Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIza75 wrote:Hej
rozumiem, że nie zdążyłam..?
staraczka hahahha no ja nie mogę, oby to było tooni pewnie takie normy mają bo nie uznają ciązy do 12tygodnia
..nie wiem..
i nie myśl odrazu o najgorszym proszę, a czy kolposkopie można w ciązy robic? pewnie to sie wszystko zweryfikuje jak beta urośnie...bo powtarzasz tak?...trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze i żeby szybko się wyjaśniło bo domyślam sie jak sie stresujesz...jeszcze ta baba znieczulica
A Ty jak tam ?? Jak minął dzień -
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:Hej słońce . Tak powtarzam za 3 dni , muszę ... Nie wiem czy robia szczerze nie dowiedziałam się , bo jak zapytałam o ciąże to mi powiedziała że badanie muszę zrobić a wynik nic nie znaczy to co pisałam już wyżej . Ogólnie już mi przechodzi po mału . wygadałam się mamie i mężowi i lepiej ale czerwona jak burak siedzę nie wiem chyba ciśnienie ;/ czasem mam ochotę wrócić do domu . Może nie jest kolorowo ale trochę inaczej ...
A Ty jak tam ?? Jak minął dzień..wynik nic nie znaczy ze niby jeszcze nie wiadomo czy sie utrzyma??? bo nie ogarniam...
no nic..spokoj spokój...najpierw beta i dalej zobaczymy...zawsze możesz isc do innego gina, to nawet wskazane skonsultowac sie innym w takiej sytuacji jesli sie beda upierali przy kolposkopii w ciąży..no zobaczymy, póki co spróbuj sie wyciszyc..dobrze że mężus wspiera i rodzinka
a u mnie co? CZEKAM co dalejRedhotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIza75 wrote:co za babol durny..jaka znieczulica zesz w morde
..wynik nic nie znaczy ze niby jeszcze nie wiadomo czy sie utrzyma??? bo nie ogarniam...
no nic..spokoj spokój...najpierw beta i dalej zobaczymy...zawsze możesz isc do innego gina, to nawet wskazane skonsultowac sie innym w takiej sytuacji jesli sie beda upierali przy kolposkopii w ciąży..no zobaczymy, póki co spróbuj sie wyciszyc..dobrze że mężus wspiera i rodzinka
a u mnie co? CZEKAM co dalej
staram się
A widzę twój wykres co raz piękniejszytempka fajnie się trzyma oby tak zostało ... :* :* czekam z Tobą
Ja uciekam tak zaglądlam do Was jeszcze ...Przepraszam bardzo od jutra już jestem normalnie . dzisiaj musze się totalnie uciszyć co by wam nie narzekać nie lubię tego
Spokojnej i milej nocyjestem rano z kawą :* :*
Iza75 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:a ja siedze w kuchni
Jowi spi
staraczka nie wiem czy bym wytrzymala dwa dni z betano ale bedziemy musialt cierpiwie z toba czekac i cie wspierac
dobrej nocy Cwalinka :* :*
Iza75, Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
25staraczka25 wrote:staram się
A widzę twój wykres co raz piękniejszytempka fajnie się trzyma oby tak zostało ... :* :* czekam z Tobą
Ja uciekam tak zaglądlam do Was jeszcze ...Przepraszam bardzo od jutra już jestem normalnie . dzisiaj musze się totalnie uciszyć co by wam nie narzekać nie lubię tego
Spokojnej i milej nocyjestem rano z kawą :* :*
Oj kochana narzekaj jak Ci źle, każda czasem musi...
tulam mocnośpij spokojnie i do jutra
-
25staraczka25 wrote:dam radę ale pewnie z rana jutro sikne na test bo nie wytrzymam ja taka kurna jestem cierpliwa zajebiście ....
dobrej nocy Cwalinka :* :*
bo my tu wszystkie zajebiście cierpliwe niby?
to czekam na testa rano..papatki cmok
Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Kochane
Jestem...weszłam dopiero do domu po pracy i endoginie i jestem zwłoki więc błagam niech ktoś napisze dzisiejszy skrót, bo nie dam rady już...co z wizytą gigsy u jej endogina, bo bęty wynik ma jutro tak?
Doczytałam tylko o staraczce...Kochanie zaciskam kciuki za wzrost bety.Iza75, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mik82 wrote:Hej Kochane
Jestem...weszłam dopiero do domu po pracy i endoginie i jestem zwłoki więc błagam niech ktoś napisze dzisiejszy skrót, bo nie dam rady już...co z wizytą gigsy u jej endogina, bo bęty wynik ma jutro tak?
Doczytałam tylko o staraczce...Kochanie zaciskam kciuki za wzrost bety.Cwalinka, mik82 lubią tę wiadomość
-
Jeeeesuuuu ale się cieszę...super wieści...no niech nam się tu zazieleni jak na wiosnę....ja mocno potrzebuję takich pozytywów
Mi endogin też dał eutyrox 25 na 7 dni po pół tabletki a potem już po całej. Uważa że to kosmetyka przy moim tsh 2,419 ale też jest zdania że przy staraniach za wysokie i mam zbadać prolaktynę z obciążeniem bo może jest po obciązeniu zła skoro mam mlekotok i ciągle progesteron do bani.Iza75 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny25staraczka25 wrote:Hej moje kochane :-* wróciłam w końcu do domu
tak to jest jak się idzie bez terminu . Mam dobre i złe wieści dla samej siebie . Dobra jest taka ze progesteron wynosi 32.15ng/ml, prolaktyna 124mIu/l no i beta 8.46 - dla nich norma jest od 10 kazali powtórzyć po 72 godzinach
wytrzymam . Przeraziłam się że każą mi robić kolposkopie . Po badaniu baba rysowała mi na kartce jak wygląda moja szyjka macicy a jak powinna wyglądać
miałam robiona juz kiedyś kolposkopie i wszystko było okej a teraz coś jest nie tak?! Termin mam na 24 listopada . Jak zapytalam co jeśli będę w ciąży?! Powiedziała mi że musze zrobić badanie?!!!!! Przyślą mi do domu wyniki cytologi do 2 tygodni!!!! I co ja mam myśleć o tym?! Ryczę wkurwiam się i nie wiem co robić modlić się żeby beta wzrosła czy nie . Kurwa nie nawidze tego
poszłam po coś zupełnie innego ale wspomniałam ze ostatnio podczas seksu i po bolało mnie podbrzusze . I teraz jeszcze te 2 dniowe plamienie i zaczęli mnie badać! Zrobili mi nawet testy na wszystkie intymne infekcje i pobrali krew kurwa na HIV i inne syfy debile
oooooo
Trzymam kciuki za przyrost :* Sama z sie nie byłaby tak wysoka, tak myślę
Gigsa trzymam kciuki za bete :* -
Iza75 wrote:Tylko L4 nie wziela bo nie ma pewnosci
a lekarz powiedzial, ze praca na zmiany to wieksze ryzyko poronienia..wiec ja grzecznie zbeształysmy co by po zwolnienie ruszała
Iza75, Redhotka lubią tę wiadomość