Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie będzie już okej dziewczyny :'( nie tym razem . Doszedł ból brzucha to @ zaczynam nowy cykl ale w tym się nie staram ja musze się zbadać przeanalizować te cykle co miesiąc krótsze najpierw 32 teraz 26 dni nie zniosę tego dłużej . Będę z wami tutaj ale musze odpuścić
przepraszam za zjebany nastrój
czekam na męża bo się zwolnił z pracy kurwa rozpłakał się to mnie najbardziej dobiło :'( masakre mam
-
nick nieaktualny25staraczka25 wrote:Nie będzie już okej dziewczyny :'( nie tym razem . Doszedł ból brzucha to @ zaczynam nowy cykl ale w tym się nie staram ja musze się zbadać przeanalizować te cykle co miesiąc krótsze najpierw 32 teraz 26 dni nie zniosę tego dłużej . Będę z wami tutaj ale musze odpuścić
czekam na męża bo się zwolnił z pracy kurwa rozpłakał się to mnie najbardziej dobiło :'( masakre mam
Może jeszcze się uda....
-
nick nieaktualny25staraczka25 wrote:Nie będzie już okej dziewczyny :'( nie tym razem . Doszedł ból brzucha to @ zaczynam nowy cykl ale w tym się nie staram ja musze się zbadać przeanalizować te cykle co miesiąc krótsze najpierw 32 teraz 26 dni nie zniosę tego dłużej . Będę z wami tutaj ale musze odpuścić
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:Nie będzie już okej dziewczyny :'( nie tym razem . Doszedł ból brzucha to @ zaczynam nowy cykl ale w tym się nie staram ja musze się zbadać przeanalizować te cykle co miesiąc krótsze najpierw 32 teraz 26 dni nie zniosę tego dłużej . Będę z wami tutaj ale musze odpuścić
Tulę z całych sił -
nick nieaktualny
-
A ja juz po wizycie u rodzinnego
Dostałam zwolnienie na tydzień tylko. Na więcej nie może mi dać
bo niby nie brałam żadnych leków nigdy, nie mam chorób przewlekłych itp. a nie chciałam żeby na zwolnieniu pisała, że ciąża
zrobiła mi ekg i zbadała poziom cukru (po co to nie wiem, chyba tak sobie żeby mieć jakieś podstawy do zwolnienia)
Ogólnie wypisała mi, że niby źle zareagowałam na eutyrox czy coś w tym stylu
mus do gina iść -
nick nieaktualny
-
gigsa wrote:A ja juz po wizycie u rodzinnego
Dostałam zwolnienie na tydzień tylko. Na więcej nie może mi dać
bo niby nie brałam żadnych leków nigdy, nie mam chorób przewlekłych itp. a nie chciałam żeby na zwolnieniu pisała, że ciąża
zrobiła mi ekg i zbadała poziom cukru (po co to nie wiem, chyba tak sobie żeby mieć jakieś podstawy do zwolnienia)
Ogólnie wypisała mi, że niby źle zareagowałam na eutyrox czy coś w tym stylu
mus do gina iśćnawet przy silnych wymiotach słyszałam, że ciąża to nie choroba
-
shimmer_lip wrote:Bo dostać zwolnienie na zdrową ciążę wcale nie jest łatwo
nawet przy silnych wymiotach słyszałam, że ciąża to nie choroba
-
Cwalinka wrote:a kiedy masz kolejna wizyte u Gina?
grunt ze maz teraz na tydzien zwolnienie
teraz ci nei napisala ze to ciazowe, ale Gin tak napisze -
Hey laski ja tylko na sekunde...nie mialam czasu nadrobic ani nic, bo mam sajgon na chacie...skrecanie mebli itd....Gigsa mam tylko nadzieje ze beta jest pozytywna i Izunia progesteron na maksa
sorry ...nadrobie was jutro przy kawusi...bo normalnie kanalami na chacie chodze bo taki cyrk...przepraszam ze nie mam czasu na wiecej caluje was wszystkie
mik82, Sylwia87 lubią tę wiadomość
-
staraczka tulam mocno
widzę, że nowy cykl zaczęłaś, ale coś myślę, że do tego jeszcze wrócisz, bo za wcześnie jest na @. a czy badałaś progesteron? bo nie pamiętam
może Ty lutkę powinnaś brać? i nie wiem czemu, ale ja coś czuję, że Ty jednak w ciąży jesteś...
głowa do góry :* :* :*jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny