Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySylwia87 wrote:Czyli prolaktyna jest ciutke za wysoka, ale w porównaniu do ostatniego mojego badania kilka lat temu, a miałam 56 to ta jest idealna
I tak jestem zadowolona
jeśli uzna że progesteron niski na pewno da Ci coś na podniesienie i to samo z innymi wynikami jeśli coś będzie nie tak
Sylwia87 lubi tę wiadomość
-
Sylwia87 wrote:Czyli prolaktyna jest ciutke za wysoka, ale w porównaniu do ostatniego mojego badania kilka lat temu, a miałam 56 to ta jest idealna
I tak jestem zadowolona
-
Sylwia87 wrote:Czyli prolaktyna jest ciutke za wysoka, ale w porównaniu do ostatniego mojego badania kilka lat temu, a miałam 56 to ta jest idealna
I tak jestem zadowolona
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:to samo chcialam napisac ale ja zawsze za wami w plecy jestem
Cwalinka, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymik82 wrote:no bo Twoje wyniki nie są złe...ja bym na Twoim miejscu połykała trochę femibion i castagnusa i nic więcej nie robiła o ile nie jesteś już w ciąży
Musze ochłonąć najpierw, bo jestem w małym szoku, bo myślałam, że będzie dużo gorzej, później będę Was wypytywaćamelia04072006, Cwalinka, mik82, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:tsh idzie w parze z tsh tak jak miki pisze. pewno jak zwalisz jedno unormuje sie drugie. od tsh zacznij
Cwalinka, amelia04072006, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:musze wymienic i meza i kompa
amelia04072006, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny