Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:nie no musial sie w koncu za cos wziasc
ja calego domu sama ne ma zamairu ogarniac
bo co posprzatam na dole to na gorze brud jak na gorze posprztam to na dole jest burdel
a ze tez mam na niego sposob ;P zeby sie wzial za mcie i ogolnie za sprzatanie to grzecznie sprzataWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 21:10
Ania_84, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Iza75 wrote:Dziewuszki ja juz mialam isc jak Wy przyszlyscie i z Cwalinka sie juz dobranockowalam...i musze isc juz naprawde bo zaraz klapne na klawiature
Iza75, Redhotka lubią tę wiadomość
-
a wogole to jak wczoraj cyztalamo tekstach waszych mezow o naturalnych potrzebach to takjakbymojego slyszala
mik82, Iza75, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:Mik ciesze sie ze endo ci troche pomogl erz bedzie juz tylko lepiej
Ania_84, Redhotka lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:u mnie to nie przejdzie...nawet jak coś tam pomoże to czysto jest do następnego dnia...on wraca o 15 ja o 17 więc przez dwie godziny ma takie zdolności że ja cię nie pier....
wszystko skladuje mu w jednym miejscu
nie ma czym jesc to myje
tak samo mu kiedy zrobilam z umywalka na gorze przy ktorej siegoli i myje zebyoczywiscie nie laska przemyc umywalke po myciu zebow wiec keidys zostawilam taka upierdzielona przez tydzien pozniej siedzial i myl hja pol godziny
i klal ze zac=schlo
Redhotka, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:a wogole to jak wczoraj cyztalamo tekstach waszych mezow o naturalnych potrzebach to takjakbymojego slyszala
NIE NADĄŻAM! Chyba się nigdy nie ogarnę by śledzićwas na bieżąco...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 21:17
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Redhotka wrote:Które tomniej więcej strony, to nadrobię przy innej okazji?
NIE NADĄŻAM! Chyba się nigdy nie ogarnę by śledzićwas na bieżąco...
przed spaniem
taka lektura o klockach na noc
nie wiem ktora to byla str
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:dzisiaj nie ma bzykania
bo jutro wizyta u gina i nie chce zeby spermusie widzial
Redhotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:a bo ja wstydliwa jestem
Redhotka, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Redhotka wrote:A co do sprzątania, to tym razem ja nie mogę narzekać.
Jak jest hasło, że ogarniamy chałupę, to tak naprawdę M robi zazwyczaj największą robotę...
a dwa jemu najlpeij sie sprzata jak mnie nie ma w domu stad dosc czesto niespodzianka ze posprzatal chalupe
ja sie ciesze bo nie jestem z tych co uwielbiaja sprzatac.. na szczescie jedyny plus z wojska to to ze moj maz sam umie prac, gotowac, szyc, sprzatacRedhotka lubi tę wiadomość