Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnygigsa wrote:A myślisz r że jak chce dłużej pospać i np. Wezmę tabl o 7 i pójdę spać i wstanę o 10 to od razu mogę jeść? Czy już nie można się kłaść?
Przepraszam jeśli to durne pytanie, ale chcę żeby ter tablety dobrze spełniały swoją funkcję -
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:wiesz co w sumie nigdy tak nie robilam, ale mysle ze nie powinno zaszkodzic, moze Amelka cos wiecej powie na ten temat
-
nick nieaktualnygigsa wrote:To mus zapytać, bo chce żeby te tabletki szybko mi te tsh zbily, bo teraz to dla mnie taki stres jak nie wiem co tam w środku się dzieje. Staram się myśleć pozytywnie, ale jestem zła na siebie, że nie słuchałam Was i wczesniej badań nie robiłam
-
gigsa wrote:To mus zapytać, bo chce żeby te tabletki szybko mi te tsh zbily, bo teraz to dla mnie taki stres jak nie wiem co tam w środku się dzieje. Staram się myśleć pozytywnie, ale jestem zła na siebie, że nie słuchałam Was i wczesniej badań nie robiłam
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:ja nie mam problemu z wchdozeniem na wykresy
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:mnie jeszcze zastanawia z wczorajszej wizyty to usg jajnikow, bo stwierdzil ze nie ma PCOS, ale owszem jest kilka pecherzykow i jezeli bedzie trzeba to zrobi sie laparoskopie, ale najpierw badanie AMH
co to w ogole jest ta laparoskopia?
http://www.invicta.pl/962/operacje_laparoskopowe_w_ginekologii.html
-
nick nieaktualny
-
Czesc laski...nadrabiam was od godziny prawie
Rozjebalo mnie przed minuta jak o Staraczce przeczytalam ...ten zajebany kraj! Teraz widzicie jak tu jest...pierdoleni skurwysyni....nawet gdyby byla przed 12 tygodniem reakcja by byla taka sama.....podejrzewam zw by jej bylo duzo duzo ciezej wtedynie mowie ze jest latwo teraz....ale teraz to jest ciaza biochemiczna.....ale w pl by ja ratowali
rozkurwia mnie ten kraj codziennie...masakra jest i tyle...dlatego my tu mamy jeszcze mniejsze szanse tak naprawde niz wy tam w pl
szkada gadac
Staraczka....jezeli to czytasz....to jest wina tych skurwieli a nie twoja!!!!! Oni maja ludzkie zycie w dupie a nazywaja sie lekarzami
Gigsa...gratuluje po raz kolejny ...zajebiscie to zrobilas
Izunia...mozliwe ze owu byla pozniej dlatego tez progesteron jest taki a nie innynic nie zakladaj bo widzisz ze tu fasolki teraz rozdaja
Sylwia ...ty nastepna z tego co mowiaa potem Izunia
Na wykresach jeszcze dzisiaj nie bylam, to jest nastepne na mojej liscie
Mik...co tam jak tam?? Cwalinka? Dotik ja sie czujesz?
Ania dobre wiesci
Ja mialam okropna noc, praktycznie wogole nie spalam bo wali drewnem od tej szafy , wiec musialam spac w duzym pokoju na kanapie, zmeczona jestem , skonczylismy ok 9 wieczorem zjebani, bo cala chate trzeba bylo ogarnac, bo stary praktycznie wpierdolil cala sypialnie do duzego pokojumasakra wiec musze to odespac dzisiaj
to tyle u mnie ...w pracy tez kiepsko bylo...pozno wrocilam i kolejna kobitka w ciazy przyszla z dwojka dzieci i z trzecim w ciazy
odechciewa sie