Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia87 wrote:Zobaczymy
Wcześniej przez tel zapytam siostry jaki prog, bo sama ciekawa jestem tego najbardziej
tak czuję
U mnie był wysoki, bo z lutka, ale teraz nie zaluje, że zrobiłam te wyniki i jestem Wam mega wdzięczna, że mnie namówiłyście :*Sylwia87, Cwalinka, 25staraczka25, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sylwia87 wrote:mam nadzieje... Z tego stresu dalej mi niedobrze, ale za niedługo wszystko ze mnie zejdzie i porycze sie.. Albo przez dobre wyniki albo przez złe
Sylwia87, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygigsa wrote:U Ciebie wyjdzie prawidłowy, bo nie bierzesz lutki. I pewnie ciążowy
tak czuję
U mnie był wysoki, bo z lutka, ale teraz nie zaluje, że zrobiłam te wyniki i jestem Wam mega wdzięczna, że mnie namówiłyście :*
No właśnie cieszę się, że nie poszłam wcześniej do lekarza z plamieniami, bo pewnie dałby lutke, a tak wszystko się unormowało i wyniki nie będą przekłamane. Ja też się cieszę, że zrobiłam te badania bez względu na wyniki. Co ma być to będzie. Najwyżej będę szukać endo. Ale w sobotę za tydzień chyba podjadę do ginki, ona zajmuje się też hormonami, leczy niepłodność i takie tam. Może inaczej do tego podejdzie. -
Jak beta mi wyjdzie to se zrobię suwaczek i będę się rajcować
Sylwia87, Cwalinka, 25staraczka25, dotik, Iza75, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sylwia87 wrote:No właśnie cieszę się, że nie poszłam wcześniej do lekarza z plamieniami, bo pewnie dałby lutke, a tak wszystko się unormowało i wyniki nie będą przekłamane. Ja też się cieszę, że zrobiłam te badania bez względu na wyniki. Co ma być to będzie. Najwyżej będę szukać endo. Ale w sobotę za tydzień chyba podjadę do ginki, ona zajmuje się też hormonami, leczy niepłodność i takie tam. Może inaczej do tego podejdzie.
Sylwia87 lubi tę wiadomość
-
Sylwia87 wrote:Nooo.. Ja mam nadzieje za tydzień się rajcować
-
Sylwia87 wrote:Ba! Nie mam dzisiaj głowy do gotowania to kupiłam mrożone pierogi.. Jak małż raz takie zje to nic mu się nie stanie...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A miałam Wam napisać coś
20 musiałam przedłużyć abonament na of. Wykupiłam na 3 miesiące. I jak zaznaczyłam pozytywny test to mnie wywalilo z różowej na fioletową i zabrali abonament i niby na zachętę dali miesiąc gratis na fioletowej
Myślałam, że to przejdzie tam i dupa
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygigsa wrote:A miałam Wam napisać coś
20 musiałam przedłużyć abonament na of. Wykupiłam na 3 miesiące. I jak zaznaczyłam pozytywny test to mnie wywalilo z różowej na fioletową i zabrali abonament i niby na zachętę dali miesiąc gratis na fioletowej
Myślałam, że to przejdzie tam i dupa
jak mogli ci zabrac abonament, w koncu za niego zaplacilasRedhotka lubi tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:nie lubie
jak mogli ci zabrac abonament, w koncu za niego zaplacilas