X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka mysl pozytywnie, ja trzymam kciuki zeby wszystko bylo ok

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mnie juz zoladek boli :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie będzie już okej dziewczyny :'( nie tym razem . Doszedł ból brzucha to @ zaczynam nowy cykl ale w tym się nie staram ja musze się zbadać przeanalizować te cykle co miesiąc krótsze najpierw 32 teraz 26 dni nie zniosę tego dłużej . Będę z wami tutaj ale musze odpuścić :-( przepraszam za zjebany nastrój :-( czekam na męża bo się zwolnił z pracy kurwa rozpłakał się to mnie najbardziej dobiło :'( masakre mam :-( :-( :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    Nie będzie już okej dziewczyny :'( nie tym razem . Doszedł ból brzucha to @ zaczynam nowy cykl ale w tym się nie staram ja musze się zbadać przeanalizować te cykle co miesiąc krótsze najpierw 32 teraz 26 dni nie zniosę tego dłużej . Będę z wami tutaj ale musze odpuścić :-( przepraszam za zjebany nastrój :-( czekam na męża bo się zwolnił z pracy kurwa rozpłakał się to mnie najbardziej dobiło :'( masakre mam :-( :-( :-(

:( Może jeszcze się uda.... :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    tule mocno kochana bardzo mocno <3

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulam kochana
    Mezu wlasnie na badaniach....

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania trzymam kciuki za badnia, kiedy beda wyniki?

• mik82 Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    Ty za nic nie przepraszaj, my tu jesteśmy po to by się wspierać...ja już tutaj tyle razy nastrój zjebałam że szkoda gadać...Rozumiem Twój ból bo chyba lepiej byłoby nie znać wyniku tej bety. Widać masz problem z zagnieżdżeniem i przydałby Ci się acard...ja go dostałam po poronieniu a Ty też jesteś po poronieniu z tego co pamiętam więc pomyśl o tym...
    Tulę z całych sił

wrzesień 2008 - Mikołaj <3
    Starania od 12.2012
    maj 2014 - córeczka 16 tc [*]
    maj 2015 - cb
    grudzień 2016 - cb
    201709292743.png
  • mik82 Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu trzymam kciuki za mężulka
    Cwalinka wspieram Kochana...daj znać po wizycie

Cwalinka lubi tę wiadomość

wrzesień 2008 - Mikołaj <3
    Starania od 12.2012
    maj 2014 - córeczka 16 tc [*]
    maj 2015 - cb
    grudzień 2016 - cb
    201709292743.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mojej corci wlasnie wypadl drugi mleczak :D

• gigsa Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka bardzo mi przykro, przytulam mimo wszystko

Dominik i Michał <3 <3 NASZE DWA SKARBY <3 <3
    6 maja 2015, 30t4d, ciąża dwukosmówkowa dwuowodniowa, Dominik 1460 g, Michał 1300 g
    zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • gigsa Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja juz po wizycie u rodzinnego :(
    Dostałam zwolnienie na tydzień tylko. Na więcej nie może mi dać :(
    bo niby nie brałam żadnych leków nigdy, nie mam chorób przewlekłych itp. a nie chciałam żeby na zwolnieniu pisała, że ciąża
    zrobiła mi ekg i zbadała poziom cukru (po co to nie wiem, chyba tak sobie żeby mieć jakieś podstawy do zwolnienia)
    Ogólnie wypisała mi, że niby źle zareagowałam na eutyrox czy coś w tym stylu

mus do gina iść

6 maja 2015, 30t4d, ciąża dwukosmówkowa dwuowodniowa, Dominik 1460 g, Michał 1300 g
    zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a kiedy masz kolejna wizyte u Gina?
    grunt ze maz teraz na tydzien zwolnienie
    teraz ci nei napisala ze to ciazowe, ale Gin tak napisze

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gigsa wrote:
    A ja juz po wizycie u rodzinnego :(
    Dostałam zwolnienie na tydzień tylko. Na więcej nie może mi dać :(
    bo niby nie brałam żadnych leków nigdy, nie mam chorób przewlekłych itp. a nie chciałam żeby na zwolnieniu pisała, że ciąża
    zrobiła mi ekg i zbadała poziom cukru (po co to nie wiem, chyba tak sobie żeby mieć jakieś podstawy do zwolnienia)
    Ogólnie wypisała mi, że niby źle zareagowałam na eutyrox czy coś w tym stylu

mus do gina iść
    Bo dostać zwolnienie na zdrową ciążę wcale nie jest łatwo :( nawet przy silnych wymiotach słyszałam, że ciąża to nie choroba :(

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • gigsa Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Bo dostać zwolnienie na zdrową ciążę wcale nie jest łatwo :( nawet przy silnych wymiotach słyszałam, że ciąża to nie choroba :(
    znaczy ona nic nie mówiła, że po co mi itd. tylko sama nie wiedziała co wpisać

zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • gigsa Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    a kiedy masz kolejna wizyte u Gina?
    grunt ze maz teraz na tydzien zwolnienie
    teraz ci nei napisala ze to ciazowe, ale Gin tak napisze
    10 listopada, a zwolnienie mam do 3 listopada

zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • Asha Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey laski ja tylko na sekunde...nie mialam czasu nadrobic ani nic, bo mam sajgon na chacie...skrecanie mebli itd....Gigsa mam tylko nadzieje ze beta jest pozytywna i Izunia progesteron na maksa :-) sorry ...nadrobie was jutro przy kawusi...bo normalnie kanalami na chacie chodze bo taki cyrk...przepraszam ze nie mam czasu na wiecej caluje was wszystkie

mik82, Sylwia87 lubią tę wiadomość

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • dotik Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    staraczka tulam mocno :( widzę, że nowy cykl zaczęłaś, ale coś myślę, że do tego jeszcze wrócisz, bo za wcześnie jest na @. a czy badałaś progesteron? bo nie pamiętam :/ może Ty lutkę powinnaś brać? i nie wiem czemu, ale ja coś czuję, że Ty jednak w ciąży jesteś...

głowa do góry :* :* :*

jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha ty pracusiu meblowy :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dotik a jak ty sie masz?

‹‹ 2179 2180 2181 2182 2183 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ