Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:wlasnie dlatego
nie wiem, ale powinnas postarac sie gdzies nawet z lewego źródła zalatwic sobie lutke lub dupka.
ja tak zrobilam bo musialam. teraz nie zaluje bo okazalo sie ze pomoglo -
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:znalazłam stronę gdzie mogę kupić duphaston i tak myślę są rożne dawki chyba 10 mg i 25 za jedną tabletkę liczą sobie chamy 1.23 funta czyli wychodzi mnie około 38 za 30 sztuk ... zamówię go i tak czy siak będę musiała czekać koło tygodnia
ale moze szybciej dojdzie
a ty masz nospe ?
staraj sie lezec -
Aaa nie wierz dziewczyny mamy hormony w ciagu 2 tyg FSH to co roslo niepotrzebnie w ciagu 2 tyg spadlo z 56 na 48 a test w ciagu 2 tyg wzrosl z 396 na 523 matkoooooo zaczyna sie cos dziac w dobrym kierunku
nasienie jutrobedzie wynik
Ale na pewno jest zmiena w konsystencjibylo wodniste przezroczytse teraz jest geste i biale
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Aaa nie wierz dziewczyny mamy hormony w ciagu 2 tyg FSH to co roslo niepotrzebnie w ciagu 2 tyg spadlo z 56 na 48 a test w ciagu 2 tyg wzrosl z 396 na 523 matkoooooo zaczyna sie cos dziac w dobrym kierunku
Ale na pewno jest zmiena w konsystencjibylo wodniste przezroczytse teraz jest geste i biale
Ania super!!!!!!!takie wiadomości to my lubimy
Ania_84, Cwalinka lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
musze was teraz nadrobic
staraczka widzialam ze mowilas ze zaczelas plamic.. sluchaj ale moze to plemienie jest takie w okresie kiedy powinna byc @ .. trzymamkciui zeby jednak nie przyszla
-
Ania_84 wrote:Aaa nie wierz dziewczyny mamy hormony w ciagu 2 tyg FSH to co roslo niepotrzebnie w ciagu 2 tyg spadlo z 56 na 48 a test w ciagu 2 tyg wzrosl z 396 na 523 matkoooooo zaczyna sie cos dziac w dobrym kierunku
Ania_84, gigsa lubią tę wiadomość
-
dotik wrote:Ania super!!!!!!!
takie wiadomości to my lubimy
to dobry znak
mzoe jadra podejmuja jakas funkcje
dotik, gigsa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny! Dopiero się teraz witam, bo od rana pracowałam dziś jak mróweczka...
Jeśli chodzi o temat to doszłam do połowy dnia, reszty niestety nie dam nadrobić...Widziałam wynik Gigsy!
:D:D jeszcze raz gratulacje! A co do Staraczki - ja też widzę na tym teście plusa! Więc uszy w górę!
Coś mnie jeszcze ominęło?amelia04072006 lubi tę wiadomość