Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Jedno podejscie, bez stymulacji, wogole niczego...7000zl....potem cena rosnie bo jest z prochami
mik82, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Mamy badanie nasienia...
plamniekow nie ma..ale.. jest powyej 1 mln komorek okraglych.. embiolog mowila ze mozliwe ze sa to jesczez niewyksztalcone plemniki ..choc tez moga byc leukocyty \
choc nie wiem czy az 1 mln byloby leukocytow ?? -
mik82 wrote:a Ty co byś wolała? Czego się w ogóle stary dowiedział wczoraj?
Ja bym wolala iui niz ivf bo epilepsja itd...tutaj u nas w tej gownianej klinice...moglibysmy miec 4 podejscia za darmo i to chyba ze wszystkimi prochami...wiec bedziemy o to walczyc...moim zdaniem my mamy duza szanse przy iui...czy z prochami czy bez bym wolala to jeszcze do tego nie doszlamAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Ja bym wolala iui niz ivf bo epilepsja itd...tutaj u nas w tej gownianej klinice...moglibysmy miec 4 podejscia za darmo i to chyba ze wszystkimi prochami...wiec bedziemy o to walczyc...moim zdaniem my mamy duza szanse przy iui...czy z prochami czy bez bym wolala to jeszcze do tego nie doszlam
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Mamy badanie nasienia...
plamniekow nie ma..ale.. jest powyej 1 mln komorek okraglych.. embiolog mowila ze mozliwe ze sa to jesczez niewyksztalcone plemniki ..choc tez moga byc leukocyty \
choc nie wiem czy az 1 mln byloby leukocytow ??
Coś się ruszyło w temacie -
Cwalinka wrote:to w sumie dobre wiadomosci czy zle?
i bylo to rzedu kilku w polu wdzenia a nie powyzej 1 mln
wec mozliwe ze to niedojrzale plemnikimik82, Sylwia87, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Ja bym wolala iui niz ivf bo epilepsja itd...tutaj u nas w tej gownianej klinice...moglibysmy miec 4 podejscia za darmo i to chyba ze wszystkimi prochami...wiec bedziemy o to walczyc...moim zdaniem my mamy duza szanse przy iui...czy z prochami czy bez bym wolala to jeszcze do tego nie doszlam
Asha lubi tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:oo w morde masakra z tymi cenami? oszaleli czy jak? u nas inseminacja bez lekow to ksozt jakis 700-1000zl za jedno podejscie (o ile sie nie myle)
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:raczej dobre .. jelsi te komorki okragle to nie tylko leukocyty..wczesniej komorek okraglych oprocz lekocytow nie bylo ..
wec mozliwe ze to niedojrzale plemniki
No to niech dojrzeją i niech to będą plemniki -
nick nieaktualnyAsha wrote:Ja bym wolala iui niz ivf bo epilepsja itd...tutaj u nas w tej gownianej klinice...moglibysmy miec 4 podejscia za darmo i to chyba ze wszystkimi prochami...wiec bedziemy o to walczyc...moim zdaniem my mamy duza szanse przy iui...czy z prochami czy bez bym wolala to jeszcze do tego nie doszlam
W takim razie trzymam kciuki -
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:Mamy badanie nasienia...
choc nie wiem czy az 1 mln byloby leukocytow ??
Wiem ze sie zajebiscie cieszysz i wogole, ale bylo by milo gdybys czasami zobaczyla co sie dzieje dookola bo wczoraj wpadlas z wiadomosciami, z ktorych owszem my sie cieszymy, wlasnie wtedy gdy Staraczka miala poronienie...i to czasami jest poprostu nie na miejscu!!!!! Takie moje zdanieamelia04072006, Iza75 lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Ja bym wolala iui niz ivf bo epilepsja itd...tutaj u nas w tej gownianej klinice...moglibysmy miec 4 podejscia za darmo i to chyba ze wszystkimi prochami...wiec bedziemy o to walczyc...moim zdaniem my mamy duza szanse przy iui...czy z prochami czy bez bym wolala to jeszcze do tego nie doszlam
a sluchaj sprobuj znalesc info na temat IUI metoda Evie.. u nas to koszt okolo 2500 zl..ale szanse porownywalne z IVF
nie podaj ci jednorazowo nasienia a przez 24 h pompa nie przeszkadza w tym jak chodzisz bo masz taki cewniczek -
Ania_84 wrote:raczej dobre .. jelsi te komorki okragle to nie tylko leukocyty..wczesniej komorek okraglych oprocz lekocytow nie bylo ..
wec mozliwe ze to niedojrzale plemniki -
Asha wrote:Wiem ze sie zajebiscie cieszysz i wogole, ale bylo by milo gdybys czasami zobaczyla co sie dzieje dookola bo wczoraj wpadlas z wiadomosciami, z ktorych owszem my sie cieszymy, wlasnie wtedy gdy Staraczka miala poronienie...i to czasami jest poprostu nie na miejscu!!!!! Takie moje zdanie
-
Ania_84 wrote:Kochana macie plemniki i jesli morfologia jest powyzej 4% to IUI jest lepszym rozwiazaniem ..
a sluchaj sprobuj znalesc info na temat IUI metoda Evie.. u nas to koszt okolo 2500 zl..ale szanse porownywalne z IVF
nie podaj ci jednorazowo nasienia a przez 24 h pompa nie przeszkadza w tym jak chodzisz bo masz taki cewniczek
Co z tego ze ja sobie znajde Ania sama go sobie nie zaloze, a do pl nie pojade