X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gigsa wrote:
    A miałam Wam napisać coś
    20 musiałam przedłużyć abonament na of. Wykupiłam na 3 miesiące. I jak zaznaczyłam pozytywny test to mnie wywalilo z różowej na fioletową i zabrali abonament i niby na zachętę dali miesiąc gratis na fioletowej :(:(
    Myślałam, że to przejdzie tam i dupa
    Przejdzie :) sprawdź dobrze :) tak piszą, że dali za darmo miesiąc ale sprawdź do jakiej daty masz premium :) mi przeszło :)
    Właśnie wróciłam :) mam buciory :) teraz muszę zrobić kipisz w szafie bo u mnie dalej klapki na dolnej półce :)

25staraczka25, Redhotka lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • gigsa Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    a ja wczoraj jako grzeczna i przykaldana zona i matka splodzilam obiadek na dzis ;D
    I to było dobre posunięcie :)

Cwalinka lubi tę wiadomość

Dominik i Michał <3 <3 NASZE DWA SKARBY <3 <3
    6 maja 2015, 30t4d, ciąża dwukosmówkowa dwuowodniowa, Dominik 1460 g, Michał 1300 g
    zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gigsa wrote:
    A miałam Wam napisać coś
    20 musiałam przedłużyć abonament na of. Wykupiłam na 3 miesiące. I jak zaznaczyłam pozytywny test to mnie wywalilo z różowej na fioletową i zabrali abonament i niby na zachętę dali miesiąc gratis na fioletowej :(:(
    Myślałam, że to przejdzie tam i dupa

Napisz do adminów... Abonament powinien przejść..

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zaraz wracam, ide pranie na dwór wystawić.

gigsa lubi tę wiadomość

• gigsa Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Przejdzie :) sprawdź dobrze :) tak piszą, że dali za darmo miesiąc ale sprawdź do jakiej daty masz premium :) mi przeszło :)
    Właśnie wróciłam :) mam buciory :) teraz muszę zrobić kipisz w szafie bo u mnie dalej klapki na dolnej półce :)
    Faktycznie :)
    Weszłam w głąb i tak jest jak piszesz. Teraz mam miesiąc od nich za darmo, a potem do 19 lutego swoje premium
    Ale gapa ślepa :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 13:03

shimmer_lip, 25staraczka25, Sylwia87, Redhotka lubią tę wiadomość

6 maja 2015, 30t4d, ciąża dwukosmówkowa dwuowodniowa, Dominik 1460 g, Michał 1300 g
    zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • gigsa Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    A fota ?
    Ja już 3 tygodnie temu letnie umyłam i pochwalam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 13:04

zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gigsa wrote:
    Ja i tak zawsze w stresie, ale teraz to już przejdę samą siebie w ciąży :)
    Ktoś tu juz to pisał że najpierw czekanie z stresie a potem to już w ogóle życie przez 9 miesiecy tez w stresie czy wszystko okej itd . . . Taki nasz los ;-)

shimmer_lip, Sylwia87 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gigsa wrote:
    Włączam w głąb i tak jest jak piszesz. Teraz mam miesiąc od nich za darmo, a potem do 19 lutego swoje premium
    typowe dla ciezarowek :D

Redhotka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shimer pochwal sie bucikami :D

gigsa, Sylwia87 lubią tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gigsa wrote:
    Weszłam w głąb i tak jest jak piszesz. Teraz mam miesiąc od nich za darmo, a potem do 19 lutego swoje premium
    Ciesze się :) a z betą to nie ma znaczenia czy ją powtórzysz po 48 czy 72 godzinach, masz wtedy inny przyrost mieć i tyle. A na fioletowej stronie masz kalkulator bety i ja robiłam chyba po 10 dniach dopiero bo wracałam z gór, jechałam na działkę i nie miałam jak wcześniej i mi wyliczył średnią wzrostu, wiedziałam, że jest git :)

Cwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O widzicie mam pomysł na dzisiaj :-D pochowam wszystkie letnie rzeczy :-D zleci mi czas w międzyczasie będę kukać na wasze wyniki ;-)

Cwalinka, gigsa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi of zmienia dzień owulacji na 3 dni później jak nie Ignoruje jednej tempki i nie wiem co o tym myśleć bo wtedy wypadałby 8dpo normalnie teraz jest 11 ;-) ale już zostawię jak jest nie będę kombinować :-)

• gigsa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Ciesze się :) a z betą to nie ma znaczenia czy ją powtórzysz po 48 czy 72 godzinach, masz wtedy inny przyrost mieć i tyle. A na fioletowej stronie masz kalkulator bety i ja robiłam chyba po 10 dniach dopiero bo wracałam z gór, jechałam na działkę i nie miałam jak wcześniej i mi wyliczył średnią wzrostu, wiedziałam, że jest git :)
    Byłoby dobrze, bo bardziej mi pasuje w czwarte zrobić i na piątek by było, ale zobaczymy, może nie wytrzymam

zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • shimmer_lip Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    Shimer pochwal sie bucikami :D
    W sumie to się nie ma czym chwalić :) buty już od 3 lat wybieram traperowate, na gumowej podeszwie żeby się nie ślizgać :) no i na skórzane mnie nie stać :) a teraz tym bardziej chciałam żeby były na dużym protektorze bo zimą to ja będę miała brzuch pod nosem :) kupiłam jedne zimowe i jedne jesienne i za obie pary zapłaciłam 100 zł :)

Sylwia87, 25staraczka25 lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka jak praca uporałaś się z papierami?

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czemu ten czas tak wolno leci? No, ale chyba pójdę coś porobić to może szybciej czas zleci :) Jestem z doskoku :)

gigsa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    W sumie to się nie ma czym chwalić :) buty już od 3 lat wybieram traperowate, na gumowej podeszwie żeby się nie ślizgać :) no i na skórzane mnie nie stać :) a teraz tym bardziej chciałam żeby były na dużym protektorze bo zimą to ja będę miała brzuch pod nosem :) kupiłam jedne zimowe i jedne jesienne i za obie pary zapłaciłam 100 zł :)
    to fajne zakupy i przyjazna cena :D

a ja idde drukowac swoje wykresy

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Wygodne mają być nie ładne :-)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    Cwalinka jak praca uporałaś się z papierami?
    zartujesz???
    tego mam jeszcze na dwa dni
    to jest baza CV i ukladam alfabetycznie i przy okazji tworze w exelu baze cv co by latwiej bylo odpowiednie oferty wyszukiwac

• gigsa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    A mi of zmienia dzień owulacji na 3 dni później jak nie Ignoruje jednej tempki i nie wiem co o tym myśleć bo wtedy wypadałby 8dpo normalnie teraz jest 11 ;-) ale już zostawię jak jest nie będę kombinować :-)
    I może temu test nie wyszedł a beta juz wyłapała :) Ty wiesz co ja myślę :)

25staraczka25 lubi tę wiadomość

zrz6jw4zxz0ng6cu.png
‹‹ 2169 2170 2171 2172 2173 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ