X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gigsa wrote:
    A miałam Wam napisać coś
    20 musiałam przedłużyć abonament na of. Wykupiłam na 3 miesiące. I jak zaznaczyłam pozytywny test to mnie wywalilo z różowej na fioletową i zabrali abonament i niby na zachętę dali miesiąc gratis na fioletowej :(:(
    Myślałam, że to przejdzie tam i dupa
    Przejdzie :) sprawdź dobrze :) tak piszą, że dali za darmo miesiąc ale sprawdź do jakiej daty masz premium :) mi przeszło :)
    Właśnie wróciłam :) mam buciory :) teraz muszę zrobić kipisz w szafie bo u mnie dalej klapki na dolnej półce :)

25staraczka25, Redhotka lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • gigsa Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    a ja wczoraj jako grzeczna i przykaldana zona i matka splodzilam obiadek na dzis ;D
    I to było dobre posunięcie :)

Cwalinka lubi tę wiadomość

Dominik i Michał <3 <3 NASZE DWA SKARBY <3 <3
    6 maja 2015, 30t4d, ciąża dwukosmówkowa dwuowodniowa, Dominik 1460 g, Michał 1300 g
    zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gigsa wrote:
    A miałam Wam napisać coś
    20 musiałam przedłużyć abonament na of. Wykupiłam na 3 miesiące. I jak zaznaczyłam pozytywny test to mnie wywalilo z różowej na fioletową i zabrali abonament i niby na zachętę dali miesiąc gratis na fioletowej :(:(
    Myślałam, że to przejdzie tam i dupa

Napisz do adminów... Abonament powinien przejść..

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zaraz wracam, ide pranie na dwór wystawić.

gigsa lubi tę wiadomość

• gigsa Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Przejdzie :) sprawdź dobrze :) tak piszą, że dali za darmo miesiąc ale sprawdź do jakiej daty masz premium :) mi przeszło :)
    Właśnie wróciłam :) mam buciory :) teraz muszę zrobić kipisz w szafie bo u mnie dalej klapki na dolnej półce :)
    Faktycznie :)
    Weszłam w głąb i tak jest jak piszesz. Teraz mam miesiąc od nich za darmo, a potem do 19 lutego swoje premium
    Ale gapa ślepa :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 13:03

shimmer_lip, 25staraczka25, Sylwia87, Redhotka lubią tę wiadomość

6 maja 2015, 30t4d, ciąża dwukosmówkowa dwuowodniowa, Dominik 1460 g, Michał 1300 g
    zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • gigsa Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    A fota ?
    Ja już 3 tygodnie temu letnie umyłam i pochwalam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 13:04

zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gigsa wrote:
    Ja i tak zawsze w stresie, ale teraz to już przejdę samą siebie w ciąży :)
    Ktoś tu juz to pisał że najpierw czekanie z stresie a potem to już w ogóle życie przez 9 miesiecy tez w stresie czy wszystko okej itd . . . Taki nasz los ;-)

shimmer_lip, Sylwia87 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gigsa wrote:
    Włączam w głąb i tak jest jak piszesz. Teraz mam miesiąc od nich za darmo, a potem do 19 lutego swoje premium
    typowe dla ciezarowek :D

Redhotka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shimer pochwal sie bucikami :D

gigsa, Sylwia87 lubią tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gigsa wrote:
    Weszłam w głąb i tak jest jak piszesz. Teraz mam miesiąc od nich za darmo, a potem do 19 lutego swoje premium
    Ciesze się :) a z betą to nie ma znaczenia czy ją powtórzysz po 48 czy 72 godzinach, masz wtedy inny przyrost mieć i tyle. A na fioletowej stronie masz kalkulator bety i ja robiłam chyba po 10 dniach dopiero bo wracałam z gór, jechałam na działkę i nie miałam jak wcześniej i mi wyliczył średnią wzrostu, wiedziałam, że jest git :)

Cwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O widzicie mam pomysł na dzisiaj :-D pochowam wszystkie letnie rzeczy :-D zleci mi czas w międzyczasie będę kukać na wasze wyniki ;-)

Cwalinka, gigsa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi of zmienia dzień owulacji na 3 dni później jak nie Ignoruje jednej tempki i nie wiem co o tym myśleć bo wtedy wypadałby 8dpo normalnie teraz jest 11 ;-) ale już zostawię jak jest nie będę kombinować :-)

• gigsa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Ciesze się :) a z betą to nie ma znaczenia czy ją powtórzysz po 48 czy 72 godzinach, masz wtedy inny przyrost mieć i tyle. A na fioletowej stronie masz kalkulator bety i ja robiłam chyba po 10 dniach dopiero bo wracałam z gór, jechałam na działkę i nie miałam jak wcześniej i mi wyliczył średnią wzrostu, wiedziałam, że jest git :)
    Byłoby dobrze, bo bardziej mi pasuje w czwarte zrobić i na piątek by było, ale zobaczymy, może nie wytrzymam

zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • shimmer_lip Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    Shimer pochwal sie bucikami :D
    W sumie to się nie ma czym chwalić :) buty już od 3 lat wybieram traperowate, na gumowej podeszwie żeby się nie ślizgać :) no i na skórzane mnie nie stać :) a teraz tym bardziej chciałam żeby były na dużym protektorze bo zimą to ja będę miała brzuch pod nosem :) kupiłam jedne zimowe i jedne jesienne i za obie pary zapłaciłam 100 zł :)

Sylwia87, 25staraczka25 lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka jak praca uporałaś się z papierami?

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czemu ten czas tak wolno leci? No, ale chyba pójdę coś porobić to może szybciej czas zleci :) Jestem z doskoku :)

gigsa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    W sumie to się nie ma czym chwalić :) buty już od 3 lat wybieram traperowate, na gumowej podeszwie żeby się nie ślizgać :) no i na skórzane mnie nie stać :) a teraz tym bardziej chciałam żeby były na dużym protektorze bo zimą to ja będę miała brzuch pod nosem :) kupiłam jedne zimowe i jedne jesienne i za obie pary zapłaciłam 100 zł :)
    to fajne zakupy i przyjazna cena :D

a ja idde drukowac swoje wykresy

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Wygodne mają być nie ładne :-)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    Cwalinka jak praca uporałaś się z papierami?
    zartujesz???
    tego mam jeszcze na dwa dni
    to jest baza CV i ukladam alfabetycznie i przy okazji tworze w exelu baze cv co by latwiej bylo odpowiednie oferty wyszukiwac

• gigsa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    A mi of zmienia dzień owulacji na 3 dni później jak nie Ignoruje jednej tempki i nie wiem co o tym myśleć bo wtedy wypadałby 8dpo normalnie teraz jest 11 ;-) ale już zostawię jak jest nie będę kombinować :-)
    I może temu test nie wyszedł a beta juz wyłapała :) Ty wiesz co ja myślę :)

25staraczka25 lubi tę wiadomość

zrz6jw4zxz0ng6cu.png
‹‹ 2169 2170 2171 2172 2173 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ