Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Boże staraczka...nie znajduje nawet słów teraz, tak bardzo mi przykro
Przytulam Cie mocno kochanie..wiem jak bardzo jest Ci cięzko i co myślisz na swój temat...prechodziłam to 3 razy, tak samo...
To co myślisz to nieprawda - nie jestes do niczego, po prostu trzeba wyprostować inne sprawy najpierw..ta kolposkopia i inne badania, doprowadzic swój organizm do najlepszego możliwego stanu na przyjęcie dzieciątka..Ty kochanie możesz to zrobić i zrobisz..teraz cierpisz strasznie i to jest normalne..ale będzie lepiej zobaczysz...nie uciekaj przed nami w tej chwili, po to jestesmy żeby przechodzic razem przez szczesliwe ale i straszne chwile...
całuje
mik82 lubi tę wiadomość
-
Witam sie dziewuszki..smutno mi i odechciewa sie wszystkiego po takich wieściach z rana...
jeszcze musze powiedziec, ze wkurwa złapałam na Madlene84...jeżeli już się wchodzi pierwszy raz na wątek to wypadałoby do jasnej cholery chociaż ostatni wpis przeczytac kurwa..
mik82, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIza75 wrote:Witam sie dziewuszki..smutno mi i odechciewa sie wszystkiego po takich wieściach z rana...
jeszcze musze powiedziec, ze wkurwa złapałam na Madlene84...jeżeli już się wchodzi pierwszy raz na wątek to wypadałoby do jasnej cholery chociaż ostatni wpis przeczytac kurwa..
No smutno niestety
-
Staraczka tak bardzo mi mi przykro
Dziewczyny mają rację, nie jesteś do niczego. Nawet takiej myśli do siebie nie dopuszczaj.
I nie uciekaj przed nami. Po to jesteśmy żeby się wspierać w każdych momentach naszego życia , zarówno tych wesołych jak i smutnych -
Przepraszam, że się nie przywitalam. Ani dzień dobry, ani pocałuj w dupę, ale takich wieści się nie spodziewałam z samego rana
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:witam sie z pracy z kawka w reku
Nie wiem czy nie za wcześnie, bo wczoraj brałam później -
Iza75 wrote:ja dzis wzielam urlop...na cmentarz do taty chce jechac..i tym bardziej mam humor do dołu
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:Natural miscarriage - najgorsze co można usłyszeć jadąc na izbę przyjęć . Nigdy więcej
ja już nie mam siły . Mój mąż też . Rozpacz ból i strach . Jestem do niczego
odpadam przepraszam
za was będę się modlić .
Iza75, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:mysle ze godzina nie ma znaczenia tylko ten odstep czasowy jest wazny miedzy tabletka a jedzeniem
Przepraszam jeśli to durne pytanie, ale chcę żeby ter tablety dobrze spełniały swoją funkcję -
gigsa wrote:Ja nie mogę jeszcze z Tobą wypić, bo euthyroxa dopiero łyknęłam
Nie wiem czy nie za wcześnie, bo wczoraj brałam późniejgigsa lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:Staraczka przytulam...to nie jest Twoja wina...Ty potrzebujesz leków na podtrzymywanie ciąży i wszystko będzie dobrze....popłacz Kochana ale potem wróć...
Ale też tak myślę -
gigsa wrote:A myślisz r że jak chce dłużej pospać i np. Wezmę tabl o 7 i pójdę spać i wstanę o 10 to od razu mogę jeść? Czy już nie można się kłaść?
Przepraszam jeśli to durne pytanie, ale chcę żeby ter tablety dobrze spełniały swoją funkcję