X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    CCC się moim zdaniem drogi zrobił :( w deichmanie mi się zdarza coś fajnego znaleźć ale ogólnie to większość butów mam z marywilskiej :) poza wymarzonymi crocsami które sobie zażyczyłam na urodziny :)
    Za bardzo gwiazdorzą w ccc :-P ja też lubiłam te osiedlowe ale dokładnie jak Sylwia pisze poupadały. ;-) a szkoda ;-)

gigsa, Sylwia87 lubią tę wiadomość

• gigsa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    Też tak myslalam dlatego wstrzymuje się do jutra . Nie chce się wkręcac juz to przechodziłam wole miło się rozczarować ;-)
    Ja też myślałam, że owu była wcześniej, ale jednak chyba nie, bo wcześniej test mi nie wyszedł. Ogólnie ten cykl był inny niż wszystkie, ale od początku go skreśliłam, bo myślałam, że z takimi schodami to sobie mogę pomarzyć, Ból poowulacujny też nie był taki silny jak zawsze. Mimo wiesiołka śluz tez nie był tak mocno rozciągliwy jak w poprzednim cyklu chociażby. Mogę powiedzieć, że raczej wodnisty bardziej. Nie było potem serduszek, bo odpuscilam myśląc, że owu była wcześniej. Szyja dłużej była otwarta. Bóle poowulacujne nie były jak zawsze co jakiś czas czy jeden dzień tak, a drugi nie. Tylko dzień w dzień od rana do wieczora raz ćmił lekko jeden jajniki to drugi, ale nie było to uciążliwe. Dopiero w niedziele wieczorem jakoś przez 3 godziny lewy jajniki mi tak pulsowal mocniej
    Dodam, że to był mój pierwszy cykl z inofolicem

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 13:27

25staraczka25 lubi tę wiadomość

Dominik i Michał <3 <3 NASZE DWA SKARBY <3 <3
    6 maja 2015, 30t4d, ciąża dwukosmówkowa dwuowodniowa, Dominik 1460 g, Michał 1300 g
    zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • shimmer_lip Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    Lecę :-D :-D
    :D czekamy :)
    a ja lecę :) ale w szafie sprzątać :)

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    CCC się moim zdaniem drogi zrobił :( w deichmanie mi się zdarza coś fajnego znaleźć ale ogólnie to większość butów mam z marywilskiej :) poza wymarzonymi crocsami które sobie zażyczyłam na urodziny :)

CCC względem jakości jest za drogi. Deichman jest w miare ok i nawet fajny system reklamacji mają.

• gigsa Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    Za bardzo gwiazdorzą w ccc :-P ja też lubiłam te osiedlowe ale dokładnie jak Sylwia pisze poupadały. ;-) a szkoda ;-)
    U nas tez nie ma wyboru :(
    Jedynie trampki sobie wyszukalam.
    W tym roku zaszalałam i pierwszy raz w życiu kupiłam skórzane botki i kozaki z Venezii. Teraz juz bym ich nie kupiła, ale nadal bardzo mi się podobają

6 maja 2015, 30t4d, ciąża dwukosmówkowa dwuowodniowa, Dominik 1460 g, Michał 1300 g
    zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • dotik Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja większość butów przez neta kupuję, przeważnie wcześniej mierze w stacjonarnym albo po prostu patrzę na długość wkładki i nie zdarzyło mi się chyba żeby było coś nie tak:) no i dużo taniej niż normalnie. często na eobuwie biorę, tam fajne promocje są :)

jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gigsa wrote:
    Ja też myślałam, że owu była wcześniej, ale jednak chyba nie, bo wcześniej test mi nie wyszedł. Ogólnie ten cykl był inny niż wszystkie, ale od początku go skreśliłam, bo myślałam, że z takimi schodami to sobie mogę pomarzyć, Ból poowulacujny też nie był taki silny jak zawsze. Mimo wiesiołka śluz tez nie był tak mocno rozciągliwy jak w poprzednim cyklu chociażby. Mogę powiedzieć, że raczej wodnisty bardziej. Nie było potem serduszek, bo odpuscilam myśląc, że owu była wcześniej. Szyja dłużej była otwarta. Bóle poowulacujne nie były jak zawsze co jakiś czas czy jeden dzień tak, a drugi nie. Tylko dzień w dzień raz ćmił lekko jeden jajniki to drugi. Dopiero w niedziele wieczorem jakoś przez 3 godziny lewy jajniki mi tak pulsowal,
    no ja się też tym usg sugeruję miał 15 mm w środę więc nie wydaje mi się do końca żeby w ciągu dnia tak dojrzał i pękl w czwartek bardziej mi ta owu siedzi tego 19 dnia cyklu w sobotę że była ... No ale tak jak pisałam już nic nie zmieniam nie kombinuję :D Cieszę się ze Ci się udalo bo taka zawiedziona tymi wynikami byłaś że grrrrr :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dotik wrote:
    a ja większość butów przez neta kupuję, przeważnie wcześniej mierze w stacjonarnym albo po prostu patrzę na długość wkładki i nie zdarzyło mi się chyba żeby było coś nie tak:) no i dużo taniej niż normalnie. często na eobuwie biorę, tam fajne promocje są :)
    a zaglądne z ciekawości :P

• gigsa Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    no ja się też tym usg sugeruję miał 15 mm w środę więc nie wydaje mi się do końca żeby w ciągu dnia tak dojrzał i pękl w czwartek bardziej mi ta owu siedzi tego 19 dnia cyklu w sobotę że była ... No ale tak jak pisałam już nic nie zmieniam nie kombinuję :D Cieszę się ze Ci się udalo bo taka zawiedziona tymi wynikami byłaś że grrrrr :P
    Bo ja nawet w 1% nie pomyślałam, że to teraz się udało. A jak zobaczyłam te wyniki to załamana totalnie byłam, już czułam, że tyle cykli straconych i kolejne przede mną do dupy puki tego tsh nie zbije
    Miałam niespodziankę, ale jeszcze do mnie nie dochodzi, że to naprawdę

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 13:34

Cwalinka lubi tę wiadomość

zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • gigsa Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    a zaglądne z ciekawości :P
    Ja potem też jak mi mąż laptopa odda we władanie

zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gigsa wrote:
    Bo ja nawet w 1% nie pomyślałam, że to teraz się udało. A jak zobaczyłam te wyniki to załamana totalna była, już czułam, że tyle cykli straconych i kolejne przede mną do dupy puki tego tsh nie zbije
    Miałam niespodziankę, ale jeszcze do mnie nie dochodzi, że to naprawdę
    dojdzie nie bawem :) jak wynik bety odbierzesz :D a potem usg i tak dalej :D :D widzisz czasem jak już tracimy nadzieję i wszystko skreślamy okazuje się że jest to czego tak bardzo chcieliśmy :P :P :P w tym przypadku fasol :D niech tak dalej pojdzie to już będzie niebo :D

Cwalinka, dotik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra idę te porządki robić zaglądam nie dlugo gigsa o 14:00 wynik sylwia o 15:00 bede na stowe :D

<3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 13:35

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i poszlys przatac :P

• gigsa Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dopiero z domu za 10 minut wychodzę to wynik ok. 14. 15 -20

Sylwia87 lubi tę wiadomość

zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gigsa wrote:
    Ja dopiero z domu za 10 minut wychodzę to wynik ok. 14. 15 -20
    no to akurat jak wroce do domciu :D i obiad bede robic tzn podgrzewac :D dla moich lakomczuszkow

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już czekam :)

• gigsa Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuwa mąż chce koniecznie ze mną jechać i jeszcze nawet nie wyszliśmy z domu. Zaraz coś mnie strzeli, a labo otwarte do 15 tylko :(

dotik lubi tę wiadomość

zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gigsa wrote:
    Kuwa mąż chce koniecznie ze mną jechać i jeszcze nawet nie wyszliśmy z domu. Zaraz coś mnie strzeli, a labo otwarte do 15 tylko :(

A o której On będzie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ty wez jego strzel

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gigsa wrote:
    no właśnie weź go pacnij :D my tu już nogami przebieramy :D

Redhotka lubi tę wiadomość

‹‹ 2171 2172 2173 2174 2175 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ