Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:kurna chyba powinnas pomyslec o tym. moze szybciej zalapaloby ze wspomagaczem
dlatego sie wystraszylam tym dongiem bo kurna mialabym dziewczyne na sumieniu -
amelia04072006 wrote:kurna chyba powinnas pomyslec o tym. moze szybciej zalapaloby ze wspomagaczem
dlatego sie wystraszylam tym dongiem bo kurna mialabym dziewczyne na sumieniu
Amelia jest dobrzedziękuję :*
Iza, ten Twój progesteron może nie jest taki niski, bo w sumie nie wiadomo kiedy to owu u Ciebie byłomoże powtórzyć?
amelia04072006, Iza75 lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
Iza75 wrote:ja mam w domu dupka ktory mi zostal po ciazy..ale sama nie wiem..boje sie, ze cos jeszcze bardziej popierdole tam
.
nie wiem czy nie jest za pozno- progesteron to mikiIza75 lubi tę wiadomość
-
gigsa wrote:no to jak nic wielkiego
lanie zaraz będzie
ale te wyniki daja mi nadzieje ze lekarz dobrze zaczal kombinowac
wiecie mam uraz do lekarzy mysle ze kazdy nas chce naciagnac ..a biopsja troche kosztuje wiec wiecie ..
alejak widze popraweto inaczej mi sie myslenie uklada
fakt duza zasluga meza w tym bo jest ssystematyczny beirze grzecznie leki, niejjes slodkiego, niepija wogole alkoholu..gigsa lubi tę wiadomość
-
dotik wrote:Amelia jest dobrze
dziękuję :*
Iza, ten Twój progesteron może nie jest taki niski, bo w sumie nie wiadomo kiedy to owu u Ciebie byłomoże powtórzyć?
kochana ja to juz nic nie wiem...łeb mnie napierdala tak, że ledwo mysle a juz w tym temacie to w ogóleamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:dziewczynki ide spac
dziecie wzywa
gigsa, ania gratulcje dobrego dnia
reszcie zycze udanego wieczoru
izunia odpisze ci jutro, bo dzis juz nie mam sila. wielkie dzieki
dobranocamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iza75 wrote:dobrze to ja tez sie zawijam dziewczynki, odpocząc z deka...cieszę sie z Wami
..ciekawe co tam u cwalinki..ale juz nie dam rady doczekac..
Buziaki i spokojnej nocy paaIza75 lubi tę wiadomość
-
Trzymam kciuki staraczka żeby było ok wszystko... Lutka by Ci się przydała jak nic....wkurwa mam że Ty w tym chorym kraju siedzisz. Najlepiej jakbyś załatwiła sobie leki tutaj w pl przez kogoś i by Ci wysłali, bo nawet jak Ty sobie tam załatwisz na 30 dni to i tak jest mało bo do 3 miesiąca ciąży powinnaś to brać....kurcze nie wiem jak Ci pomóc no
-
Aniu tak się cieszę że wszystko idzie w dobrym kierunku....bardzo, bardzo, bardzo i kciuki zaciskam za jutrzejsze badanie
Ania_84, gigsa lubią tę wiadomość