Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAsha kilka stron wstecz pisalam co bylo u ginka
ale dla Ciebie moge znowu wkleic
Gin zrobil na mnie dobre wrazenie
przejzal wyniki i stwierdzil ze poprzedni prbowali cos robic ale nie tak jak nalezy
badanie malza to nie badanie bo niewiele wnosi i nalezy zrobic nowe dokadniejsze, podal namiary gdzie
ja mam zrobic FSH LH estradiol i AMH
zrobil mi USG dowcipne wg niego nie mam PCOS ufff
mam nadzerke i lekarstwa przepisane, wiec przez tydzien z sexu nici prawdopodobnie ten cykl na straty bo mozemy nie zdazyc w owulke
powiedzial ze mamy sie nie lamac ze sobie poradzimy i ciaza bedzieamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:Asha kilka stron wstecz pisalam co bylo u ginka
ale dla Ciebie moge znowu wkleic
Gin zrobil na mnie dobre wrazenie
przejzal wyniki i stwierdzil ze poprzedni prbowali cos robic ale nie tak jak nalezy
badanie malza to nie badanie bo niewiele wnosi i nalezy zrobic nowe dokadniejsze, podal namiary gdzie
ja mam zrobic FSH LH estradiol i AMH
zrobil mi USG dowcipne wg niego nie mam PCOS ufff
mam nadzerke i lekarstwa przepisane, wiec przez tydzien z sexu nici prawdopodobnie ten cykl na straty bo mozemy nie zdazyc w owulke
powiedzial ze mamy sie nie lamac ze sobie poradzimy i ciaza bedzie
Aha...no ty jeszcze pewnie nie wiesz ze ja mam problemy z pamiecia i nie ogarniam
Ale dzieki za przypomnienie...to w sumie chyba nie jest tak zle, co?
Miejmy nadzieje ze owu ci sie spozni troche teraz -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Aha...no ty jeszcze pewnie nie wiesz ze ja mam problemy z pamiecia i nie ogarniam
Ale dzieki za przypomnienie...to w sumie chyba nie jest tak zle, co?
Miejmy nadzieje ze owu ci sie spozni troche teraz
a maz powiedzial ze jak trzeba to i spusci sie do kubeczka na miejscunajwyzej mu pomoge
ale jak sie pytalam to na kiedy nas umawiac to chyba sie zlakl bo mowil ze teraz nie ze auto przed zima trzeba zrobic i takei tam
dobrze ze z wyplata bede miec premie kwartalnato ja przeznacze na badania a mialam ja odlozyc
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:wiesz ogolnie wyszlam zadowolona z wizyty
a maz powiedzial ze jak trzeba to i spusci sie do kubeczka na miejscunajwyzej mu pomoge
ale jak sie pytalam to na kiedy nas umawiac to chyba sie zlakl bo mowil ze teraz nie ze auto przed zima trzeba zrobic i takei tam
dobrze ze z wyplata bede miec premie kwartalnato ja przeznacze na badania a mialam ja odlozyc
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:a po co ci AMH - wyjsnił ?
mowil tez ze ewentualnie laparoskopie ale to zalezy tez od AMH bo kilka pecherzykow bylo na jajnikach
myslisz ze to nie potrzebne badanie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 08:56
-
nick nieaktualny