Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:CCC się moim zdaniem drogi zrobił
w deichmanie mi się zdarza coś fajnego znaleźć ale ogólnie to większość butów mam z marywilskiej
poza wymarzonymi crocsami które sobie zażyczyłam na urodziny
ja też lubiłam te osiedlowe ale dokładnie jak Sylwia pisze poupadały.
a szkoda
gigsa, Sylwia87 lubią tę wiadomość
-
25staraczka25 wrote:Też tak myslalam dlatego wstrzymuje się do jutra . Nie chce się wkręcac juz to przechodziłam wole miło się rozczarować
Dodam, że to był mój pierwszy cykl z inofolicemWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 13:27
25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:CCC się moim zdaniem drogi zrobił
w deichmanie mi się zdarza coś fajnego znaleźć ale ogólnie to większość butów mam z marywilskiej
poza wymarzonymi crocsami które sobie zażyczyłam na urodziny
CCC względem jakości jest za drogi. Deichman jest w miare ok i nawet fajny system reklamacji mają. -
25staraczka25 wrote:Za bardzo gwiazdorzą w ccc
ja też lubiłam te osiedlowe ale dokładnie jak Sylwia pisze poupadały.
a szkoda
Jedynie trampki sobie wyszukalam.
W tym roku zaszalałam i pierwszy raz w życiu kupiłam skórzane botki i kozaki z Venezii. Teraz juz bym ich nie kupiła, ale nadal bardzo mi się podobają25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
a ja większość butów przez neta kupuję, przeważnie wcześniej mierze w stacjonarnym albo po prostu patrzę na długość wkładki i nie zdarzyło mi się chyba żeby było coś nie tak:) no i dużo taniej niż normalnie. często na eobuwie biorę, tam fajne promocje są
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualnygigsa wrote:Ja też myślałam, że owu była wcześniej, ale jednak chyba nie, bo wcześniej test mi nie wyszedł. Ogólnie ten cykl był inny niż wszystkie, ale od początku go skreśliłam, bo myślałam, że z takimi schodami to sobie mogę pomarzyć, Ból poowulacujny też nie był taki silny jak zawsze. Mimo wiesiołka śluz tez nie był tak mocno rozciągliwy jak w poprzednim cyklu chociażby. Mogę powiedzieć, że raczej wodnisty bardziej. Nie było potem serduszek, bo odpuscilam myśląc, że owu była wcześniej. Szyja dłużej była otwarta. Bóle poowulacujne nie były jak zawsze co jakiś czas czy jeden dzień tak, a drugi nie. Tylko dzień w dzień raz ćmił lekko jeden jajniki to drugi. Dopiero w niedziele wieczorem jakoś przez 3 godziny lewy jajniki mi tak pulsowal,
Cieszę się ze Ci się udalo bo taka zawiedziona tymi wynikami byłaś że grrrrr
-
nick nieaktualnydotik wrote:a ja większość butów przez neta kupuję, przeważnie wcześniej mierze w stacjonarnym albo po prostu patrzę na długość wkładki i nie zdarzyło mi się chyba żeby było coś nie tak:) no i dużo taniej niż normalnie. często na eobuwie biorę, tam fajne promocje są
-
25staraczka25 wrote:no ja się też tym usg sugeruję miał 15 mm w środę więc nie wydaje mi się do końca żeby w ciągu dnia tak dojrzał i pękl w czwartek bardziej mi ta owu siedzi tego 19 dnia cyklu w sobotę że była ... No ale tak jak pisałam już nic nie zmieniam nie kombinuję
Cieszę się ze Ci się udalo bo taka zawiedziona tymi wynikami byłaś że grrrrr
Miałam niespodziankę, ale jeszcze do mnie nie dochodzi, że to naprawdęWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 13:34
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
25staraczka25 wrote:a zaglądne z ciekawości
-
nick nieaktualnygigsa wrote:Bo ja nawet w 1% nie pomyślałam, że to teraz się udało. A jak zobaczyłam te wyniki to załamana totalna była, już czułam, że tyle cykli straconych i kolejne przede mną do dupy puki tego tsh nie zbije
Miałam niespodziankę, ale jeszcze do mnie nie dochodzi, że to naprawdęjak wynik bety odbierzesz
a potem usg i tak dalej
widzisz czasem jak już tracimy nadzieję i wszystko skreślamy okazuje się że jest to czego tak bardzo chcieliśmy
w tym przypadku fasol
niech tak dalej pojdzie to już będzie niebo
Cwalinka, dotik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kuwa mąż chce koniecznie ze mną jechać i jeszcze nawet nie wyszliśmy z domu. Zaraz coś mnie strzeli, a labo otwarte do 15 tylko
dotik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny