Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Cwalinka wrote:wiesz ogolnie wyszlam zadowolona z wizyty
a maz powiedzial ze jak trzeba to i spusci sie do kubeczka na miejscunajwyzej mu pomoge
ale jak sie pytalam to na kiedy nas umawiac to chyba sie zlakl bo mowil ze teraz nie ze auto przed zima trzeba zrobic i takei tam
dobrze ze z wyplata bede miec premie kwartalnato ja przeznacze na badania a mialam ja odlozyc
To gitno i stary tez motywacji troche nabral
tylko szkada ze mu przeszlo
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:no mowil ze to rezerwa jajnikowa, wiec pewnie chce sie zorientowac ile tych jajeczek mi zostalo w razie gdyby np chcial stymulwoac albo cos.
mowil tez ze ewentualnie laparoskopie ale to zalezy tez od AMH bo kilka pecherzykow bylo na jajnikach
myslisz ze to nie potrzebne badanie? -
Cwalinka wrote:czesc Sywlus bo nie wiem czy sie witalysmy
i Mik czescbo tez nie pamietam
stara jestem to skleroza lapieCwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha wrote:To git
no i stary tez motywacji troche nabral
tylko szkada ze mu przeszlo
bo mnie pytal czy nie moze byc po nowym roku, to mu powiedzialam ze nie ze chce wiedziec jak najszybciej co dalej
i w sumie dobrze ze ze mna polazl -
amelia04072006 wrote:zajebiscie sie czuje - dziekuje
dzisiaj myje okna i spr5zatam w szafkach
gitesCwalinka, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:ostro, ale moze tak trzeba
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak wam tylko szybko powiem w temacie Londynu...ze rece opadaja...raz ze drogo...dwa ze maja trzy rodzaje....bez niczego z clo ...i trzecia z zastrzykiem na pekniecie jajka...roznica cenowa 1500 zl...masakra ogolnie...wiec chuj wie co wyjdzie
-
Cwalinka wrote:no bo wiesz 2,5 roku staran, i wychodzi na to ze nikt do porzadku sie za mnie nie zabral, a on robi wg schematow pewne badani i zaczynam z nami tak jakby od poczatku tak jakbysmy badan nie robili. mam nadzieje ze mu zaufam i nam pomoze
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Tak wam tylko szybko powiem w temacie Londynu...ze rece opadaja...raz ze drogo...dwa ze maja trzy rodzaje....bez niczego z clo ...i trzecia z zastrzykiem na pekniecie jajka...roznica cenowa 1500 zl...masakra ogolnie...wiec chuj wie co wyjdzie
a moze jednka rozwazycie wizyte w PL mnoze wyjdize taniej? -
Cwalinka wrote:no bo wiesz 2,5 roku staran, i wychodzi na to ze nikt do porzadku sie za mnie nie zabral, a on robi wg schematow pewne badani i zaczynam z nami tak jakby od poczatku tak jakbysmy badan nie robili. mam nadzieje ze mu zaufam i nam pomoze
2,5 roku i jeszcze nie badaliscie nasienia?????????????????