Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
gigsa wrote:A miałam Wam napisać coś
20 musiałam przedłużyć abonament na of. Wykupiłam na 3 miesiące. I jak zaznaczyłam pozytywny test to mnie wywalilo z różowej na fioletową i zabrali abonament i niby na zachętę dali miesiąc gratis na fioletowej
Myślałam, że to przejdzie tam i dupasprawdź dobrze
tak piszą, że dali za darmo miesiąc ale sprawdź do jakiej daty masz premium
mi przeszło
Właśnie wróciłammam buciory
teraz muszę zrobić kipisz w szafie bo u mnie dalej klapki na dolnej półce
25staraczka25, Redhotka lubią tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:a ja wczoraj jako grzeczna i przykaldana zona i matka splodzilam obiadek na dzis
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnygigsa wrote:A miałam Wam napisać coś
20 musiałam przedłużyć abonament na of. Wykupiłam na 3 miesiące. I jak zaznaczyłam pozytywny test to mnie wywalilo z różowej na fioletową i zabrali abonament i niby na zachętę dali miesiąc gratis na fioletowej
Myślałam, że to przejdzie tam i dupa
Napisz do adminów... Abonament powinien przejść.. -
nick nieaktualny
-
shimmer_lip wrote:Przejdzie
sprawdź dobrze
tak piszą, że dali za darmo miesiąc ale sprawdź do jakiej daty masz premium
mi przeszło
Właśnie wróciłammam buciory
Weszłam w głąb i tak jest jak piszesz. Teraz mam miesiąc od nich za darmo, a potem do 19 lutego swoje premium
Ale gapa ślepaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 13:03
shimmer_lip, 25staraczka25, Sylwia87, Redhotka lubią tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:Właśnie wróciłam
mam buciory
Ja już 3 tygodnie temu letnie umyłam i pochwalamWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 13:04
-
nick nieaktualnygigsa wrote:Ja i tak zawsze w stresie, ale teraz to już przejdę samą siebie w ciąży
shimmer_lip, Sylwia87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
gigsa wrote:Faktycznie
Weszłam w głąb i tak jest jak piszesz. Teraz mam miesiąc od nich za darmo, a potem do 19 lutego swoje premium
Ale gapa ślepaa z betą to nie ma znaczenia czy ją powtórzysz po 48 czy 72 godzinach, masz wtedy inny przyrost mieć i tyle. A na fioletowej stronie masz kalkulator bety i ja robiłam chyba po 10 dniach dopiero bo wracałam z gór, jechałam na działkę i nie miałam jak wcześniej i mi wyliczył średnią wzrostu, wiedziałam, że jest git
Cwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
shimmer_lip wrote:Ciesze się
a z betą to nie ma znaczenia czy ją powtórzysz po 48 czy 72 godzinach, masz wtedy inny przyrost mieć i tyle. A na fioletowej stronie masz kalkulator bety i ja robiłam chyba po 10 dniach dopiero bo wracałam z gór, jechałam na działkę i nie miałam jak wcześniej i mi wyliczył średnią wzrostu, wiedziałam, że jest git
-
Cwalinka wrote:Shimer pochwal sie bucikami
buty już od 3 lat wybieram traperowate, na gumowej podeszwie żeby się nie ślizgać
no i na skórzane mnie nie stać
a teraz tym bardziej chciałam żeby były na dużym protektorze bo zimą to ja będę miała brzuch pod nosem
kupiłam jedne zimowe i jedne jesienne i za obie pary zapłaciłam 100 zł
Sylwia87, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:W sumie to się nie ma czym chwalić
buty już od 3 lat wybieram traperowate, na gumowej podeszwie żeby się nie ślizgać
a teraz tym bardziej chciałam żeby były na dużym protektorze bo zimą to ja będę miała brzuch pod nosem
a ja idde drukowac swoje wykresy -
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:W sumie to się nie ma czym chwalić
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:A mi of zmienia dzień owulacji na 3 dni później jak nie Ignoruje jednej tempki i nie wiem co o tym myśleć bo wtedy wypadałby 8dpo normalnie teraz jest 11
ale już zostawię jak jest nie będę kombinować
Ty wiesz co ja myślę
25staraczka25 lubi tę wiadomość