Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:wkurza mnie juz ta franca, pizda .. i nie wiem jak juz ja nazwac..ostatni grosz wydajemy na badanie..nawet juz niemam na hormony .. bo przez ta gnide zasrana mam 4,51 w portfelu .. ryczec mi sie chce
przykro mi Kochanie...
weź ją za łachy i tyle
... tulę mocno...jak te starania o taki mały cud wymagają ogromnych wyrzeczeń
-
amelia04072006 wrote:o tak
zbiera mu sie... u mnie jak koleżanka powiedziała że coś tam będzie robić ale tylko do czasu aż ja w ciążę nie zajdę bo potem będzie musiała część moich obowiązków przejąć i nie da rady robić wszystkiego to wyjechał z tekstem "a to ona jeszcze myśli o ciąży" (myślał debil że po stracie małej już sobie darowałam kolejną ciążę...idiota)
-
amelia04072006 wrote:a nie mozesz jej gdzies zglosic albo nie ma kogos wyzej od niej ?
najgorzej ze niemam nawet do niej nr tel
tylko mail.. wkurza mnie to wszytsko
bo ona sie wozi a mi kuzwa sa te pieniadze seriopotrzebne ;/ -
Ania_84 wrote:to sama pizzda pani prezes wozi sie audica coreczka mini morisem ale kurwa 1300 zl to nie laska ludziowi zapolacic..
bo ona sie wozi a mi kuzwa sa te pieniadze seriopotrzebne ;/zero w ogóle wyczucia jakiegokolwiek
-
Ania_84 wrote:to sama pizzda pani prezes wozi sie audica coreczka mini morisem ale kurwa 1300 zl to nie laska ludziowi zapolacic..
bo ona sie wozi a mi kuzwa sa te pieniadze seriopotrzebne ;/ -
Amelia jej firma jest w zielonej gorze .. ;/ a ja jestem w Kielcahc .. po drugie ona jest cwana teraz wsio przepisala na corcie.. po drugie nikt ze szkoly oprocz sekretarki i niby zastepcy niema do niej nr tel ;/
-
le tak mnie pizda podkurwila ze jak dzis nie bede miala kasy na koncie to napisze jej niech sie buja ide do sadu z powodctwa cywilnego zakladam sprawe ;/ a one niech sobie w srodku roku znajdzie informatyka kotry za 15 zl poprowadzi jej zaj ;/
mik82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywiecie co moja szczęście chyba mija ;( chyba zacznę dzisiaj @ zaczęłam bardziej plamić ;( ja mam kurwa dość tego wszystkiego .... ja chyba kończę te obserwacje te mierzenia i to wszystko ;( to jest bez sensu ja się muszę przyzwyczaić że ja w tę ciąże nigdy nie zajdę ;(
-
25staraczka25 wrote:wiecie co moja szczęście chyba mija ;( chyba zacznę dzisiaj @ zaczęłam bardziej plamić ;( ja mam kurwa dość tego wszystkiego .... ja chyba kończę te obserwacje te mierzenia i to wszystko ;( to jest bez sensu ja się muszę przyzwyczaić że ja w tę ciąże nigdy nie zajdę ;(
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:no na razie jest tej krwi bardzo malo ale więcej niż wczoraj . wydaje mi się że @ się rozkręca ;(
-
Cwalinka wrote:pewnie powinnas lutke wziasc, a co oni w tej klinice na twoje plamienia?
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Amelia jej firma jest w zielonej gorze .. ;/ a ja jestem w Kielcahc .. po drugie ona jest cwana teraz wsio przepisala na corcie.. po drugie nikt ze szkoly oprocz sekretarki i niby zastepcy niema do niej nr tel ;/
A co to za szkoła w Zielonej Górze?? -
25staraczka25 wrote:nic nie biorę plamie już 4 dzień .... ;( naprawdę mam tego dosyć już
-
nick nieaktualny