Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
gigsa wrote:Amelia, brzuch Cię czasem pobolewa i jajniki?
teraz na poczatku bolala i kula mnie macica. teraz pobolewaja mnie jajniki naprzemiennie, co jakis czas za kuja, ale bardziej ciagbie niz boli i mam okrutne wzdecia -
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:w pierwszej ciazy przez prawie cala ciaze mialam bole @. na poczatku to ok, jesli nie boli za mocno. pozniej okazalo sie ze mam skurcze wiec weszlam na leki podtrzymujace.
teraz na poczatku bolala i kula mnie macica. teraz pobolewaja mnie jajniki naprzemiennie, co jakis czas za kuja, ale bardziej ciagbie niz boli i mam okrutne wzdecia
bo mnie dziś dziwnie brzuch boli i jakby kolka po bokach była, czasem jajniki dadzą znać o sobie
a gazy jeszcze mnie nie dorwałyamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
gigsa wrote:a to ok
bo mnie dziś dziwnie brzuch boli i jakby kolka po bokach była, czasem jajniki dadzą znać o sobie
a gazy jeszcze mnie nie dorwałyWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 19:26
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:niby widać tego plusa ale ja nie ufam tym testom ... mąż go kupił bo on to tak przeżywa wszystko
co za dzień kurwaaaaaaa
ja też widzę, zrób jutro rano jeszcze jeden test. a masz opcję pójścia do gina po lutkę??jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
25staraczka25 wrote:mój telefon takie zdjęcia robi ...
myśle i nie wiem co robić nie chcę się w to wszystko wkręcić a potem ryczeć jeszcze bardziej
wkurwiam się , mąż mi ryczy i kurwa pieprzona polityka angielskich lekarzy
kretyni
nawet nie wiem co ci radzic -
nick nieaktualnydotik wrote:ja też widzę, zrób jutro rano jeszcze jeden test. a masz opcję pójścia do gina po lutkę??
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:tutaj ?? wątpię kochana ... pojdę i tak czy siak rano do gp ale co z tego wyjdzie nie wiem ... nie chcę teraz jechać do szpitala wysiedzę się kilka godzin na emergency i dowiem się że bląd testu i wyślą do domu z kwitkiem ja już to widzę
ja bym Ci pocztą tą luteinę wysłała ale nie mamamelia04072006 lubi tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
25staraczka25 wrote:nic mi nie doradzisz kochana bo tutaj nie mam zadnych opcji ...
nie wiem, ale powinnas postarac sie gdzies nawet z lewego źródła zalatwic sobie lutke lub dupka.
ja tak zrobilam bo musialam. teraz nie zaluje bo okazalo sie ze pomoglo