X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2014, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gigsa wrote:
    A myślisz r że jak chce dłużej pospać i np. Wezmę tabl o 7 i pójdę spać i wstanę o 10 to od razu mogę jeść? Czy już nie można się kłaść?
    Przepraszam jeśli to durne pytanie, ale chcę żeby ter tablety dobrze spełniały swoją funkcję
    wiesz co w sumie nigdy tak nie robilam, ale mysle ze nie powinno zaszkodzic, moze Amelka cos wiecej powie na ten temat

• gigsa Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę na tableta, bo w łóżku się kręcę i mała budzę, a on po nocach bidulek

Dominik i Michał <3 <3 NASZE DWA SKARBY <3 <3
    6 maja 2015, 30t4d, ciąża dwukosmówkowa dwuowodniowa, Dominik 1460 g, Michał 1300 g
    zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • mik82 Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Kochane!
    Jadę do pracy więc do potem...

Iza75, gigsa, Sylwia87, amelia04072006 lubią tę wiadomość

wrzesień 2008 - Mikołaj <3
    Starania od 12.2012
    maj 2014 - córeczka 16 tc [*]
    maj 2015 - cb
    grudzień 2016 - cb
    201709292743.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2014, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja jutro biore wolne, moze przeksztalcic sie na l4, musze z mloda do lekarza isc.

• gigsa Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    wiesz co w sumie nigdy tak nie robilam, ale mysle ze nie powinno zaszkodzic, moze Amelka cos wiecej powie na ten temat
    To mus zapytać, bo chce żeby te tabletki szybko mi te tsh zbily, bo teraz to dla mnie taki stres jak nie wiem co tam w środku się dzieje. Staram się myśleć pozytywnie, ale jestem zła na siebie, że nie słuchałam Was i wczesniej badań nie robiłam :(

6 maja 2015, 30t4d, ciąża dwukosmówkowa dwuowodniowa, Dominik 1460 g, Michał 1300 g
    zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2014, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gigsa wrote:
    To mus zapytać, bo chce żeby te tabletki szybko mi te tsh zbily, bo teraz to dla mnie taki stres jak nie wiem co tam w środku się dzieje. Staram się myśleć pozytywnie, ale jestem zła na siebie, że nie słuchałam Was i wczesniej badań nie robiłam :(
    Gigsa myslenie POZYTYWNE to podstawa

• Iza75 Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gigsa wrote:
    widocznie tak miało byc..nie stresuj sie tym kochana teraz, wszystko w pore wylapane :-)

Cwalinka lubi tę wiadomość

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • gigsa Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coś się z of stało, bo nie mogę teraz wejść na wykres żadnej z Was :(

zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2014, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nie mam problemu z wchdozeniem na wykresy

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2014, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja dalej w tych CV siedze
    ale jakos ochoty na robote nie mam :(

• gigsa Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już się odblokowało :)

zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • gigsa Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    ja nie mam problemu z wchdozeniem na wykresy
    Bo ja na Twój chciałam wejść i nie mogłam, potem na Sylwi i zalogowalam się na nowo i jest git

Cwalinka lubi tę wiadomość

zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2014, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gigsa wrote:
    Bo ja na Twój chciałam wejść i nie mogłam, potem na Sylwi i zalogowalam się na nowo i jest git
    u mnie nic ciekawego nie ma :P i w tym miesiacy nie bedzie

• gigsa Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    u mnie nic ciekawego nie ma :P i w tym miesiacy nie bedzie
    A moze zdążysz zakończyć kuracje przed owulką?

zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2014, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gigsa wrote:
    A moze zdążysz zakończyć kuracje przed owulką?
    raczej nie, kuracja ma trwac tydzien a ja nie wiem czy uda mi sie dzisiaj leki kupic, a owulke mam 14-16dc a dzis mam 9dc

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2014, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie jeszcze zastanawia z wczorajszej wizyty to usg jajnikow, bo stwierdzil ze nie ma PCOS, ale owszem jest kilka pecherzykow i jezeli bedzie trzeba to zrobi sie laparoskopie, ale najpierw badanie AMH
    co to w ogole jest ta laparoskopia?

• gigsa Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    mnie jeszcze zastanawia z wczorajszej wizyty to usg jajnikow, bo stwierdzil ze nie ma PCOS, ale owszem jest kilka pecherzykow i jezeli bedzie trzeba to zrobi sie laparoskopie, ale najpierw badanie AMH
    co to w ogole jest ta laparoskopia?

http://www.invicta.pl/962/operacje_laparoskopowe_w_ginekologii.html

zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • gigsa Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja koleżanka miała taki zabieg i jest zadowolona, blizny niewidoczne

zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2014, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no niby malo inwazyjny
    ale teraz kwestia tego czy bedzie potrzebny czy nie, i na prywatnie mnie nie stac, bo widze ze ceny duze

• Asha Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc laski...nadrabiam was od godziny prawie :-D

Rozjebalo mnie przed minuta jak o Staraczce przeczytalam ...ten zajebany kraj! Teraz widzicie jak tu jest...pierdoleni skurwysyni....nawet gdyby byla przed 12 tygodniem reakcja by byla taka sama.....podejrzewam zw by jej bylo duzo duzo ciezej wtedy :-( nie mowie ze jest latwo teraz....ale teraz to jest ciaza biochemiczna.....ale w pl by ja ratowali :-( rozkurwia mnie ten kraj codziennie...masakra jest i tyle...dlatego my tu mamy jeszcze mniejsze szanse tak naprawde niz wy tam w pl :-( szkada gadac :-(

Staraczka....jezeli to czytasz....to jest wina tych skurwieli a nie twoja!!!!! Oni maja ludzkie zycie w dupie a nazywaja sie lekarzami :-(

Gigsa...gratuluje po raz kolejny ...zajebiscie to zrobilas :-)

Izunia...mozliwe ze owu byla pozniej dlatego tez progesteron jest taki a nie inny :-) nic nie zakladaj bo widzisz ze tu fasolki teraz rozdaja :-)

Sylwia ...ty nastepna z tego co mowia :-D a potem Izunia :-D

Na wykresach jeszcze dzisiaj nie bylam, to jest nastepne na mojej liscie ;-)
    Mik...co tam jak tam?? Cwalinka? Dotik ja sie czujesz?
    Ania dobre wiesci :-)

Ja mialam okropna noc, praktycznie wogole nie spalam bo wali drewnem od tej szafy , wiec musialam spac w duzym pokoju na kanapie, zmeczona jestem , skonczylismy ok 9 wieczorem zjebani, bo cala chate trzeba bylo ogarnac, bo stary praktycznie wpierdolil cala sypialnie do duzego pokoju :-/ masakra wiec musze to odespac dzisiaj :-/ to tyle u mnie ...w pracy tez kiepsko bylo...pozno wrocilam i kolejna kobitka w ciazy przyszla z dwojka dzieci i z trzecim w ciazy :-/ odechciewa sie :-/

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
‹‹ 2188 2189 2190 2191 2192 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ