wrote:
    Tylko L4 nie wziela bo nie ma pewnosci :-/ a lekarz powiedzial, ze praca na zmiany to wieksze ryzyko poronienia..wiec ja grzecznie zbeształysmy co by po zwolnienie ruszała
    Noż kurna czy my musimy się tutaj wydzierać na te ciężarówki żeby one myśleć zaczęły...łapy mi opadają do samej podłogi. Dobrze że Wy pokrzyczałyście też za mnie ;-)

Starania od 12.2012
    maj 2015 - cb
    grudzień 2016 - cb
    201709292743.png
‹‹ 2150 2151 2152 2153 2154 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ