Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia87 wrote:Amelia powiesz mi jak to widzisz?
progesteron 13,57
prolaktyna 16,8
tsh 2,21
ft3 5,06
ft4 14,29ft 4 mam 15 coś i to jest u mnie środek normy
a progesteron na początku ciąży 4-5 tydzień miałam 22-26 i niczym się nie wspomagałam (ginowie mówili, że nie ma potrzeby i jak widać mieli rację).
25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
gigsa wrote:Sylwia czyli jak zbijesz tsh to będzie już super, dobrze zrozumiałam dziewczyny ?
25staraczka25, Sylwia87, amelia04072006, gigsa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
shimmer_lip wrote:Ja z tsh 2,5 zaszłam
ft 4 mam 15 coś i to jest u mnie środek normy
a progesteron na początku ciąży 4-5 tydzień miałam 22-26 i niczym się nie wspomagałam (ginowie mówili, że nie ma potrzeby i jak widać mieli rację).
-
amelia04072006 wrote:bede miec do ciebie interes. pomozesz mi w sprawie L4 ciazowego?
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:no oczywista oczywistość...wal na priv o co chodzi
dzieki serdeczneWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 15:02
-
Sylwia jak zbijesz TSH to wsiobedzi eok.. prl wcale nie jest najgorsza ..tak mi sie zdaje ...
ja dzis przez lekarzy mialamcaly zrabany dzien latam od klienta do klienta..bo jedni maja kontrole.. i jezdze od jednego gabinetu do rdugiego ..wrrr.. a mialam sobie spokojnie wpisywac ;/
a na 16:30 badanie.. na dodatek pizda ze szkoly jeszcze mi kasy nie przeslala a mi jets na gwalt potrzebna ..nozesz kurwwosci ..
jeszcze noga mnie napitala takjak pachwine troche wyzej.. tylko jak na niej staje mocniej i prostuje ja po kroku.. ni chlery nie wiem od czego ;/ -
amelia04072006 wrote:ok. jak bede miec chwile zeby sie skupic to napisze co i jak a ciebie prosilabym zebys mi wyliczyla co i jak. czeka mnie spotkanie z szefem i wizyta u gina. musze to zgrac w czasie
dzieki serdeczneamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Sylwia jak zbijesz TSH to wsiobedzi eok.. prl wcale nie jest najgorsza ..tak mi sie zdaje ...
ja dzis przez lekarzy mialamcaly zrabany dzien latam od klienta do klienta..bo jedni maja kontrole.. i jezdze od jednego gabinetu do rdugiego ..wrrr.. a mialam sobie spokojnie wpisywac ;/
a na 16:30 badanie.. na dodatek pizda ze szkoly jeszcze mi kasy nie przeslala a mi jets na gwalt potrzebna ..nozesz kurwwosci ..
jeszcze noga mnie napitala takjak pachwine troche wyzej.. tylko jak na niej staje mocniej i prostuje ja po kroku.. ni chlery nie wiem od czego ;/ -
mik82 wrote:oki będę zaglądać na pocztę i wszystko Ci ogarnę
mozesz to obejrzeć przy chwili wolnego. nie pali sie
wole byc przygotowana bo pewno szef bedzie chcial mnie zbyc a nie wiem co ginka wymysli.
mik82 lubi tę wiadomość
-
wkurza mnie juz ta franca, pizda .. i nie wiem jak juz ja nazwac..ostatni grosz wydajemy na badanie..nawet juz niemam na hormony .. bo przez ta gnide zasrana mam 4,51 w portfelu .. ryczec mi sie chce
-
amelia04072006 wrote:uwielbiam cie
mozesz to obejrzeć przy chwili wolnego. nie pali sie
wole byc przygotowana bo pewno szef bedzie chcial mnie zbyc a nie wiem co ginka wymysli.amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:wkurza mnie juz ta franca, pizda .. i nie wiem jak juz ja nazwac..ostatni grosz wydajemy na badanie..nawet juz niemam na hormony .. bo przez ta gnide zasrana mam 4,51 w portfelu .. ryczec mi sie chce
Ania_84 lubi tę wiadomość